inco Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 czesc chlopaki, mam interes wujek mnie prosil zebym sie spytal czy niema ktorys z was VAG'a i czy ew mogl by mu podpiac pod audiczke bo ma jakies problemy (niewiem dokladnie oco chodzi) byl bym bardzo wdzieczny
slaweq Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 Szogun0 ma Vag'a ale nie wiadomo czy bedzie na spocie dzisiaj
mA4ciek Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 elmo też ma vaga, będzie na spocie tylko niewiadomo czy będzie miał fejsik
inco Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 to mi nie chodzi o spota tylko kiedys sie umowic w jakims tajnym miejscu i zczytac
mA4ciek Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 tajnym miejscu? na armii krajowej jest takie tajne miejsce a pseudonim operacyjny to ASO to przyjedź na spota porozmawiaj z chłopakami i ktoś może znajdzie chwilę
inco Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 nie mam specjalnie dzisiaj czasu na jezdzenie po zlotach... moze ktorys poda jakis namiar to sie skontaktuje np telefonicznie
Andrzej Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam Niebędzie mnie dziś na spocie mimo że taka piękna pogoda,mamyproblemy z tęperaturą ja 38 z groszami a moja : ,po wymianie termostatu 97-99na klimatroniku,chyba trochę za dużo.Wpadnę na następny.
dsz33 Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Wide że nie tylko ja nie pojechałem na spota przez termostat też mam 38 stopni. A taka ładna pogoda a tu w domu trzeba zostać Panowie czekamy na fotki po spocie
mA4ciek Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 spocik udany, w porywach do 10 bryczek mam dużo zdjęć ale nie mam kabla do aparatu więc sławek z szuderem wrzućcie foty
slaweq Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 Spocik bardzo udany, 10 autek + 1 która dojechała pozniej:) Za chwile wrzuce fotki [br]Dopisany: 03 Luty 2008, 16:50 _________________________________________________
Szuder Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 I po spocie... Jak zwykle dzięki wielkie wszystkim za przybycie... Fotki będą za chwilke... [br]Dopisany: 03 Luty 2008, 17:24 _________________________________________________A oto fotki:
szogun0 Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 a co sie dzieje z szogunem?? dlaczego opuszcza zloty :bicz3: Sprawy rodzinne mnie zatrzymały
Gość ZeeBee Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Byłem dzisiaj pierwszy raz na spocie Było zajebiaszczo . Świetni ludzi, piękna pogoda, tyle "niuniek" w jednym miejscu czego więcej chcieć - super sprawa polecam . Szuder ja "myślę, że trzeba wymienić wałek i pompę" mam nadzieje, że wiesz o czym mówię Pozdrawiam all ZeeBee
slaweq Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 Byłem dzisiaj pierwszy raz na spocie Było zajebiaszczo . Świetni ludzi, piękna pogoda, tyle "niuniek" w jednym miejscu czego więcej chcieć - super sprawa polecam . Fajnie ze przyjechałes z Iversonem dzisiaj na spota Dowiedziałes sie ze masz grzane lusterka Skoro Ci sie podobało to mam nadzieje ze za miesiąc tez sie zjawisz
Gość ZeeBee Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Slaweq, człowiek uczy się całe życie a tak w ogóle to piękna sprawa z tymi lusterkami bo nawet nie wiedziałem, że coś takiego mam. Moja "niunia" w dalszym ciągu mnie zaskakuje . Za miesiąc też przyjadę na spocik bo będę na zjeździe w Rzeszowie. Może znowu czegoś nowego się dowiem Miło było poznać slaweq ZeeBee
slaweq Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 Miło było poznać slaweq ZeeBee I vice versa ZeeBee Panowie ja mysle ze specjalne pokłony i szacun należą sią GM'owi który wyrwał sie z pracy na pol godzinki i przyjechał dzisiaj na spota
miro_x Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 chłopaki a ja znowu nie dałem rady. ale pogoda wam się udała że nie powiem zaj... Zdjęcia super. szuder popraw blaszki...
Gość ZeeBee Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Panowie ja mysle ze specjalne pokłony i szacun należą sią GM'owi który wyrwał sie z pracy na pol godzinki i przyjechał dzisiaj na spota Dokładnie, zgadzam się z przedmówcą i składam . Szuder popraw blachy na zdjęciach tak jak zrobił to slaweq
GM Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Panowie ja mysle ze specjalne pokłony i szacun należą sią GM'owi który wyrwał sie z pracy na pol godzinki i przyjechał dzisiaj na spota Dokładnie, zgadzam się z przedmówcą i składam . Sławeq & ZeeBee z tymi pokłonami to mnie rozbawiliście (ale miło ze zostałem doceniony,to było mocniejsze ode mnie musiałem tam być chociażby na chwile ) czego się nie robi dla ludzi z pod znaku pozdrawiam o jakże nie typowej porze :polew:
mA4ciek Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 i tak moim zdaniem najlepsze było: "który to rok" wlasciciel 2.5 TDI "2001" slaweq " co 2001" wlasciciel granatowej 2.5 TDI "no rok produkcji" slaweq "przecież od 2001 w sedanie były B6, ty masz auto z 2000 2.5 TDI " to czemu w dowodzie mam 2001"
Rekomendowane odpowiedzi