wrclaguna Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 komu kratki S LINE od Waskiego http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=180056.0;topicseen
harley22 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Załatw resztę pakietu bo narazie średnio to wygląda
grzes1150 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zrobisz całe body Sline + podwójny wydech, zapodasz większe fele, obniżysz i wtedy zadasz sobie pytanie czy jest równie szybkie jak wygląda
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 sie pomyśli . na razie to jeszcze żadnej kasy z odszkodowania nie widziałem
slimaczek89rz Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 to jak tylko przyjdzie, pisz odwołanie że za mało kasy
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 dzisiaj tam dzwoniłem. babka mi mówi że wczoraj dostali notatkę z Policji . kolizja byla 12 grudnia i ponoć do 22 stycznia mam dostac kase ale nie wiem ile tego ma byc
virus Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 hehe to oni ci zrobią tak ze przeleją ci kasę na konto i nic nie będziesz miał do gadania. Dzwoń do ubezpieczyciela i niech wysyła na maila wycenę szkody i jak będzie mało to pisz od radu odwołanie dadzą na pewno więcej. Oni się teraz tak wycwanili że płacą marne grosze, ja bym tak łatwo się nie dał. A kasę to pewnie już dawno powinieneś dostać tylko specjalnie przeciągają żeby jak najpóźniej wypłacić ja też tak miałem
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 nie wyślą na maila i d*pa. tylko listownie Cię informują a zanim przyjdzie list to masz kasę na koncie. wtedy masz 7 dni na odwołanie i ewentualnie po rozpatrzeniu na Twoją korzyść moą dopłacić... cosik.
bracus Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 przede wszystkim są potrzebne faktury na cześci i robocizne bo na gębę dadzą 1 - 1, 5 tyś więcej problem polega na tym ze zrobiles co innego jak miałeś a odszkodowanie ma na celu przywrócenie do stanu z przed wypadku a jezeli sie nie da tego osiągnąć to rekompensata za utraconą wartość ale z tym to są już przeboje bo liczą amortyzację części jeżeli samochód ma > 3 lata
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 u mnie był kosztorys a Rzeczoznawca ( oczywiście obcy :gwizdanie:) zrobił szkodę całkowitą wiecie jak to jest, części w audi drogie na fixa... więc mam ponoć dostać 70% wartości auta i samochód w rozliczeniu no i osobno zdrowotne ponieważ mam gorset , rehabilitację, 3 tygodnie na L4 byłem... straszne rzeczy się działy :gwizdanie: tak że tego...
bracus Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ale szkody na zdrowiu liczą sie osobno i to z innego ubezpieczenia tak że ciśnij ostro wyliczenia związane ze stratami w "materiale" bo jedno nie ma nic wspólnego z drugim
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 no wiem wlasnie. zdrowotne idzie osobno z OC Sprawcy. Juz wzialem adwokata Ktory bierze 20% od wygranej kwoty wiec nic nie trace. Kolejna rzecz to moje NW (ja mam polise w PZU) i tutaj tez cosik sie nalezy wiec w sumie z trzech zrodel trzeba ciagnac. p.s. moze ma Ktorys z Was Kogos kto pracuje w wypozyczalni samochodow ? dalbym na jacka danielsa
GM Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 p.s. moze ma Ktorys z Was Kogos kto pracuje w wypozyczalni samochodow ? dalbym na jacka danielsa jakie auto cię interesuje ? dostawcze & busy , może miałbym kogoś (zupełnie bezinteresownie pisze, a jacka danielsa może wypić sam )
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 GM ja potrzebuję FV na 7 dni za wypożyczenie auta... :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jakby ktos potrzbowal rozrzad ORI z ASO http://allegro.pl/oryginalny-rozrzad-1-4-1-9-2-0-tdi-skoda-najtaniej-i1399990593.html
grzes1150 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Co tu taka cisza ? http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110114/REGION00/17054264 A co do jakości paliw to wiecie że tej zimy przy -15 ON zamarzła w zaworach na przepompowniach??? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi