miro_x Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 UU czyżby kolega jechał nubirą ze cb-radio ? Bo dzisiaj jak jechałem do Res ze szwagrem to przy nas wyłapali takiego gościa. Chyba że jechał czarnym mustangiem, bo takiego złapali koło skarbca. W ogóle to dzisiaj chyba trochę poszaleli.
Gość elmo Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 a po drodze z Rzeszowa do Sanoka nowy foto radar koło mostu stoi :-( plus ten w Huminiskach (koło brzozowa) coraz ciężej dojechać w mniej niż 40minut o której będzie ten spocik 3 lutego ? tym razem pojawie sie ostatnio choroba dopadła :-(
miro_x Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Elmo a ganiass przez Boguchwałe i na Brzozów ? To tam dwa stoją nowe radary. W odległości jakieś 300 m. Jeden na Rzeszów drugi w kierunku granicy ustawiony.
LuCaS_gr44 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 miro_x szwagier to była baaardzo brudaśna Vectra kombi i to z CB i gościa złowili :gwizdanie: UWAGA serbrna laguna RZ 65XXXX i jakoś tak nowa ale nie naj a MUSTANGa to sie nie dziwie ze swiatełek daleko nie zajechał potem pewnie by im nawiał :polew: to przy skarbcu go zwineli już
miro_x Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Hmm Vectra. A mi się wydawało że nubira. A cały numer to jakieś RZ 652598 albo kombinacja tych cyfr.
Gość elmo Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Elmo a ganiass przez Boguchwałe i na Brzozów ? To tam dwa stoją nowe radary. W odległości jakieś 300 m. Jeden na Rzeszów drugi w kierunku granicy ustawiony. :gwizdanie: o kurcze..... ale najczęściej tam już jest taki korek albo tak duży ruch ze sie już trzeba wlec [nie zauważyłem ich wogóle nigdy a jeżdżę 3-4 razy w tygodniu tą trasą]
Szuder Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 obiecane fotki ze spociku... 27 stycznia 2008: Filmiku nie wrzucę, bo nie jestem zalogowany na żadnej wrzucie ani youtubie...
slaweq Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Panowie o której spot w niedziele? :> Ja na dzien dzisiejszy nie moge powiedziec czy bede na 100%
ykk Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jak zwykle spot udokumentowany spora iloscia fotek.. Czemu, tylko mam takie wrazenie, ze fotki z poszczegolnych spotow sa zawsze do siebie bardzo podobne.. Tak w sumie nastepnym razem jakby nie udalo sie wam zrobic fotek, to mozecie przemieszac stare, a i tak sie nie poznam.. No poza przed ostatnim bo bylo juz ciemno hyhy.. Tak czy inaczej
Iverson Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 na następnym staniemy dupkami do obiektywu
slaweq Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 ykk jak zgrywałem zdjecia z ostatniego spota to przyszlo mi do głowy dokładnie to samo co napisales... zdjecia do siebie podobne Na nastepnym spocie trzeba bedzie stanąc w innym miejscu na parkingu i bedzie git
ykk Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 slaweq no serio. Nie dosc ze stajecie podobnie, to i jeszcze ujecia.. Panowie jakies zmiany.. - jakies urozmaicenie.. Np my za kazdym razem spotowalismy gdzie indziej.. (druga sprawa mniej wazna.. ze prawie w ogole fotek nie mamy.. )
slaweq Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 ykk powinienes zobaczyć jedną istotna zmiane... a mianowicie ostatnio pojawiła sie jedna fotka calej ekipy obecnej na spocie a nie jak zawsze tylko furki
ykk Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 slaweq zauwazylem, zauwazylem.. Pieknie.. :th: Oby ekipa rosla w sile.. tzw. zdjęcie grupowe Teraz tylko wkleic do albumu..
slaweq Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Teraz tylko wkleic do albumu.. W ramki i za szybe
ykk Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Teraz tylko wkleic do albumu.. W ramki i za szybe A moze bysmy sobie wzieli z Tarnowa ta fotke i zrobili z niej ulotke.. Jak ktos, zobaczy to z pewnoscia bedzie wiecej ludzi na spotach.. BTW kto ja robil skoro wszyscy na niej jestescie..?
slaweq Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 BTW kto ja robil skoro wszyscy na niej jestescie..? Aparat na statywie :polew:
ykk Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 BTW kto ja robil skoro wszyscy na niej jestescie..? Aparat na statywie :polew: Aaaa.. I biegusiem pod auto..
aramis Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 ykk powinienes zobaczyć jedną istotna zmiane... a mianowicie ostatnio pojawiła sie jedna fotka calej ekipy obecnej na spocie a nie jak zawsze tylko furki Nie całej ekipy bo mnie niema A byłem tylko troszkę wcześniej pojechałem.
Rekomendowane odpowiedzi