slaweq Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Aaaa.. I biegusiem pod auto.. Aparat ma samowyzwalacz ustawiony na 10 sekund takze nie ma problemu żeby sie samemu na taką fote załapać Nie całej ekipy bo mnie niema A byłem tylko troszkę wcześniej pojechałem. No fakt... zdjęcie było robione jak juz pojechałeś Nastepnym razem zrobimy na początku zeby wszyscy byli
slaweq Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Cos mi sie przypomnialo... Aramis jest na jednym zdjeciu Ostatnie zdjecie dodane przez Iversona
aramis Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Cos mi sie przypomnialo... Aramis jest na jednym zdjeciu Ostatnie zdjecie dodane przez Iversona Dokładnie. :th:
Szuder Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Na mojej fotce też jest Aramis... Panowie o której spot w niedziele? :> Ja na dzien dzisiejszy nie moge powiedziec czy bede na 100% Właśnie??? O której spot w niedziele???? Slaweq jedziesz w Wawki????[br]Dopisany: 30 Styczeń 2008, 17:55 _________________________________________________Ja proponuję tak jak ostatnio... o 14... I koniecznie musimy zmienić miejscówkę, a przynajmniej inne miejsce na parkingu... A moze podjedziemy pod samą halę podpromie...?? Albo na inny parking, np na boczny parking kolo TESCO??? albo na parking kolo BIEDRONKI za McDonaldem, lub na Lisiej Górze..., albo na parking pod Auchan w Krasnym, tam w niedziele jest duuzo ludzi, wiec może jakas nowa A4 sie do nas przyłączy... Miejsc jest troche... kwestia wyboru...
slaweq Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Szuder nie bedzie mnie w Rzeszowie ale tylko w jeden dzien, sobota albo niedziela... tylko nie wiem jeszcze w który Piszesz o zmianie miejscówki... powiem Ci ze ja dzisiaj caly dzienj mysle czy jest jakies inne miejsce w Rzeszowie lub okolicy bo faktycznie te nasze zdjecia są takie same... trzeba cos zmienić bo robi sie monotonnie... Podjechac pod samą hale mozna..., w tą niedziele jednak caly tamten parking był zastawiony Może parking obok Urzedu Wojewódzkiego? Samo centrum miasta a w niedziele jest bezpłatny
LuCaS_gr44 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Może być pod Auchan. Tylko tam jest trochę wygwizdów ale miejsca jest sporo wolnego i ładna kostka. :polew:
slaweq Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ja tam nie jestem zwolennikiem robienia spotów pod hipermarketami, ale jesli wiekszosc bedzie za taka opcją to :th: Mi sie podoba parking koło UW... i jaka sceneria do fotek nasz wspaniały pomnik
Szuder Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Slaweq, bardzo fajny pomysł z tym parkingiem koło "ci...y" :) czyli koło UW... Ja jestem "ZA" obiema nogami i ręcami... Same "plusy" w końcu Rzeszów jest in plus... - centrum miasta - ładna sceneria - dużo ludzi sie kręci - inne miejsce nie Podpromie:) więc proszę sie wypowiedzieć, kto jest "ZA" parkingiem przy UW??? Niedziela, 3 luty 2008, godz. 14 - Slaweq - Szuder - - -
aramis Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jestem za ale mnie nie będzie na najbliższym spocie
Szuder Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Aramis, szkoda, ze Cie nie będzie... A wogóle KTOŚ bedzie???? :mysli: :mysli:
slaweq Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ja jesli bede w niedziele w Rzeszowie to przyjade na stówe..., z tego co pamietam to Ma4ciek z Sanoka tez sie deklarował na 3 lutego
dsz33 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Spocik w "centrum" rzeszowa fajny pomysł bo na podpromiu to moze nie kazdy wie gdzie to no i sceneria inna:P A jakby tak Iverson przypalił gume w centrum to napewno sie gapie zlecą na spota Mnie na spocie 3 też raczej nie bedzie bo planuje wypad do Gliwic może jakies fajne części sie zakupi :>
Andrzej Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dzisiaj to tak na 90% będe w niedziele 3 w Rzeszowie,więc na spocik też wpadnę i postaram się byc punktualnie,a nie z godzinnym opóżnieniem.Ale i tak załapałem się na jedną fotkę.
slaweq Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Andrzej spoznienie jest malo istotne... najwazniejsze ze przyjechałeś
Szuder Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Widzę, ze frekwencja na spocie bedzie słaba... GM, Hauzer, a co z Wami?????????? Ja będę napewno... Mam nadzieje, ze nie sam... Czyli oficjalnie: SPOT RZESZOWSKI DATA: 3 LUTY 2008 MIEJSCE: PARKING PRZY URZĘDZIE WOJEWÓDZKIM (UW) GODZINA: 14 OBECNOŚĆ: OBOWIĄZKOWA Lista chętnych: - Szuder - Slaweq - mA4ciek - Andrzej -
Szuder Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Iverson, dlaczemu Cie nie będzie???? ;( ;( ;(
Iverson Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 mam imprezę u znajomych-no i nie dam rady ;(
Rekomendowane odpowiedzi