MARCIN607 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 jest kosa :slina::slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Ogólnie kox:kox: ale jednak nie pasują mi na kole te malunki:decayed: ale Twój wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Krzychu przypominam się :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Wypieprz te chromy i bedzie malina Znaczki na felgach bym wywalil albo zostawil przewrotnie na jednej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Pięęęęęęęęęęęknie ---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ---------- bez chromow to w ogole bylby kot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 no gdybym nie miał od kupna pakietu chrom to zapewne autko było by w wersji Mega Black ale tak to szkoda mi trochu tego wszystkiego no i lustra s4 by nie pasowały.. więc narazie zostanie, ale trafne uwagi chlopakyy ps. fajno że się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 no gdybym nie miał od kupna pakietu chrom to zapewne autko było by w wersji Mega Black ale tak to szkoda mi trochu tego wszystkiego no i lustra s4 by nie pasowały.. więc narazie zostanie, ale trafne uwagi chlopakyy ps. fajno że się podoba to robimy wymianke - ja Ci daje swoje a Ty mi swoje i każdy jest zadowolony Ty chcesz czorne które ja mam , a ja chce chrome które Ty mosz deal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 jeszcze czego dolicz 1000 za lustra fotochrom s4 i 2000 za to że będziesz miał je ode mnie, ludzie z zazdrości będą klękać przed twoim autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Wszystko fajne ale jak dla mnie to troche za malo napisow s-line.Ja bym jeszcze nalepil takie na lusterka i bylaby "kosa" robiąca robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkady1321 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 chromy troszkę psują....lustra czarne i ramki mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 no i udało się dorwać siateczkę do bagaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 siateczka super sprawa będziesz zadowolony :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 już jestem mega fajna rzecz, w końcu nic nie latta do tego pod klapę bagażaja wpadła torba na waciki oo to to to mniej lub wiecej ta ka takata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Taką torbę to ja biorę jak na tydzień wyjeżdżam:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 mi sie wsio podoba oprocz tych napisow na felach ogolnie kurna jest szatan:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 no taki miałem pomyślunek.. może na przyszły sezon będzie bez napisiksa Wladymircu toć tam byś raptem dwie koszulki i jeansy wsadził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 no taki miałem pomyślunek.. może na przyszły sezon będzie bez napisiksa Wladymircu toć tam byś raptem dwie koszulki i jeansy wsadził lub t-shirta dziny i plaka:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 no i udało się dorwać siateczkę do bagaja http://imageshack.us/a/img69/8756/4g97.jpg To ori siatka? Czy jakaś uniwersalna? Wygląda spoko:thumbup1: Nie znam się (jeszcze), wybacz:glupek2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 ori ori 8E5861869 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Krzychu , czy Ty przestaniesz ... bo mi " gul skacze" . Czego by nie szukał , to zaraz ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi