KOval81 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Blokada składa się jak Najman podczas walki, w wyniku ciągłego po niej jeżdżenia, więc jak któryś pomyślał, to pewnie ją ręką złożył Zresztą moja to chyba jedyna na całym osiedlu, która jeszcze nie odpadła, albo złomiarze nie za..bali:naughty:
alpin Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Całe szczęście że masz ACAle i tak jesteś odważny że parkujesz w nocy na ulicy. A gdzie ma parkować?? Za drutem kolczastym?? Nie za drutem tylko na parkingu strzeżonym na każdym osiedlu takowy jest. Garaż nie jest wcale bezpieczniejszy, miałem garaż ale po jednym włamamiu auto poszło na parking a garaż do wynajęcia. Jak wejdą do garażu to... mogą wszystko.
KOval81 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Do najbliższego parkingu strzeżonego niestety mam jakieś 20min spaceru przed wyjazdem do pracy, więc nie za bardzo się uśmiecha:kwasny:
skrab Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 No niestety - 05.04. i to sku....le na bezczelnego po 5 rano:doh:spod okien, jak ludzie do pracy wyjeżdżają....Się nacieszyłem aż pół roku samochodem i teraz ani auta, ani pieniędzy.... OO k...a ale szkoda, AC miałeś ? Teraz się dopiero Koval dowiedzałem, jednemu też dmuchli w Z forum BMW w Lublinie nie wiem co się dzieje, pobyt na E9x ,wiesz co dalej jest?
KOval81 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 No mi też szkoda - tym bardziej, że ani auta, ani pieniędzy:doh: Z tego, co się dowiedziałem to przez fakt posiadania AC, Policja swoje musi szukać (około 2 m-ce) - później robotę przejmuje PZU. Policja twierdzi, że BMW jest ostatnio "na topie":wink: więc zabezpiecz dobrze auto.
skrab Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ja mam dom pryv, i stoi na podwórku, AC jest ,to jak jeszcze trzeba zabezpieczyć ?
MARCIN607 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Najgorsze jest to ze auto pokazane na forum zaraz zginęło. Pierwszy raz mnie to zastanowiło-miejmy tylko nadzieję że to przypadek.
Flyer Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja mam dom pryv, i stoi na podwórku, AC jest ,to jak jeszcze trzeba zabezpieczyć ? Jak chca to i tak ukradna. Pamietam jak Musashiemu ukradli B7 z podworka nie otwierajac nawet bramy... ...tak, dobrze napisalem - nie otwierajac bramy
skrab Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja mam dom pryv, i stoi na podwórku, AC jest ,to jak jeszcze trzeba zabezpieczyć ? Jak chca to i tak ukradna. Pamietam jak Musashiemu ukradli B7 z podworka nie otwierajac nawet bramy... ...tak, dobrze napisalem - nie otwierajac bramy Aha to wyparował?...
KOval81 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ja mam dom pryv, i stoi na podwórku, AC jest ,to jak jeszcze trzeba zabezpieczyć ? Jak chca to i tak ukradna. Pamietam jak Musashiemu ukradli B7 z podworka nie otwierajac nawet bramy... ...tak, dobrze napisalem - nie otwierajac bramy Może któryś cwaniak bramę zamknął po wyjeździe - już nie takie cuda się spotyka w dzisiejszych czasach:decayed: Pamiętam, jak za młodego sąsiadowi dom obrobili w sylwestra - przyszedł po imprezie, dom zamknięty na wszystkie zamki, nic nie wybite a pół chałupy zniknęło:naughty: Informacyjnie w kwestii auta tylko dodam, że chyba można je już spisać na straty - nadal żadnej informacji, chociaż miałem przez chwilę nadzieję, bo na moim terenie złapali jakąś szajkę złodziei
Rekomendowane odpowiedzi