MaciekW. Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Kurcze do końca myślałem że dam radę przyjechać, ale w pracy przedświąteczne urwanie gwizdka:facepalm: Dużo było osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Trochę było autek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 A ja zapomniałem o spocie :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 mnie choroba bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Teraz trzeba ustalic SPOT NOWOROCZNY i wypic jakiegoś szampana jak co roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Bylo spoko. wesolych i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Pachnącej choinki na stole wódki i szynki Wesołych kolędnikówpodarków bez liku Sexu na śniegu mniej życia w biegu Dużego bałwana zabawy do rana. ŻYCZĘ WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT . ---------- Post dopisany 29-12-2012 at 07:41 ---------- Poprzedni post napisany 24-12-2012 at 16:51 ---------- -11*C było u mnie koło 4.00 rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 może zima wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Kiedy proponujecie spota noworocznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Kiedy proponujecie spota noworocznego? Ustal date i robimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 To może 6-go stycznia?, pierwsza niedziela Nowego Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 To może 6-go stycznia?, pierwsza niedziela Nowego Roku Jak chodzi o mnie to data jak najbardziej OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Myślę że spokojnie 6 stycznia może być. Po drugie akurat wypada 2 tygodnie od ostatniego spotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radioo11 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Mógłby mi ktos na spocie wykonac logi mam do rzeszowa 55km a tu nikt nie ogarnia tych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Mógłby mi ktos na spocie wykonac logi mam do rzeszowa 55km a tu nikt nie ogarnia tych rzeczy. Zagadaj do kolegi szogun0 http://a4-klub.pl/members/szogun0-17/ Do niego będziesz miał znacznie bliżej no i chłopak coś tam zna się na rzeczy :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 NAJLEPSZEGO W 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radioo11 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dzieki za info ale na spot i tak chcialbym wpasc,i przy okazji zrobic ewentualnie logi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 przyjedź, pobujamy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Panowie mam pytanie jutro będę w Rzeszowie oglądać auto, w sumie już sprawdzone po Vin, chciałbym aby ktoś podpiął się pod kompa i sprawdził czy wszystko ok - oczywiście nie za darmo.10min roboty i jakiś grosik zawsze wpadnie no i satysfakcja z pomocy Jest ktoś tutaj kto mógłby mi pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Panowie mam pytanie jutro będę w Rzeszowie oglądać auto, w sumie już sprawdzone po Vin, chciałbym aby ktoś podpiął się pod kompa i sprawdził czy wszystko ok - oczywiście nie za darmo.10min roboty i jakiś grosik zawsze wpadnie no i satysfakcja z pomocy Jest ktoś tutaj kto mógłby mi pomóc ? jakie to auto? kupiłeś już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi