Dibo Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Szukam A4 B6 1.8T w sedanie dla siostry i już mnie powoli zaczyna trafiać. Może ktoś coś pewnego sprzedaje albo jego znajomy, sąsiad ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k232 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Tak ciężko znaleźć, że Cię już trafia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 3 godziny temu, k232 napisał: Tak ciężko znaleźć, że Cię już trafia ? Można powiedzieć, że tak. Akurat ten silnik ciężko. Jak już jest to albo cena wysoka, albo typowo przygotowany na handel. Chyba prędzej coś z B7 by wpadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k232 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 To weź B7 bo bez sensu dawać tyle kasy za B6 jak można mieć B7 ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Za dobre auto trzeba odpowiednio zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, k232 napisał: To weź B7 bo bez sensu dawać tyle kasy za B6 jak można mieć B7 ☺️ Jakby to delikatnie ująć... B7 odpada, tylko B6 Edytowane 6 Marca 2018 przez Dibo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Jakby to delikatnie ująć... B7 odpada, tylko B6 [emoji6][emoji106]B7 już nie jest taki piękne jak B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 1 godzinę temu, pajda napisał: B7 już nie jest taki piękne jak B6 To już kwestia gustu Dla mnie np B6 Sedan z tylu to jakaś masakra... B7 tez jakies piękne nie jest ale wole już moje B7 Szkoda tylko ze w B7 nie było już bexa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Byłeś u Miszela? on zawsze ma jakieś ładne B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 2 godziny temu, tomekhxc napisał: Byłeś u Miszela? on zawsze ma jakieś ładne B6 Nie jestem w temacie o co kaman. Ostatnimi laty nie miałem czasu za bardzo na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Michał (Miszel) to polecany na forum sprzedawca. Sam jak suzkałem oglądałęm u niego B7 ale nie miała quattro i ostatecznie odpuściłem, ale fura była bardzo zadbana. MIchał nie bajeruje i mówi jak jest. NIe ma tanich aut ale jeszcze nikt złego słowa na niego nie powiedział. Tutaj masz stornę: https://mpmoto.otomoto.pl/ Dzwoń i pytaj bo akurat nie ma żadnej B6 wystawionej co nie znaczy, że czegoś Ci nie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolley Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Panowie będzie ktoś w tą niedzielę na podpromiu? Myślę wybrać się pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Panowie będzie ktoś w tą niedzielę na podpromiu? Myślę wybrać się pierwszy raz [emoji4]Ja będę i mam nadzieję, że nie sam. Panie i Panowie pogoda sprzyja, może jakieś przedwiośnie zrobimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Tomek można coś podziałać Ja nie dam rady być w niedziele, jadę po nowe koło do Radomia w sobotę i przy okazji zahaczę rodziców w Nowej Dębie i zostanę na niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 kto się dzisiaj wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 kto się dzisiaj wybiera? [emoji6] Ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo_c1 Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Ja niestety na 16 nie dam rady... Mógłbym najwcześniej po 17 ale pewnie już nikogo nie bedzie:(Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolley Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Ja również nie wiem czy się wyrobię na 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Ja również nie wiem czy się wyrobię na 16 [emoji20]Ja będę do 17:30 jak będzie ktokolwiek, jak do 16:20 nikogo nie będzie to się zawijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Postaram się wreszcie być, ale po 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi