kowalski.w Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam. w swoim audi mam jedynie 3 pokrętła od ogrzewania i wygląda to już dla mnie archaicznie, i tu moje pytanie czy da radę podpiąć pod panel Climatronica którąś z funkcji tego ogrzewania ? np. da radę sterować siłą nawiewu lub temp? czy muszę po prostu przenieść jakoś do schowka pokrętła lub gdzieś ukryć a Climatronic niech po prostu siedzi dla picu ?
rafal9119 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 było to ostatnio na forum i z tego co pamietam to da rade
szabelek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 witam.tez jestem zainteresowany montazem panelu od klimy do A3 2000r,ma ktos link do tematu z rozwiazaniem tego problemu?znalazlem kilka ale nic konkretnego nie wyczytalem
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 wszystko jest do zrobienia tylko trzeba trochę poświecić temu czasu i pogrzebać przeszukam forum bo gdzieś już widziałem podobny temat i wstawię link
szabelek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ok dzieki wielkie.czekam wiec na odpowiedz
rafal9119 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 nie czekajcie na gotowe tylko szukac! w dziale klimatyzacja mi sie wydaje ze jest
grippen Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 żeby takie coś zrobić to nie taka prosta sprawa. Aktualnie macie przecież pokrętła z cięgnami. Więc trzeba by kupić 3 szt silniczków sterujących, klimatronik. Druga sprawa to nie wiem jak jest z obudową nagrzewnicy czy silniczki da rade zamontować w obecnej. Nie lepiej troszkę dołożyć i zrobić sobie klimę przecież to aż tak drogo nie wychodzi
kowalski.w Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Oczywiście że klima była by fajną sprawą ale to są już jakieś koszta a tak kupująć panel climatronica za około 50 zł i pewnie te silniczki za x złotych wyjdzie o wiele mniejszy koszt niż klima a sam widok climatronica będzie mnie wystarczająco satysfakcjonował
rafal9119 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ale jak ktos ma super auto tylko mu klimy brakuje to głupota było by je sprzedac i kupic auto z klima. chyba ze macie padaki to nic innego tylko kupno drugiej a4
kowalski.w Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ja po prostu chcę mieć trochę bardziej nowocześniej we wnętrzu bo te pokrętła to aż mnie denerwują, a gdy by taki panel był i by jeszcze coś z niego działało to by było fajnie
Rekomendowane odpowiedzi