Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zapaszki do auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha :kwasny: Żeby to tam było to musi cała pucha tam siedzieć a wtedy to troche będzie przeszkadzać pasażerom :whistling: Zdjęcie z góry to myślałem że to coś wysokości max pokrywki i w razie potrzeby można wsunąć uchwyt. W takim razie entuzjazm opadł :decayed:

Opublikowano

Ja póki co wsadziłem w siatkę na tylnim oparciu siedzenia.

Coś tam już sobie pachnie ;-)

Opublikowano

A ja CS trzymam w tej kieszonce pod podłokietnikiem i nie jest źle:wink:

Opublikowano
A ja CS trzymam w tej kieszonce pod podłokietnikiem i nie jest źle:wink:

Też na chwilkę tak zrobiłem, ale zapach za intensywny. Za blisko nosa ;-P

Opublikowano

nie czytałem całego wątku, ale totalnie nei polecam badziewia sprzedawanego jako "zapachowa saszetka".

kiedys kupiłem, innym razem dostałem, zadnego zapachu to z siebie nie wydziela

Opublikowano
Ja właśnie dzisiaj dostałem kilka zapachów CALIFORNIA SCIENTS.

Na pierwszy ogień Newport New Car. Panowie, gdzie to umieścić najlepiej by efekt był a nie latało po aucie?

i jak pachnie jakoś ładnie Ci ten zapach? ostatnio kupiłem innej firmy co się wkłada w nawiew to zapach nie przypomina nazwy...

Opublikowano

Ja kupiłem w sumie trzy.

Wrzuciłem NEW CAR do znajomka, jakoś tak średnio daje.

Do siebie wrzuciłem Lagune i daje radę póki co. Otwieram autko i czuć ten zapach.

I jeszcze trzecie CHERRY, też w miarę mocno się rozeszło po aucie.

Tylko coś ten pierwszy lipa :-/

Opublikowano

@UP

Mi się bardzo podoba, pachnie jakby bardzo ładna Pani wysiadła właśnie wysiadła z samochodu, taka nutka wanilii :naughty:

Trochę mało trwały ale warto jak dla mnie :)

Opublikowano

Zapach jest naprawdę ładny, ale u mnie jakoś dłużej nie mógł się utrzymać. Kivlov jak chcesz mam 2 takie buteleczki, nówki, nie ruszane, nawet kupione u tego samego sprzedającego na allegro, więc mogę ci odsprzedać:wink:

Opublikowano

stwierdzam że w letnie dni przy otwieraniu szyb czy szyberka szybko się ulatnia piękny zapachach raczej na jesień i zimę :naughty:

Opublikowano
Aha :kwasny: Żeby to tam było to musi cała pucha tam siedzieć a wtedy to troche będzie przeszkadzać pasażerom :whistling: Zdjęcie z góry to myślałem że to coś wysokości max pokrywki i w razie potrzeby można wsunąć uchwyt. W takim razie entuzjazm opadł :decayed:

Ja jeżdżę autem sam..na tyle jeździ córka parę razy w tygodniu więc nikomu nie przeszkadzają zapaszki w cupholderach :wink:

Opublikowano

Ja jeżdżę autem sam..na tyle jeździ córka parę razy w tygodniu więc nikomu nie przeszkadzają zapaszki w cupholderach :wink:

Chyba że tak, ja nie dużo jeżdżę a jak jeżdze to własnie często mam więcej osób to by się nie sprawdziło.

Opublikowano

Ja Bardzo polecam ZAPACH MARKOWYCH MĘSKICH PERFUM ODŚWIEŻACZ CHOINKA (3313886256) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

o zapachu armani

kiedys mozna było je kupic w tesco

jakieś zapachy typu stripper którego wogóle nie czuć moze sie schować, naprawde fajny zapach czuć go w całym aucie i nie jest za mocny kiedyś miałem tez o zapachu fahrenheit ale dla mnie był za ciężki

Opublikowano

Jak dla mnie najlepsza marka zapachów California Scients - polecam Coronado Cherry lub balboa bubblegum. Sam mam u siebie, jak przestaje pachnieć wyciągam te nasączone sześciany i rozkładam pod siedzeniami. Zapach potrafi się utrzymać przez parę miesięcy:wink:

Opublikowano
Jak dla mnie najlepsza marka zapachów California Scients - polecam Coronado Cherry

fajny ale na jeden raz, początek dość mocny, po tygodniu już nie tak intensywny ale mocno wyczuwalny, trawłość rewelacja

CS Fresh Linen - ładny ale nie polecam, prawie nie wyczuwalny w aucie, może z jeden tydzień coś tam zalatywało

CS Santa Barbara Berry - trwałość lepszejsza choć do Cherry wiele brakuje, po dłuższym czasie ledwo ledwo coś tam czuć

ChG Stripper - mnie zawiódł za bardzo małą trwałość

jako alternatywę polecę

Auto Finesse Midnight Oil - ciekawa zawieszka, ładny zapach w stylu Strippera, trwałość jak CS Santa BB, bardzo delikatna woń, jak na choinkę

9218b98bc66bddfb.jpg

Opublikowano

California Scents - dobre i długo trzymają

poczciwe Wunder Baumy - też ok

Jednak nic nie zastąpi czystego, zadbanego i świeżego wnętrza.

Zapach to dla mnie zawsze wisieńka na torcie :)

Opublikowano
Jak dla mnie najlepsza marka zapachów California Scients - polecam Coronado Cherry lub balboa bubblegum. Sam mam u siebie, jak przestaje pachnieć wyciągam te nasączone sześciany i rozkładam pod siedzeniami. :

Też tak zrobiłem i zapach na nowo "odżył":wink: Zobaczymy na jak długo.

Opublikowano

Gdzie te California Scients poza netem można kupić??

Opublikowano

u mas mozna kupic w Piotze i Pawle..... i sa po 12zl za puszke