HarryH Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Było MEGA!!! Dzięki wszystkim za balety!!! Za rok powtórka na 100% :decayed:
Gość Edyta Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Panowie i Panie dziękować za udana imprezę
Artur82 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Wlodi jak nic ten mikołaj podobny do Ciebie piosenka przewodnia naszej komnaty no i oczywiście ona tańczy dla mnie lubię to!! ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- a i żeby nie było ja jeszcze w BT
Gość Edyta Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Wlodi jak nic ten mikołaj podobny do Ciebie piosenka przewodnia naszej komnaty no i oczywiście ona tańczy dla mnie lubię to!! ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- a i żeby nie było ja jeszcze w BT no tak hit pietra 4 :polew::polew:
Marcino87 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Panowie i Panie dziękować za udana imprezę spoko cytrynko ---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ---------- Artur jak możesz pamiętaj o moich kosmetykach
Artur82 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Marcin juz napisałem esa do Młodego, żeby rano mi to zniósł
wladi Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 No to czas do domu:banghead: dzięki wszystkim za prec**j imprezę plan był żeby poznać kilka osób ale nie wyszło.....nadrobimy w przyszłym roku hahaha memory five-wladi i wszystko jasne:)
Młody_drog Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Opublikowano 25 Marca 2013 My tez wlasnie wyjechalismy, wladi wlasnie opierdolil policjantowi zolta kukurydze ale wyszlo 0
MarianekZg Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 My tez wlasnie wyjechalismy, wladi wlasnie opierdolil policjantowi zolta kukurydze ale wyszlo 0 , Mati czemu Bankomat
dziadek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 My tez wlasnie wyjechalismy, wladi wlasnie opierdolil policjantowi zolta kukurydze ale wyszlo 0 To szczęśliwej podróży
MAGIC87 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 uwazajcie jak bedziescie wracac bo z lasera wczoraj sciągali:wink: miłej podróży %%%%
poziek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Chronologicznie lecą podziękowania dla: Cuberka za odebranie ze stacji, dobrą kawkę i drogę do Stasindy Flyerowi, że pozwolił mi założyć swoją obrączkę co następnego dnia pozwoliło mi zatańczyć z jego żoną Sławkowi, że uspokajał "dwóch tenorów" co śpiewali everybady tańczy dla mnie a także, że odprowadził mnie do pokoju w czwartek Hugowi za to, że od ręki zmienił nicka Młodemu z drogi na bankomat - aczkolwiek będę wytrwale działał aby zminieć jeszcze raz na "Bilon". Tutaj jeszcze taka anegdotka. Dzwonię do Prezesa, żeby zmienić nick Młodemu ale Prezes nie odbiera...dzwonię drugi raz - ma zajęte...dzwonię trzeci raz - nie odbiera... No to piszę smsa: Jestem trzeźwy. Za 5 minut oddzwonił :polew::polew: Ekipie ze Śląska za mini imprezkę z szyderą Panu Bogu za to, że wkońcu pomiętam fajerwerki Alvaro za Olę. W sumie tyle wytarczy napisać, jędrna z niej kobiałka Suliemu za Iskierkę. Patrz wyżej Mariuszowizgierz za pogaduchy w Mordorze Kokosowi za ojcowską cierpliwość. Spankyemu za to, że zrobił kleksa. Inaczej tłok by się zatarł i by biedny płakał Raggamanowi i Nosferowi za posiadówę sobotnią No i za biosterol :grin: I żeby nie było za luźno WuRCowi za cytrynówkę i że przyjechał Jarkowi za wspólne zamknięcie imprezy sobotniej Dziadkowi i Babci za drogę powrotną do domu Miało być do Krakowa a wyszedłem praktycznie pod drzwiami domu Dzięki raz jeszcze Reasumując - nie wiem czemu wszyscy tak tymi fajerwerkami się jarają
MarianekZg Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 pamiętać fajerwerki - Bezcenne ja tego nie powiem w tym roku
hornet Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 No to piszę smsa: Jestem trzeźwy. Za 5 minut oddzwonił :polew::polew: :polew:
domjenick Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 podróży ciąg dalszy-zaraz walę na samolot- jakby ktoś z Wrocławia chciał zrobic mini spota to jestem na dworcu ok12:grin:
hornet Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 podróży ciąg dalszy-zaraz walę na samolot- jakby ktoś z Wrocławia chciał zrobic mini spota to jestem na dworcu ok12:grin: Dzisiaj z młodym siedzę i nie dam rady
Gwerty Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Gwerty bardzo dziekuje za podwiezienie moją.... nie ma sprawy. odstawiliśmy pod sam dworzec.
wladi Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Jesteśmy w Łodzi:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Gość Edyta Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 no duzo wam nie zostalo autostrada i jazda
Rekomendowane odpowiedzi