muunv Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Dostalem ledy i ja, wszystko zamontowane. Blyskawiczna wysylka ze strony Tomnika i pomoc telefoniczna na poziomie Polecam ledy Prolumo. Barwa 5500K Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kisielek123 Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Panowie czy ledy do postojowek od kolegi Tomnika tez wam wypalily odblysniki ? pozniej zrobie foto to wstawie
szeryf Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Dostalem ledy i ja, wszystko zamontowane. Blyskawiczna wysylka ze strony Tomnika i pomoc telefoniczna na poziomie Ile dałeś za komplet, jeśli można wiedzieć?
KoJ@K Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Tak, juz w 3 kompletach lamp !! u mnie i u dwoch znajomych. U jednego to odblysnik wyglada jak odymiony dymem. Nie wiem czy robi to na innych diodach, czy co, ale tak sie kiedys nie dzialo.
MAT1000 Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Mi zwykła żarówka potopiła odbłyśniki, w innym temacie czytałem, że to powszechna wada. Z ledami nie miałem tego problemu, ale jak widzę trzeba skontrolować.
KoJ@K Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Ja jeszcze nigdy nie mialem takiej sytuacji, czy to z ledami, czy z zarowkami. Znajomy w grande punto tez juz ma lekko okopcone ...
muunv Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Dostalem ledy i ja, wszystko zamontowane. Blyskawiczna wysylka ze strony Tomnika i pomoc telefoniczna na poziomie Ile dałeś za komplet, jeśli można wiedzieć? Nie pamietam juz dokladnie, a paragon gdzies wsadzilem Ale ~350zl. Jesli dobrze pamietam
black4 Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Witajcie, 350 pln za komplet led do a4 ??? Za komplet dałem jakieś 60 pln ( nie licząc podświetlenia drzwi od spodu) Polecam Interlook.pl Pozdrawiam!
MAT1000 Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Masz sedana, więc już na suficie mniej lampek niż avant.Kolega nie napisał co i ile zamówił, sądząc po cenie to wziął wszystko co można: sufit, pod nogi, drzwi itp.
black4 Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Witaj, Tym niemniej 350 to dużo. Nawet jak doliczysz resztę le-ów wyjdzie razem około 100 pln... Taka subtelna różnica Kompletujcie led-y z osobna, Pozdrawiam!
muunv Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Wiele osob ceni sobie robote Tomnika. Tez mu zaufalem. Nie mam zamiaru po pol roku zmieniac lampek. Wszyscy sobie chwala ich dlugotrwalosc. Nie zamowilem postojowek, podswietlenia tablicy i tych czarwonych w drzwi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
black4 Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Witam, Nie zrozumcie mnie żle. Z tego co słyszę Kolega oferuje b. porządne. Po prostu jestem zadowolony z zakupu i mogę firmę śmiało polecić. PS. W drzwiach czerwone są tylko osłony plastikowe. Pod spodem siedzi biała żarówka Pozdrawiam!
muunv Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Witam, Nie zrozumcie mnie żle. Z tego co słyszę Kolega oferuje b. porządne. Po prostu jestem zadowolony z zakupu i mogę firmę śmiało polecić. PS. W drzwiach czerwone są tylko osłony plastikowe. Pod spodem siedzi biała żarówka Pozdrawiam! Wiem, ze sa to tylko oslony Ale Tomnik oferuje ledy o czerwonej poswiacie w to miejsce.
Frimuś Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Panowie dajcie jakis kontakt na kolege TOMMIK
Frimuś Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Dzięki. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
xsebo1 Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Jeżdżę już trochę na ledach od tomnika, jasno polecam ;-) Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
LChris Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Wymyślił już ktoś jak się pozbyć tego freszu przy otwieraniu samochodu?
mariusz22 Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam koledzy jakie ledy polecicie w swiatła postojowe....z allegro przerobilem wiele i non stop problem albo mrugaja albo nie swieca wszystkie ogniwa....
fafa61 Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Przerabialem to już. Jak chcesz dobre ledy... to trzeba zabulic troszkę więcej. Ja mam całe auto skonfigurowane oświetlenie wew . I zew. na 4500 K. Jedynie na MotoHid znalzlem jakiekolwiek wybór. 80 zl. Za szt. Ale świeca fajna sniezno białą barwa taka jaka szukałem 4700 K. Sorki ..... ta wypowiedź dotyczy świateł drl.jeżeli chodzi o postojowki to mam od tomnika.... o takiej samej barwie o której pisałem wyżej. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Listopada 2016 przez fafa61
Rekomendowane odpowiedzi