Tobi_one Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 jako, że poczyniłes kolejną rzecz z Twoich planow moge pogratulowac, że idzie Ci to w miare sprawnie jest coraz ładniej
skovroon Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 dokładki robią robotę :good: Paweł oby tak dalej !!
paulo77 Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Pany zastanawiam się czy na wiosnę nie wrzucić LED'ów na tył i tutaj moje pytanie do Was. Jak byście widzieli takie lampy w mojej furce ?
antonio Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Sam zobacz... ciulato :thumbdown: teraz widać jaka kaszana
paulo77 Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Sam zobacz... ciulato VT zrobiłem sobie już wczoraj i wiem jakby to wyglądało, ale dzieki za tą fotkę. Chciałbym zauważyć kilka rzeczy, które kierowały mną przy wybraniu akurat tych LEDów 1. Przede wszystkim zauważcie jak nazywa się mój temat: "Projekt Black Lady ......." dlatego wybrałem te LEDy bo mają dużo "czornego" 2. Nie są to jakieś chromy spod remizy 3. Myślałem o takich jak ma np. scovroon ale one mają mniej czarnego a ja powoli podążam w tym kierunku (być moze zrobie też przedniego grilla na czarno jak i tylną listwę przy bagażniku) Po prawej stronie fura i LEDy scovroon'a i kaszana Jak dla mnie to "kaszana" prezentuje się ciekawiej niż ori i niż ledy u scovroon'a
antonio Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Każdy ma inne upodobania jeżeli Ci podchodzą to bierz
Cristoforo Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 ja bym górną częśc klosza przyciemnił do odcienia dolnego i by było super
skovroon Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Paweł.. wg mnie te czarne ledy to kaszanka moje duzo ladniej sie prezentują.. zreszta zrobisz jak chcesz.. Twoj gust.. Twoje auto... jak ma byc black lady to niech bedzie i black tyle zeby to było ze smakiem :good:
Tobi_one Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 rób jak sam uważasz, jak Tobie sie podoba... chyba, że robisz auto pod innych wedlug mnie tak sobie wygladaja na aucie... chyba zeby zrobic tak jak podpowiada Cristoforo moze...
paulo77 Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Pożyjemy zobaczymy, do wiosny kupe czasu i może zmienie decyzje jak to było przecież z felgami. Pierwotnie myślałem nad LEDami takimi jak Twoje scovroon, ale na Allegro znalazłem te i pomyślałem, że pasowałyby do robienia fury w czarno. Wybiorę to co mi się ostatecznie spodoba, aczkolwiek na chwile obecną to właśnie "kaszanka" widzi mi się najbardziej. Ewentualnie tak jak pisał Cristoforo i Tobi można byłoby ściemnić delikatnie górną (jaśniejszą) część lampy Ps. na forum jest kilka furek z "pięknymi" ledami chromami i jakoś nikt nie pisał że kaszana. A jak u mnie będzie kaszana to przynajmniej moja
skovroon Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ewentualnie tak jak pisał Cristoforo i Tobi można byłoby ściemnić delikatnie górną (jaśniejszą) część lampy to też fajny pomysł trzeba by tylko zrobic to umiejetnie żeby lipy nie było
paulo77 Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Ewentualnie tak jak pisał Cristoforo i Tobi można byłoby ściemnić delikatnie górną (jaśniejszą) część lampy to też fajny pomysł trzeba by tylko zrobic to umiejetnie żeby lipy nie było Wieczorem może zrobie VT i wrzuce fotke jakby to wyglądało ...
Reggi Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Czarne ledy i ściemnic sprayem :naughty:
ykk Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Niedlugo dodam swoje zdjecia to zobaczysz ledy madafaka
paulo77 Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Niedlugo dodam swoje zdjecia to zobaczysz ledy madafaka Nie mogę się doczekać :gwizdanie: No i mam nadzieje, że nie będą to jakieś paździochy [br]Dopisany: 22 Październik 2009, 20:25_________________________________________________ A tak wyglądałoby to gdyby troszke przyciemnić jaśniejszą część i dolną czerwoną
ykk Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Tylne lampy musza miec cos czerwonego.. (takie moje zdanie) I to nie tyle co w tych, tylko wiecej
Rekomendowane odpowiedzi