Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zapaszki do auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też sobie sprawiłem tego Stripper'a :)

Opublikowano

Witam na allegro nie ma juz malych buteleczek Strippera moze chce ktos kupic butelkie 473 ml na pol? :)

Opublikowano

nie ma bo zamówiłem i dzwonił do mnie że jak dopłacę 17 zł to dostanę dużą Może dzisiaj przywiezie kureier:jerk:

Opublikowano
nie ma bo zamówiłem i dzwonił do mnie że jak dopłacę 17 zł to dostanę dużą Może dzisiaj przywiezie kureier:jerk:

Do mnie tak samo :-) oby ten zapach mi sie spodobal bo co ja zrobie z pol litra :kox:

Opublikowano

Danny mogę od Ciebie odkupić, blisko siebie mieszkamy.

wysłane z kanapki z szynką przez Tapatalk 2.

Opublikowano

ja kupuję coś takiego:

Ambi Pur - Gel Crystals - Odświeżacz powietrza w żelowych kulkach - Odświeżacze powietrza - Rossnet

są różne zapachy, cena około 8-10zł w carrefourze, starcza na ok miesiąc bez problemu

Opublikowano

Do mnie tak samo :-) oby ten zapach mi sie spodobal bo co ja zrobie z pol litra :kox:

ta właśnie takie pół litra jak nie podejdzie to ani psikać ani wypić:wink:

Opublikowano

wszyscy sie rzucili na strippera to zabrakło:grin:

ja jeszcze polecam zapachy z kemko, najlepsza chyba mielona kawa, ale arbuz, wiśnia i czekolada też niczego sobie:)

Opublikowano

mielona kawa też ciekawa pamiętam jak swojego ściągałem z DE i siostra zapakowała tchibo świeżo mielonej ostro dawało w aucie:naughty:

Opublikowano
Danny mogę od Ciebie odkupić, blisko siebie mieszkamy.

wysłane z kanapki z szynką przez Tapatalk 2.

Ok bede pamietal jesli mi sie nie spodoba :-)

Opublikowano

u mnie już jest letnie założone to i korytka gumowe wyleciały dywaniki odświeżałem to spsiałem już w domu

czas na :audi:

---------- Post dopisany 18-04-2013 at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany 17-04-2013 at 13:21 ----------

spoko faktycznie zapach coś ma w sobie, a jeszcze lepszy efekt był jak dzień wcześniej spsiałem fotel od kompa i rano było ciekawie jak by jakaś panienka dopiero co się ulotniła:wink:

Opublikowano

:hi:wszyscy tak zachwalaja tego Strippera,to i ja zamowilem na ebay:grin:

Opublikowano

chyba też będę musiała, bo kurcze ja testowałam już chyba wszystkie choinki, od zapachów ze stajcji, Tesco a ostatnio nawet takie wkładki w kratki z Biedronki :grin:

ostatnie najlepsze :decayed:

Opublikowano

California scents raz pachnie raz nie, zależy od kogo się kupi ostatnio kupiłem pomarańczowy i nie pachnie :/

Opublikowano

Widzę, że sporo osób poleca Strippera, więc nie pozostaje nic innego jak zamówić i przetestować:wink:

Opublikowano
California scents raz pachnie raz nie, zależy od kogo się kupi ostatnio kupiłem pomarańczowy i nie pachnie :/

skrop go trochę wodą, powinno pomóc. raczej nie pomoże na tyle żeby pachniało w całym aucie, ale do bagażnika styknie

Opublikowano

WB o zapachu skóry mi przypasowało... ale teraz bede probował czegoś puszkowanego... co polecacie?

Opublikowano
WB o zapachu skóry mi przypasowało... ale teraz bede probował czegoś puszkowanego... co polecacie?

dołączam sie do pytania, widziałam kilka takich puszeczek i nie wiem czy opłaca się kupować ;)

albo te takie odświeżacze w sprayu..?

Opublikowano

kurcze powykupowaliśta wszystkie strperry :decayed:

Opublikowano
kurcze powykupowaliśta wszystkie strperry :decayed:

:kox: