QuadRider2 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 W takim razie do zobaczenia o 17.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 SIXU ja mam dolne listwy z B7 kolor czarny niby inny kod niż w B6 ale się nie odróżnia w ogóle. Ogólnie troszkę ładniejsze są bo bardziej odstają niż standard z B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 A ja pozyczyłem kabel i został uj***ny moj VCDS No to ci się Nowy Rok zaczął. Którą miałeś wersję, bo nie pamiętam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 A ja pozyczyłem kabel i został uj***ny moj VCDS No to ci się Nowy Rok zaczął. Którą miałeś wersję, bo nie pamiętam? Miałem 11.3 z programem to nie ma problemu tylko kabelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzuman Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Kiedy najbliższy spot. i czy mogę przyjechać . Auto mam nie długo, może czegoś się dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 odc. 51 Mondeo ITD Barnówko DK23 - Inspekcja Transportu Drogowego, czym, jak i kogo upoluje. - YouTube ---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ---------- Juz maja haka na INSPEKCJE ----> Moto w Onecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 siema który to kolega pytał o oponki na lato na spocie w grudniu bo ja będę sprzedawał z lutego 2012 r Continental 16 bo nie pamiętam nie ta pamięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Sanok: To była egzekucja. 30-latka z Leska zabito strzałami w tył głowy i plecy - 9 stycznia 2013 Cos miał na sumieniu ---------- Post dopisany 11-01-2013 at 05:59 ---------- Poprzedni post napisany 10-01-2013 at 08:57 ---------- ............ Tragiczny finał akcji w Sanoku. Policja znalazła dwa ciała. "Prawdopodobnie samobójstwo" - TVN24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 zastrzelił Ją ten Czub czy Policja ? Pewnie oboje sobie tak postanowili Co do czuba to lepiej że sobie strzelił w łeb jak ciota niż by miał siedzieć 25 lat za nasze podatki. Miesięczne utrzymanie więźnia kosztuje więcej niż płace ludzi uczciwie pracujących w Biedronce Polska nieelegancjafrancja W innym kraju odstrzelili by go przed zachodem słońca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Panowie kto ma kogos znajomego w Ubezpieczalni HESTIA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 20go mam urodziny co za zbieg okolicznośći Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 20go mam urodziny co za zbieg okolicznośći To zapraszamy, wez jakas flaszke 0,7 l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 20go mam urodziny co za zbieg okolicznośći To zapraszamy, wez jakas flaszke 0,7 l jedna mało może być prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 wreszcie sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Mech'u pojeździł by na nartach, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 chyba się wybiorę na weekend do Karlikowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Mnie z pracy namawiają na Puławy żeby tak jechać, podobno spoko tam jest:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Mnie z pracy namawiają na Puławy żeby tak jechać, podobno spoko tam jest:wink: No muszę przyznać, że Puławy fajne. W porównaniu do Karlikowa, to jest trochę urozmaiceń, krzesełka na samą górę. Ale ostatnio kiedy tam byłem, to mnie zlało poważnie, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Uwaga! ITD zagłusza łączność na kanałach używanych przez CB? - Teksty - Poboczem.pl ---------- Post dopisany 19-01-2013 at 08:25 ---------- Poprzedni post napisany 17-01-2013 at 08:42 ---------- nasypało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 no w końcu, ale od poniedziałku odwilż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi