cys Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Mikołaj już był Edytowane 20 Grudnia 2014 przez cys
cys Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jest w cipke Dużo lepiej pasuje niż z okrągłą poduszką, a i cena był śmieszna to grzech było nie kupić.
qba_lle Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 bardzo ładnie dopasowałeś tego rns-e plastik był dospawany czy przyklejony a później szpachlowany? z czego miałeś plastik na dawce ?
cys Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Klejony potem spawany, i bez szpachli się nie obeszło Plastik miałem taki jaki się na grawerkach używa,ale równie dobrze można użyć tyłu z opakowania CD.
SebaMC Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Kiera ogień, odświeżyło wnętrze Edytowane 28 Grudnia 2014 przez SebaMC
MARCIN607 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Świetna esa Ci wyszła. Recaro rns+bt to jest to!!!!!!! Kierę zmieniałbym na tą właśnie z tt tylko to już,nie te $$ Kiera i rns współpracują?
SebaMC Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ta kiera wchodzi P&P ? wchodzi pod to taśma bez problemu?
cys Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dziękować Środek ma być na bogato fura w codziennej eksploatacji wiec komfort musi być Świetna esa Ci wyszła. Recaro rns+bt to jest to!!!!!!!Kierę zmieniałbym na tą właśnie z tt tylko to już,nie te $$Kiera i rns współpracują? Wiadomo z TT robi konkretną robotę ale kaski na tyle nie było, a za to dałem 450 to nie ma co marudzić Multi jeszcze nie prądzi, przymierzam się teraz do podpięcia na przekaźniku CAN z Allroada, jak to nie wypali to wpadnie can gateway i moduł kierownicy z B6 i wtedy musi działać Ta kiera wchodzi P&P ? wchodzi pod to taśma bez problemu? Na poliftową taśmę P&P Jedynie trzeba było spiłować ząbek we wtyczce poduszki, ale to kosmetyka.
instruktor83 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 fajny projekcik coraz bardziej mi się podoba twoja b5
Rekomendowane odpowiedzi