Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spocik bardzo udany!! Dzięki wielkie WSZYSTKIM za przybycie... :notworthy: :notworthy:

Ci którzy nie byli, mam nadzieje, ze na wiosnę sie zrehablilitują... i licznie będą przybywać na spoty... :thumbup:

Było zimno, ale i tak długo wytrzymaliśmy... :thumbup: Niedługo wrzucę fotki...

• Odpowiedzi 17.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szuder wrzuć filmik z mojego upalania :naughty:

Opublikowano

Iverson, wrzuce napewno... Tylko musze fotki zgrać na kompa :thumbup:

Opublikowano

A ja miałem spota w pracy ;( do 16 siedziałem to nawet niebyło po co do Rzeszowa jechać. Byłbym na 16.30 pewnie, jak dobrze by poszło, to juz pewnie nikogo by niebyło.

Opublikowano

Ja zostałem do końca z Gerax-em do 15,50, wiec o 16.30 już nikogo nie było...

Opublikowano

Spocik byl bardzo fajny choć troszeke zmino :P

Ja także czekam na filmik z udziałem Iversona ;)

Opublikowano

dsz33, wrzuć fotki i filmik na forum.

Tylko pamiętaj o zasłonięciu tablic rejestracyjnych na fotach... :thumbup:

Opublikowano

Szuder niestety Twoja robota przy moim bagazniku na nic sie zdała bo znowu sie woda pojawiła :confused4: Na szczescie naklejka ma sie dobrze :thumbup:

Opublikowano

Czy ktoś mógłby wziąć VAGa na spocik 3-go ?? Ja moge wziąć laptopa. :naughty::kox:

Opublikowano

Panowie jak wrzucic filmik na forum?

Opublikowano

Slaweq ja bym Ci jednak radził żebyś tapicerke w bagażniku wyciągnoł i wszedł do srodka a ktoś żeby ci lał wodą auto. Przez korek raczej by tyle wody sie nie zbierało :/ ja w tej dziurze za kołem miałem wyjety całkiem korek i mi sie tam nie lało.

Na moje oko to sie leje gdzie indziej.

Opublikowano

dsz33 ale problem w tym ze gdyby sie lało z góry to bylo by morko... a wszedzie jest sucho tylko na dole woda.

Opublikowano

U mnie jak sie lało z góry szyby to tez nie leciało z góry tylko woda po blachach sie potrafiła dostac na dól i pojawiała sie dopiero na samym spodzie jak łaczenie nadkola z blachą błotnika.

Ja sie też długo z tym bawiłem aż wkońcu wyciągłem tapicerki z podszybia i bagaznika i lałem woda wszedzie i patrzyłem gdzie sie leje.

Opublikowano

Szuder[/b] niestety Twoja robota przy moim bagazniku na nic sie zdała bo znowu sie woda pojawiła :confused4: Na szczescie naklejka ma sie dobrze

Czyli moje "grzebanie" w bagażniku na daremne... :thumbdown:

Dobrze, ze przynajmniej naklejka się trzyma... :thumbup:

Tak jak pisał dsz33, musi Ci sie lać od góry, a gdzie sie leje to trzeba sprawdzić siedząc w bagazniku i lejąc wode... :dance: Ty siedzisz w bagażniku, a ja leje wode... :thumbup: :thumbup: :polew:

Opublikowano

Sławek posprawdzaj jeszcze raz uszczelki!!! :th: ,a może masz poltergeista w aucie??? :polew:

Opublikowano

Zrobi sie cieplej to posprawdzam wszystko dokładnie i zobaczymy jaki bedzie efekt:)

Ty siedzisz w bagażniku, a ja leje wode... :thumbup: :thumbup: :polew:

Nieźle to wymysliłes :thumbup::polew:

a może masz poltergeista w aucie??? :polew:

mozliwe :polew: :polew:

Opublikowano

Szuder ma szlaban wejścia na forum czy co?? foty+filmik :slina: :drool:

Opublikowano

nie mam szlabanu, tylko nie mam dostępu do neta w domu...:(:(:( a w pracy nie mam jak wrzucić fotek... ale cierpliwości... beda i fotki i filmik... :thumbup:

Opublikowano

Gdy zobaczycie na drodze nową, złotawą Renault Lagune to uwazajcie bo nasza drogówka dostała nowa furke... kolege złapali na obwodnicy: efekt 500 zł i punkty.