wrclaguna Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Witam Panowie! Jak Leci? :hi:Powitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Grzegorz, jak zdrowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Grzegorz, jak zdrowie? Jest lepiej teraz mnie czeka rehabilitacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisby Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witam serdecznie poszukuję osoby która podjęła by się odblokowania TV FREE będę jutro w Rzeszowie i chętnie skorzystał bym z takiej usługi podejmie się ktoś takiego zabiegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Który z Kolegów wczoraj, czarnym sedanem z naklejką zepsuł inny samochód koło mcdonalda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Który z Kolegów wczoraj, czarnym sedanem z naklejką zepsuł inny samochód koło mcdonalda? :facepalm: pani pomyliły się "pedały" w samochodzie i zamiast środkowego przycisnęła prawy (tzn.gaz) no i wyjechała z podporządkowanej prosto pod samochód kufa czekania 1h na policje , im nigdy sie nie śpieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Który z Kolegów wczoraj, czarnym sedanem z naklejką zepsuł inny samochód koło mcdonalda? :facepalm: pani pomyliły się "pedały" w samochodzie i zamiast środkowego przycisnęła prawy (tzn.gaz) no i wyjechała z podporządkowanej prosto pod samochód kufa czekania 1h na policje , im nigdy sie nie śpieszy tak coś czułem, że to GMowy sedan. Duże straty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek180 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Witam, czy jest tu ktoś, kto montował czujnik poziomu płynu w spryskiwaczach i miał by czas pomóc mi w tej operacji ? Wiem, że nie jest to może trudna sprawa niemniej jednak wolał bym sam się za to nie zabierać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Który z Kolegów wczoraj, czarnym sedanem z naklejką zepsuł inny samochód koło mcdonalda? :facepalm: pani pomyliły się "pedały" w samochodzie i zamiast środkowego przycisnęła prawy (tzn.gaz) no i wyjechała z podporządkowanej prosto pod samochód kufa czekania 1h na policje , im nigdy sie nie śpieszy tak coś czułem, że to GMowy sedan. Duże straty? heheh, z tego całego zamieszania, wyszedłem prawie bez szwanku :banan:zdołałem uciec na zieleń(mały krawężnik ,więc można było) Namacałem kilka ozdobnych krzewów i udało się wślizgnąć między drzewko, a znak:kox:. Tak więc obyło się bez większych pamiątek na aucie . Sprawczyni jak i pan z berlingo tyle szczęścia nie mieli , obydwoje odjechali na lawetach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medok1980 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Witam mam pytanie do wszystkich! Czy ma na zbyciu ktos moze plyte do navi z mapa polski? Z gory przepraszam ze pisze tytaj nie w dziale kupie sprzedam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Kto ma przedlifta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Witam mam pytanie do wszystkich! Czy ma na zbyciu ktos moze plyte do navi z mapa polski? Z gory przepraszam ze pisze tytaj nie w dziale kupie sprzedam! Jaka NAVI ? ---------- Post dopisany 04-06-2013 at 07:05 ---------- Poprzedni post napisany 03-06-2013 at 21:51 ---------- Podkarpacie: Na Podkarpaciu płonęły nowe fotoradary - 3 czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazam Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Panowie wybaczcie że tutaj pisze ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Mianowicie w drugim aucie Sharanie z 2005r posiadam czujniki parkowania i z przodu i z tyłu. Te z przodu działają jak należy ale tylne nie odzywają się wcale. Dźwięk załączania jest prawidłowy (zarówno guzikiem jak i przy wrzucaniu wstecznego), vag nie pokazuje żadnego błędu, odległości prawidłowe na każdym czujniku (255), głośność też w porządku a one nadal milczą. Sprawdzałem nawet głośniczki zamieniając je miejscami i tu też jest wszystko w porządku. Już nie wiem gdzie szukać. Miał ktoś podobny problem w audi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jak komp nie pokazuje błedów to ciezka sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Może tu ktoś coś wie... http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/brak-kierunkowskazow-276041/ Włącznik awaryjnych sprawdzony, działa:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medok1980 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 [[imodel navi to RNS-E[/i]QUOTE=medok1980;3588748]Witam mam pytanie do wszystkich! Czy ma na zbyciu ktos moze plyte do navi z mapa polski? Z gory przepraszam ze pisze tytaj nie w dziale kupie sprzedam! Jaka NAVI ? ---------- Post dopisany 04-06-2013 at 07:05 ---------- Poprzedni post napisany 03-06-2013 at 21:51 ---------- Podkarpacie: Na Podkarpaciu płonęły nowe fotoradary - 3 czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany at 15:51 ---------- Navi RNS-E ---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ---------- A tak wogole to jakos malo nad bylo na spocie. Az 2:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 No zgadza się mało nas było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_RZ Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Oferta - Audi A4 - AUDI A4 1,9 TDI 130KM. SAMOCHÓD ZAREJESTROWANY W POLSCE. ROK PRODUKCJI 2004. BOGATA WERSJA WYPOSAZENIA Z KLIMATRONIKIEM I PEŁNA ELEKT ciekawa cena może komuś się przyda ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Może zrobimy jakiś wieczorny/nocny zlot na tygodniu albo weekendzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi