grzes1150 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 i kto dziś został mistrzem spotu? kto się ostał na tym zimnie do końca? jak ja sie zbierałem to już tylko 3 zostało Było zimno i to nie małe :gwizdanie: trzeba coś na rozgrzanie zapodać Dobrze że nikt zdjęć nie robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 to ile stopni było?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Stopni było nawet dużo, ale deszcz zaczął padać i takie przenikliwe zimno było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 a co to tak ryczało jak ja wyjechałem? słyszeliście jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 uuuuuuuuuuuuuuuuuu już sobie przypominam tego spocika rok temu przy -20 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 ja juz bylem jedna noga w aucie a tu PILOT24 Krzysiek zajechal i zeszlo nam do 17.43 i odkrylismy moda w moim aucie czyli dodatkowa chlodnice do ogrzewania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 11 autek to chyba nieźle jak na takie warunki ja juz bylem jedna noga w aucie a tu PILOT24 Krzysiek zajechal i zeszlo nam do 17.43 i odkrylismy moda w moim aucie czyli dodatkowa chlodnice do ogrzewania ja mam coś takiego w B5 ale mam modzony zespoł nagrzewnicy z passata b5 FL, i teraz myśle jak i pod co to podłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 11 autek to chyba nieźle jak na takie warunki 12 było a nawet 13 bo jeszcze LUPO Grzeska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 11 autek to chyba nieźle jak na takie warunki 12 było a nawet 13 bo jeszcze LUPO Grzeska Właśnie że nie moje Ale jedzie, na głowe się nie leje i jest ciepło w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Grzesiek a jak takie Lupo sie sprawuje? Jaki tam jest silnik? Zadowolona zonka? Szukam coś małego dla Angeli i może takie by kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 ja juz bylem jedna noga w aucie a tu PILOT24 Krzysiek zajechal i zeszlo nam do 17.43 i odkrylismy moda w moim aucie czyli dodatkowa chlodnice do ogrzewania Jest jakiś kod wyposażenia odpowiadający za to ustrojstwo??? [br]Dopisany: 17 Październik 2010, 20:15_________________________________________________ Grzesiek a jak takie Lupo sie sprawuje? Jaki tam jest silnik? Zadowolona zonka? Szukam coś małego dla Angeli i może takie by kupić W Lupo jest silnik 1.0 którgo plusem jest rozrząd na łańcuszku na jednopunkcie bez przepływki. Motor zdecydowanie za słaby. Słabe wyciszenie ale plastiki nawet nie trzeszczą. Auto na klimie marnie przyśpiesza ale jak na pierwsze auto jest ok. Tylko zmieniam olej i leje paliwo i oby tak było dalej. Z wypasu jeszcze ma el. szyby. Wszystko zależy ile się chce wydać Moja już powiedziała że następne chce BMW serji 1 Ale to za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 grzes1150 , sprawdz sobie tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=114274.new#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 grzes1150 , sprawdz sobie tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=114274.new#new No ja wiem na 99% że tego nie mam bo u mnie płyn ma obieg przez turbo więc po minucie i tak się zaczyna robić ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 aha ... sa tylko w dieslach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 mech15....Tobie to dobrze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TezFakt Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 A ponoć pracować pojechał :gwizdanie: a tutaj jakieś obściskiwanie hostess Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 one na tym zdjęciu lepiej wyglądają niż w realu ta trochę starsza, ale miała niezłe wyposażenie :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 To sa przynajmniej normalne hostessy..., u nas jak byłem na "targach" to ani aut fajnych a hostessy dramat Pokaz jeszcze jakieś foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 z laskami to by było na tyle, reszta auta - zdjęcia robione kalkulatorem http://picasaweb.google.pl/104118080390880986854/20101010?authkey=Gv1sRgCPuK_PfTq4jYCg# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi