wozak Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 A używał ktoś ValetPRO Talos Protectant?
daroo26 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Ja używam MEGUIARS SUPREME SHINE PROTECTANT, bardzo fajny środek... Również polecę MEGUIARS tylko dodam że Supreme Shine Protectant bardziej się nadaje do jaśniejszych plastików, a Natural Shine Protectant do typowo czarnych .
Gość donuska90 Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 czyli nie polecacie jakichś środków ze sklepów typu Tesco itd? Jak już to tylko te wymieniane przez Was, zakupić w internecie?
makovic Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Elo. Użyłem ostatnio chusteczek firmy autoland do kokpitu i generalnie porażka. Zostają tłuste smugi. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
miki Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 czyli nie polecacie jakichś środków ze sklepów typu Tesco itd?Jak już to tylko te wymieniane przez Was, zakupić w internecie? Jak z Tesco to tylko zapachy My Shaldan limonka i cośtam splash Tapnięte z SGS III
makovic Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Wczoraj doszedł do mnie Nielsen do wnętrza i plastików. Od razu polecialem go wypróbować. Zaraz jadę do pracy to zobaczę efekt. Pierwsze spostrzeżenie jest takie że zapach jest genialny lecz chyba tylko w momencie psikniecia. Zaraz obadam środek na trzeźwo ;-) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Gość donuska90 Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 czyli nie polecacie jakichś środków ze sklepów typu Tesco itd?Jak już to tylko te wymieniane przez Was, zakupić w internecie? Jak z Tesco to tylko zapachy My Shaldan limonka i cośtam splash Tapnięte z SGS III No np.z Tesco to taki przykład tylko Tyle o zapachach,a jakies srodki do plastikow? Bo w sumie o to mi chodziło
makovic Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Wspomniany przeze mnie Nielsen wygląda obiecująco. No i cena normalna. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Gość donuska90 Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Wspomniany przeze mnie Nielsen wygląda obiecująco. No i cena normalna. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Mozna prosić o link?
makovic Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 www.pielegnowacauto.pl/preparat-do-plastikow-wewnetrznych-nielsen-finesse-500ml.html Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Gość donuska90 Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Preparat do plastików wewnętrznych Nielsen FinesseWysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Dzięki:hi:
Gość donuska90 Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Bardzo proszę. Daj znac czy podpasował Jasne,tylko najpierw muszę sie ogarnąć i zamówić
makovic Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 No wiec się ogarniaj i zamawiaj Wielki pieniądz to to nie jest
blaszczuEL Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Mam tego Nielsena i jak za te pieniądze jest naprawdę ok. Zostawia satynowe wykończenie, jest wydajny. Co prawda nie jest to mój ulubiony produkt do deski z arsenału ale do regularnego odświeżania deski jest naprawdę warty swojej ceny
Gość donuska90 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 No wiec się ogarniaj i zamawiaj Wielki pieniądz to to nie jest ok, zamówione, zapłacone teraz tylko czekać na przesyłkę i wypróbować
Gibons Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 Koledzy a czym aplikujecie PB Natural Look ? powiem że produkt zacny zapach rewelacja. Po nałożeniu i przetarciu fibrą efekt idealny Tylko powiedzcie czym go nakładać najlepiej.
Gracjan Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 Koledzy a czym aplikujecie PB Natural Look ? powiem że produkt zacny zapach rewelacja. Po nałożeniu i przetarciu fibrą efekt idealny Tylko powiedzcie czym go nakładać najlepiej. Aplikator z mikrofibry
Gość donuska90 Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Środek przyszedł, tylko teraz problem bo przez tą zrytą pogodę nie mam kiedy go wypróbować
Chuck Norris Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Środek przyszedł, tylko teraz problem bo przez tą zrytą pogodę nie mam kiedy go wypróbować Zawsze używałem Megsa do plastyków w aucie, teraz zamówiłem tego Nielsena i jestem bardzo zadowolony, a jego cena o wiele mniejsza . Także szczerze polecam .
Rekomendowane odpowiedzi