Tomasz Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Co to jest dokładnie to 476? wosk : Collinite 476 Najtrwalszy wosk GRATIS MIKROFIBRA - ShowCarShine - Detailing Shop
pakotomasz Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ok, dzięki:wink: Czyli nie będzie mi potrzeby Autoglym UDS? Polecają go niby do ciemnych kolorów.
poras Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 witam. Mam pytanie czym usunąć smołę z maski,zderzaka i lamp (lampy po lifcie)
pakotomasz Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 SRP i na to 476 i będzie ok Powiedzcie mi jeszcze tylko jakich najlepiej padów/ściereczek/aplikatorów użyć do nakładania obu preparatów SRP i 476?
Tomasz Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 witam. Mam pytanie czym usunąć smołę z maski,zderzaka i lamp (lampy po lifcie) SNB MAC PRICKBORT MAC 124 - 1L USUŃ SMOŁĘ ZOSTAW WOSK - ShowCarShine - Detailing Shop ---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:10 ---------- SRP i na to 476 i będzie ok Powiedzcie mi jeszcze tylko jakich najlepiej padów/ściereczek/aplikatorów użyć do nakładania obu preparatów SRP i 476? tu np masz gotowy zestaw: MrCleaner.pl kosmetyki samochowe detailing kosmetyka aut - Mr Cleaner Detailing Sklep
pakotomasz Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 tu np masz gotowy zestaw:MrCleaner.pl kosmetyki samochowe detailing kosmetyka aut - Mr Cleaner Detailing Sklep Już przymierzałem się do zakupu w/w zestawu, ale znowu znajomy zaproponował mi coś takiego: Dodo Juice Lime prime pre-wax cleanser 250ml - waXclusive auto detailing shop Poorboy's World Natty's Paste Wax Red 227g - waXclusive auto detailing shop Podobno nadaje się do nakładanie ręcznego, bardzo łatwo się to aplikuje i daje poprawę wyglądu jeśli lakier nie był polerowany. No i co w końcu wybrać?
Tomasz Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 tu np masz gotowy zestaw:MrCleaner.pl kosmetyki samochowe detailing kosmetyka aut - Mr Cleaner Detailing Sklep Już przymierzałem się do zakupu w/w zestawu, ale znowu znajomy zaproponował mi coś takiego: Dodo Juice Lime prime pre-wax cleanser 250ml - waXclusive auto detailing shop Poorboy's World Natty's Paste Wax Red 227g - waXclusive auto detailing shop Podobno nadaje się do nakładanie ręcznego, bardzo łatwo się to aplikuje i daje poprawę wyglądu jeśli lakier nie był polerowany. No i co w końcu wybrać? czy kupisz to czy tamto i tak raczej nie będziesz widział różnicy:wink:
pakotomasz Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 No i właśnie w tym problem, że ten i ten będzie ok:decayed: Postawię, więc chyba na ten pierwszy zestaw (AG SRP + 476), chociażby ze względów ekonomicznych.
Tomasz Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 No i właśnie w tym problem, że ten i ten będzie ok:decayed: Postawię, więc chyba na ten pierwszy zestaw (AG SRP + 476), chociażby ze względów ekonomicznych. ręcznie na lakierze audi to i tak jest niezła siłownia:naughty:
pakotomasz Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Wiem, słyszałem:facepalm: Powiedzcie mi tylko czy 476 można nakładać bezpośrednio po AG SRP czy trzeba czekać np kilka godzin?
Griffe Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Pierwszy zestaw bedzie lepszy jesli chodzi i szajn. Jesli masz ciemny lakier lepsze efekty da AG UDS niz AG SRP
pakotomasz Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Też myślałem o UDS, bo mam kolor czarna perła, ale słyszałem opinie, że po UDS lepiej nie kłaść wosku: Kosmetyka aut :: Zobacz temat - Autoglym na rysy- SRP czy UDS? Różnie są opinie, a mi zależy na czymś z czym będzie się łatwo pracowało (będę wszystko robił ręcznie) i żeby przykryło mi drobne ryski itp. Tak przy okazji co sądzicie o kombinacji SRP + FK 100p Hi-TEMP?
Tomasz Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 mam 476 i FK i nie widać wielkiej różnicy:wink:
pakotomasz Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 A jak się z nimi pracuje? Jest jakaś różnica przy ręcznym nakładaniu i polerowaniu? Chciałem kupić ten FK 1000p na próbę, widziałem, że mają opakowania 59ml za ok 20zł.
Tomasz Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 A jak się z nimi pracuje? Jest jakaś różnica przy ręcznym nakładaniu i polerowaniu? Chciałem kupić ten FK 1000p na próbę, widziałem, że mają opakowania 59ml za ok 20zł. nakładanie wosku i przetarcie mikrofibrom to pikuś, najwięcej roboty z przygotowaniem powierzchni
Griffe Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Skoro tak to nie bierz ani 476 ani FK1000 tylko wez Poorboy,s World Natys Blue/Red
pakotomasz Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Skoro tak to nie bierz ani 476 ani FK1000 tylko wez Poorboy,s World Natys Blue/Red Masz na myśli to, że łatwiej się z nim pracuje czy coś innego?
Griffe Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Znacznie lepiej pachnie, podobno jest naturalny a trzyma mocno, tak latwiej/przyjemniej sie z nim pracuje.
Rekomendowane odpowiedzi