bracus Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wracajac do Pani z "poprzedniej strony" w zielonej łazience to zerknijcie na fugę...jak by mi tak ktoś zrobił fugę w domu to bym zabił...nawet ta Pani
GM Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wracajac do Pani z "poprzedniej strony" w zielonej łazience to zerknijcie na fugę...jak by mi tak ktoś zrobił fugę w domu to bym zabił...nawet ta Pani hmmm :mysli: :mysli: o której fudze myślisz :polew: swoją drogą to fakt - zjeba...a fuga jak szlak ( oczywiście mam na mysli ścienną fugę)
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 urlopik do konca miesiaca ja od poniedziałku ... :gwizdanie:mech, gdzie to chcesz jechać to tej roboty ? zostawisz Kumpli z Forum ?
Rafal_ Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 pany poszukuję kawalerki do wynajęcia (samodzielnie) w Rzeszowie od września jakby ktoś coś wiedział prosiłbym o info z góry dzięki
mech15 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 mech, gdzie to chcesz jechać to tej roboty ? zostawisz Kumpli z Forum ? jakich kumpli?? jest taki jeden S......, chciałem się zakumplować(i wiem, że inni też), bo w miarę sensownie się na forum wypowiada, od czasu do czasu jakąś fugę wrzuci na forum, auto ma fajne, to było by co pomacać na Podpromiu i glonojada do szyby bym przykleił, bo pewnie wsiąść by nie pozwolił - ale tu go rozumiem, bo też zawsze auto parkuje na parkingu daleko od miejsca w którym stoimy w kółeczku i gadamy :decayed: No ale ten typ to nie chce się zakupmplować więc może wyjadę do Holandii, ale to nic pewnego na razie, czekam aż odbiją do mnie decydującą piłeczkę. :decayed: pany poszukuję kawalerki do wynajęcia (samodzielnie) w Rzeszowie od września jakby ktoś coś wiedział prosiłbym o info z góry dzięki jak jesteś sexowną studentką pierwszego roku i lubisz mleko, to moglibyśmy się umówić na jakąś rozmowę kwalifikacyjną :naughty: ale mi od wczoraj chodzi po głowie ta fuga
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 jest taki jeden S......, chciałem się zakumplować(i wiem, że inni też), bo w miarę sensownie się na forum wypowiada, od czasu do czasu jakąś fugę wrzuci na forum, auto ma fajne, to było by co pomacać na Podpromiu i glonojada do szyby bym przykleił, bo pewnie wsiąść by nie pozwolił - ale tu go rozumiem, bo też zawsze auto parkuje na parkingu daleko od miejsca w którym stoimy w kółeczku i gadamy :decayed: No ale ten typ to nie chce się zakupmplować więc może wyjadę do Holandii Gigant zgadajmy się na niedzielę bieremy wrclagune, bracusa i Resztę bo widza że spoko Chopy i jajca na Podpromiu porobimy a moze by po "szpocie" na jakie kręgle wyskoczyc ? a jak nie to Rynek, parasole i fugi obczajamy :gwizdanie:
mech15 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 :wink4: w kręgle jeszcze nie grałem, ale patrząc po tym jak wczoraj mi szło pierwszy raz na tym karcie, to nie będziecie mieć ze mną łatwo :decayed:
Plugibugi Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dobre chopaki cos się dzieje hi ..[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 21:08_________________________________________________PS.Na karacie się super smiga rewelka może jakieś zawody zrobimy na podpromiu
mech15 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ja myślę z bratem nad wspólnym sprzętem, ale dopiero od późnego września będzie opcja na kupno dobrego egzemplarza
bracus Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 jak w sobotę to ja jestem jak najbardziej za :-)
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 coś miałem sensownego napisać z rana ale że spałem tej nocy 4 godziny to ... nic sensownego nie piszę... tak że tego...
wrclaguna Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 nic nie musisz pisac wystarczy jak jest MILK
mech15 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 od razu gadasz z sensem :decayed: [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 12:01_________________________________________________nawet ajwerson zaglądnął, chyba nie będzie nam tu moderował :decayed: ??
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ... a bo mnie wrclaguna podjudził ..
mech15 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ... a bo mnie wrclaguna podjudził .. ja go znam, on taki właśnie jest :polew: _________________________________________________ chce ktoś kupić motor? http://motoryzacja.interia.pl/motocykle/news/ten-motor-wbija-galki-oczne-w,1521303
wrclaguna Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ... a bo mnie wrclaguna podjudził .. ja go znam, on taki właśnie jest :polew: _________________________________________________ chce ktoś kupić motor? http://motoryzacja.interia.pl/motocykle/news/ten-motor-wbija-galki-oczne-w,1521303 bierz :> fajny opis
mech15 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 może was odwiedze na spocie bierz :> fajny opis chyba nie sprzeda :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi