Michu B5 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Nie masz w planach innej ROLKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Ja ? Nie mam ta mi sie podoba jeśli będę zmieniał to chyba juz na innym aucie A tak na poważnie to wole zrobic dystans jak należy, progi, zderzak i jeszcze kilka rzeczy w środku niz kolejny raz szukać felg itp I w sumie to wszystko w tyk projekcie chyba ze silnik by padł to wtedy.... Zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 na 2.7 BiT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Buda quattro jest wiec wiesz ale myśle ze 2.6 to pancerniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 No wiem że quattro, dlatego warto wrzucić coś mocniejszego przy takiej budzie. Zresztą, przy takim swapie nie jest to już auto na co dzień do pracy, ale myślę że i tak te 2.6 wystarcza :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Jakos jedzie w miarę sprawnie ale wieś jak to jest by nowe furki objeżdżać trzeba mieć juz wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totylkoja Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 no Dareczku wątek niczego sobie hehe Pozdro - Olka B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 A dziękuje ujawnienie sie na forum w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totylkoja Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 A dziękuje ujawnienie sie na forum w końcu aj tam aj tam pojawiam się i znikam ;> :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ola na forum wow! Ale subskrybowalas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totylkoja Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ola na forum wow! Ale subskrybowalas? Ola na forum od 2 lat ha ha będę subskrybować xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 No to juz ciskaj Hesik jak tam sie u ciebie dzieje? Zrobiłeś juz budę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totylkoja Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 No to juz ciskaj Hesik jak tam sie u ciebie dzieje? Zrobiłeś juz budę? kupie audi to będę siedziała obecnie moja miętowa rowerowa audi już jest w zimowym garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAWULI Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Gratuluje auta i felunku ..........a fotki od spodu jak nie ma tak nie ma .....brzmi świetnie a ja chciałem już dwururką do końca prowadzić,,,,,widzę że i tak daje radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 A dziękuje no nie mam foty bo niestety nie miałem sposobu :/ nie wiem kiedy zrobię ) teraz myśle nad pakietem zima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicaj112 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dzięki. To nie koniec modów - mam nadzieje że w tym roku coś tam jeszcze podziałam.Tak w tym momencie wygląda moc auta. Coś tam jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Coś zrobiłeś oprócz filtra co mogłoby wpłynąć na moc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Mam wydech przelotowy AWG, katy out i jednostka jest z końca produkcji bo jest ta z czarnymi deklami ponoć kiedyś komuś tu padła i wleciał silnik z a6 c4. Na gazie mam 149KM ale po wykresie wiem ze go przylewa i da sie zrobic na LPG cos ok 156-7KM. Edytowane 22 Listopada 2014 przez darek995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 A końcowy seryjny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi