Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Środek do pielęgnacji kokpitu (platików)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiscie APC

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Oczywiscie APC

A dokładnie co możesz polecić?

Opublikowano

a jest coś na czym tak kurz nie siada??

tak mnie to wkurza w niuni .... :facepalm:

Opublikowano

może solidne odkurzanie środka pojazdu wyeliminuje trochę paprochów, które wznoszą się podczas wsiadania...

powiem Ci tak, mam w środku dość sterylnie, naprawdę !!!, ale po 3-4 dniach jazdy do pracy w 3-4 osoby kurz na kokpicie się pojawia.. trochu mnie to irytuje, no ale autko jest do jazdy a nie na wystawę....

kokpit i plastiki miałem zrobione AutoGlym`em na połysk, po czym już 2-3 razy przetarłem wilgotną fibrą dla uzyskania matu!!! jak będzie lepiej pogodowo zaaplikuje PB Natural Look celem sprawdzenia jego elekrostatyki na plastyku Toffika:)

można jeszcze spróbować wytrzepywania ubrań przed wsiadaniem do auta lub używanie sprężonego powietrza na pasażerów - ino nie wiem co na to powie żona/dziewczyna :) - to żart oczywiście - nie polecam tego robić...

Opublikowano

Kurz zawsze będzie siadał, czy to w domu czy w aucie - mamy grawitację :wink:

Opublikowano

co racja, to racja tylko to trochę wkurzające - zwłaszcza u mnie latem, auto bez klimy, szyba kawałeczek otwarta a kurz co drugi dzień trzeba ścierać :wink:

Opublikowano

Urok aut bez klimy...niestety :-(

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano
Urok aut bez klimy...niestety :-(

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4

A szkoda sprzedac zeby kupic cos nowszego :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czytam i czytam i praktycznie każdy z polecających wskazuje preparaty, które nadają mniejszy (satyna) lub większy połysk. A co z całkowitym matem - bez konieczności przecierania potem deski wilgotną ścierką do jego uzyskania? Wyłączam oczywiście pastę do butów :decayed:...

Opublikowano

Nielsen Finesse :wink:

Opublikowano

GTechniq C6 Matte Dash - siedze w temacie kilkanascie lat (w Polsce to sie jeszcze detailing nie nazywalo:decayed:) przerobilem wiekszosc srodkow na rynku. Ten jest najbardziej matowy ze wszystkich.

Opublikowano

ale gdzie nabyć bo widzę trudno dostępny

Opublikowano

dzięki a powiedz mi jak jest z wydajnością hmmm w sumie z PB jestem zadowolony ale warto przetestować coś nowego

Opublikowano

Te srodki sa bardzo wydajne, ale oczywiscie wszystko kwestia umiejetnej aplikacji, tak samo jak z woskiem czy cleanerem.

Opublikowano

No i zamówiłem, zobaczymy jak przyjdzie zdam relacje

Opublikowano

ja uzywam porzelack jabluszko:wink:

Opublikowano

Dzisiaj wyprobowalem gtechniq i rzeczywiscie fajny mat ale bardzo podobny efekt daje sonax xtreme mat ,plusem sonaxa jest cena i wieksza pojemnosc chociaz tak jak pisales wydajny jest gtechniq bo 5 strzałow i kokpit zrobiony.Duzym plusem jest to w porownaniu do PB, ze kokpit nie wydaje sie lepki tylko taki naturalny takze polecam

Opublikowano

Ja używam u siebie do pielęgnacji i ochrony kokpitu i plastików (Meguiars Natural Shine MAT) bardzo ładny efekt i cena przystępna:)

Opublikowano

Plama a w zasadzie ślad w formie smugi powstał po wylaniu płynnego zapachu samochodowego, czym to usunąć ?deska.jpg

---------- Post dopisany at 17:47 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ----------

Nielsen Choice czy Poorboys Natural Look ??