sector Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Czy ktoś stosował taką metodę ? Czy to jest prawda ? link Jak zaprogramować komputer po odłączeniu akumulatora? - Elektronika/elektryka - Naprawa - Wieszjak.pl opis z tej strony "Podpinamy klemę akumulatora i odpalamy auto. • Czekamy do momentu, aż się silnik nagrzeje. Momentem granicznym jest załączenie się wentylatora chłodnicy. • Odłączamy akumulator na ok. 45 sekund – robimy to w celu ponownego resetu komputera. • Podpinamy ponownie klemę akumulatora i udajemy się na jazdę próbną. Jedziemy na jak najwyższym biegu przy możliwie wysokich obrotach. • Jazdę kontynuujemy przez około 30 minut."
pox Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Hehe Niezła bajka Kto takie rzeczy wymyśla?
Kazik123 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 jesli chodzi o elek. to jestem zielony, ale takie news to moedzy bajki predzej przy takim zabiegu pójdzie zwarcie w szczególnosci ze elektryka w 10-12 letnim aucie moze dostać po tyłku
Onkel Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ale ktos kto wie malo i zaczyna historie z autem, przeczyta to i bedzie glosil prawde :-P Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
sector Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 No i tak to jest z tym internetem ,że napisze ktoś bzdury i ma gdzieś jakie będą tego konsekwencje . Kolega mi ten link wysłał i sam nie wiem czy on to wziął na poważnie ...hm
Rekomendowane odpowiedzi