Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 ALZ] Projekt Black Lady .:Fele TN6 18":. .:zawias H&R:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jako, że poczyniłes kolejną rzecz z Twoich planow moge pogratulowac, że idzie Ci to w miare sprawnie :good:

jest coraz ładniej :wink4:

Opublikowano

dokładki robią robotę :good: :good: Paweł oby tak dalej !! :wink4:

Opublikowano

Pany zastanawiam się czy na wiosnę nie wrzucić LED'ów na tył i tutaj moje pytanie do Was.

Jak byście widzieli takie lampy w mojej furce ?

ledy.jpg

22923018.jpg

Opublikowano

Nie!

Opublikowano

:no:

seria najładniejsza

Opublikowano

Sam zobacz... ciulato :no:

229230181.jpg

Opublikowano

fajnie :naughty:

Opublikowano

229230181.jpg

:thumbdown: :thumbdown:

teraz widać jaka kaszana

Opublikowano

VT zrobiłem sobie już wczoraj i wiem jakby to wyglądało, ale dzieki za tą fotkę.

Chciałbym zauważyć kilka rzeczy, które kierowały mną przy wybraniu akurat tych LEDów

1. Przede wszystkim zauważcie jak nazywa się mój temat: "Projekt Black Lady ......." dlatego wybrałem te LEDy bo mają dużo "czornego"

2. Nie są to jakieś chromy spod remizy

3. Myślałem o takich jak ma np. scovroon ale one mają mniej czarnego a ja powoli podążam w tym kierunku (być moze zrobie też przedniego grilla na czarno jak i tylną listwę przy bagażniku)

Po prawej stronie fura i LEDy scovroon'a

a4sc.jpg

i kaszana

229230181.jpg

Jak dla mnie to "kaszana" prezentuje się ciekawiej niż ori i niż ledy u scovroon'a

Opublikowano

Każdy ma inne upodobania

jeżeli Ci podchodzą to bierz :wink4:

Opublikowano

ja bym górną częśc klosza przyciemnił do odcienia dolnego i by było super

Opublikowano

Paweł.. wg mnie te czarne ledy to kaszanka :confused4:

moje duzo ladniej sie prezentują.. :cool1:

zreszta zrobisz jak chcesz.. Twoj gust.. Twoje auto... jak ma byc black lady to niech bedzie i black tyle zeby to było ze smakiem :good: :good:

Opublikowano

rób jak sam uważasz, jak Tobie sie podoba... chyba, że robisz auto pod innych :disgust:

wedlug mnie tak sobie wygladaja na aucie... chyba zeby zrobic tak jak podpowiada Cristoforo moze...

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy, do wiosny kupe czasu i może zmienie decyzje jak to było przecież z felgami.

Pierwotnie myślałem nad LEDami takimi jak Twoje scovroon, ale na Allegro znalazłem te i pomyślałem, że pasowałyby do robienia fury w czarno.

Wybiorę to co mi się ostatecznie spodoba, aczkolwiek na chwile obecną to właśnie "kaszanka" widzi mi się najbardziej.

Ewentualnie tak jak pisał Cristoforo i Tobi można byłoby ściemnić delikatnie górną (jaśniejszą) część lampy

Ps. na forum jest kilka furek z "pięknymi" ledami chromami i jakoś nikt nie pisał że kaszana. A jak u mnie będzie kaszana to przynajmniej moja :)

Opublikowano

Ewentualnie tak jak pisał Cristoforo i Tobi można byłoby ściemnić delikatnie górną (jaśniejszą) część lampy

to też fajny pomysł :naughty: trzeba by tylko zrobic to umiejetnie żeby lipy nie było :cool1:

Opublikowano

to też fajny pomysł :naughty: trzeba by tylko zrobic to umiejetnie żeby lipy nie było :cool1:

Wieczorem może zrobie VT i wrzuce fotke jakby to wyglądało ...

Opublikowano

Czarne ledy i ściemnic sprayem :naughty: :naughty:

Opublikowano

Niedlugo dodam swoje zdjecia to zobaczysz ledy madafaka :cool1::decayed:

Opublikowano

Niedlugo dodam swoje zdjecia to zobaczysz ledy madafaka :cool1::decayed:

Nie mogę się doczekać :gwizdanie: No i mam nadzieje, że nie będą to jakieś paździochy :decayed:[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 20:25_________________________________________________

A tak wyglądałoby to gdyby troszke przyciemnić jaśniejszą część i dolną czerwoną

a4virtualtuningled13.jpg

Opublikowano

Tylne lampy musza miec cos czerwonego.. :naughty: (takie moje zdanie)

I to nie tyle co w tych, tylko wiecej :cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...