amaradaar Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) jeśli się nie mylę to a3 sportback zaraz poszukam numerów tak będzie prościej oczywiście nie mogę znaleźć swoich fotek więc tu masz temat http://a4-klub.pl/index.php?/topic/205718-swap-przelacznikow-szyb-a8-do-b7/?hl=%2Bswap+%2Bprze%B3%B1cznik%F3w+%2Bszyb Edytowane 28 Grudnia 2014 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 No kolego ładnie lecisz z tym tematem furka ładnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Krzychu a co z moim schematem ? :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 a no plus do plusa minus do minusa i dajesz :D tylko mi nie mów że jeszcze tegonie zrobiłeś daj mi na pw co za sprzęt kupiłeś ?? No kolego ładnie lecisz z tym tematem furka ładnie się prezentuje dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 a no plus do plusa minus do minusa i dajesz :D tylko mi nie mów że jeszcze tegonie zrobiłeś daj mi na pw co za sprzęt kupiłeś ?? No kolego ładnie lecisz z tym tematem furka ładnie się prezentuje dziękuję walnąłem ledy cree 6000K i zakodowałem na Canade i tak jeżdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 a no plus do plusa minus do minusa i dajesz :D tylko mi nie mów że jeszcze tegonie zrobiłeś daj mi na pw co za sprzęt kupiłeś ?? No kolego ładnie lecisz z tym tematem furka ładnie się prezentuje dziękuję walnąłem ledy cree 6000K i zakodowałem na Canade i tak jeżdzę co daje zakodowanie na canade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 a no plus do plusa minus do minusa i dajesz :D tylko mi nie mów że jeszcze tegonie zrobiłeś daj mi na pw co za sprzęt kupiłeś ?? No kolego ładnie lecisz z tym tematem furka ładnie się prezentuje dziękuję walnąłem ledy cree 6000K i zakodowałem na Canade i tak jeżdzę co daje zakodowanie na canade? że się same włączają halo na zapłonie nawet w pozycji zero , i jeżdże tak jakby na dziennych , ale podkreślam "tak jakby" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 No i więc właśnie no to czego więcej potrzeba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinkers Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 O kur... ładnie kolego jedziesz z modami. Gratulacje furacza i włożonej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 a dziękuję Panie jeszcze jeden modzik leci ku końcowi ale parę duperelków potrzeba jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 a dziękuję Panie jeszcze jeden modzik leci ku końcowi ale parę duperelków potrzeba jeszcze coś wymyślił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 hehe tajemnicon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 hehe tajemnicon weź sie ogarnij :disgust: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 ale o so chosi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 ale o so chosi :D Mów jak na spowiedzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alteregomaro Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 a no plus do plusa minus do minusa i dajesz :D tylko mi nie mów że jeszcze tegonie zrobiłeś daj mi na pw co za sprzęt kupiłeś ?? No kolego ładnie lecisz z tym tematem furka ładnie się prezentuje dziękuję walnąłem ledy cree 6000K i zakodowałem na Canade i tak jeżdzę Witam, Na Canade, tzn. tak jakbyś programował język czy w innym bloku w VCDS? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Edytowane 29 Stycznia 2015 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mej2dej Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Już od pewnego czasu przeglądam ten wątek i jestem pod ogromnym wrażeniem włożonego wkładu finansowego i poświęconego czasu. Gratuluję wyśmienitej fury według mnie wszystkie mody na !!! PLUS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) a dziękuję bardzo jest jeszcze jeden modzik w zanadrzu ale taki zajob w modzeniu ze nie ma czasu fotek strzelić wiosna wiosna no i wpadły tarcze na tył pod 288 bom nie zdzierżył odginanych starych ale zdecydowanie najważniejszy mod zrobiony już jakiś czas temu to CzyTyRy EleKtriko szybki oczywiście oparty o sportbacka Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Z chęcią wymienię się za moje niechromy, w promocji za free xd Świetnie te chromki wyglądają ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi