Janekx Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Świetny matowy efekt nadaje plastikom wewnętrznych SmartWax Smart Dressing. Nie świeci się, dobrze się rozprowadza i jest bardzo trwały. Również szczerze polecam - pierwszy raz próbowałem ten środek i jest naprawdę niezły. Dobrze się sprawdza na plastikach w Audi roczniki 2001-2003 gdzie niektóre elementy dość łatwo się "wycierały" przy każdej próbie czyszczenia.
Żywiec Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Ja używam Nielsen Choice i efekt jest moim zdaniem bardzo zadowalającyPo dniu jednak należy na błyszczących drewienkach itd jeszcze raz przetrzeć szmatką z mikro
boguc Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Ja u siebie stosuję SG Apple Dressing i jestem zadowolony
Stich Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Ja używam Nielsen Choice i efekt jest moim zdaniem bardzo zadowalający Ja jestem natomiast przeciwnikiem tego środka jako dresing do wnętrza Uzywam go do do elementów pod maską
Żywiec Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Przez chwile już myślałem że to od Ciebie mi polecili Choice do wnętrze ale jednak nie Firma Centrum Blasku mi go wcisneła i jakoś tak go mam i używam.A co do wnętrza polecisz ?Bardziej pod kątem W124 jednak A4 chyba sprzedam
Stich Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 gtechniq c6 albo Unique hestiaz tym, ze ja lubie matowe wykończeniePB naturl look bedzie wykończenie w satynieBłyszczacy efekt osiągniesz właśnie nielsen choice
Żywiec Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Unique hestia to matowe będzie ?heh no merc drewienka ma w połysku, deche matową miękką
Stich Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Unique hestia to matowe będzie ? bedzie test https://detailingzpasja.wordpress.com/2015/04/15/unique-hestia-odzywka-do-kokpitu/ Edytowane 2 Listopada 2015 przez Stich
Jarek_ Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam Czy można usunąć pozostałości kleju z kokpitu? Poprzedni właściciel chyba miał tam naklejone jakieś święte znaczki i po ich usunięciu pozostały ślady. Wodą z mydłem nie poszło, a nie chcę używać czegoś za mocnego żeby nie pogorszyć reszty kokpitu. Foto z zaznaczonymi miejscami o które mi chodzi.
TOM3K Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 u ojca w aucie było podobnie od kleju z termometru. APC od Shiny Garage załatwił sprawe. Na to dressing Poorboy's
kielbu Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Witam, Panowie w jakich proporcjach najlepiej rozrobić APC Nielsen Cyclone. Plastiki są regularnie przecierane na mokro ale nigdy nie stosowałem żadnych preparatów i jeszcze jedno, czy oczyszczając powierzchnie APC można nim dotknąć powiedzmy materiał na słupkach? Nie pozostawi to powiedzmy plamy w innym kolorze? Witam, tak rzadko ktoś tu zagląda? Nie wierzę Edytowane 7 Marca 2016 przez kielbu
Osta Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Czy to wystarczy do czyszczenia wnętrza samochodu? Plastiki, kokpit? http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5794833403&reco_id=bd1c027e-0f18-11e6-9ba4-02dc9f0d2bc7&ars_rule_id=201 Czy przed użyciem tego trzeba jeszcze czymś przetrzeć?
Osta Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Można ale nie trzeba? Bo za bardzo nie wiem czy wydawać pieniądze na ten APC. To trzeba rozcieńczać w jakimś wiadrze z wodą? Później bierzemy szmatkę z mikrofibry nasączamy tym APC, przecieramy plastiki a na koniec używamy POORBOY'S Natural Look Dressing?
Stich Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 kup surf city garage dashawaydwie czynności w jednym kroku. Na ogół takie rozwiązanie nie działa. Tutaj działa
Denis Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 a jakie wykończenie zostawia? Trzyma się tak długo jak Natural?
Stich Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 a jakie wykończenie zostawia? Trzyma się tak długo jak Natural? wykończenie matowe/neutralne dashaway nie jest dressingem wiec o trzymaniu sie nie ma mowy. Ma za to doskonałe właściwości antystatyczne i perfekcyjną ochronę UV.
Tasak Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Panowie, krótkie pytanie zanim kupię... jaki efekt w praktyce da PB NL(po uprzednim użyciu APC) na jasnoszarych plastikach? po obserwacji zdjęć z efektami odnoszę wrażenie, że ożywia ale i jednocześnie sporo przyciemnia odcień? czy to tylko błędne wrażenie? zależy mi na matowym i naturalnym odżywieniu koloru, ale to że mają być jasne to jak najbardziej na + z góry dzięki
Stich Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 zależy mi na matowym i naturalnym odżywieniu koloru unique hestianatural look jest satynowy
Tasak Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 W sumie mogę i przetestować satynowy, nigdy nie stosowałem żadnego dressingu więc nie mam dobrego porównania..., a co z odcieniem? natural faktycznie mi ten kolor wiuzalnie przyciemni?
Rekomendowane odpowiedzi