Fifiński Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Mam problem - ostatnio zniknęło mi podświetlanie deski rozdzielczej. Wszystkie bezpieczniki są dobre. Nie działa podświetlanie : licznika, radia, klimatronika, nawiewów. Jakieś pomysły gdzie szukać problemu ?
Sidney Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Powiem szczerze, że nie przerabiałem tego tematu ale szukaj tam gdzie według Ciebie biegnie obwód który podświetla Ci to wszystko, niech koledzy w temacie się wypowiedzą czy są jakieś przekaźniki od tego, może przełącznik zespolony przy kierownicy nie łączy ? Trzeba by obejrzeć czy gdzieś nie oberwał się przewód itp.
flin Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 sprawdz jeszcze raz bezpieczniki. one ksiazkowo sa troche zle opisane. u mnie przy jednym malym zwarciu poszlo wlasnie to o czym wspominasz. podpisane byl jakos jeden jako podswietlenie cos tam cos tam, a to akurat nie byl wcale ten. wyjmuj pokoleji i ogladaj, to pewnie bezpiecznik.
grippen Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 one często przepalają się w taki sposób że tego można nie zauważyć sprawdź dokładnie bezpieczniki
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 bezpieczniki do sprawdzenia nr: 3, 5 ,14
sasza Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Jak wyjmowałeś zerary to mógł Ci isę pin z kostki wypiąć przy liczniku, ja tak miałem. Zielona kostka do sprawdzenia.
Fifiński Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Opublikowano 29 Marca 2013 Przedzwoniłem wszystkie bezpieczniki. Licznik wyciągałem ... sprawdzić piny ?
Rekomendowane odpowiedzi