Fifiński Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam, Wymieniał ktoś u siebie może wężyki podciśnienia ? U mnie nie wyglądają już tak super, więc chciałbym coś podziałać w tym temacie. Może ktoś podać ile i jakie kupić ? Dzięki z gory !
trepek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Średnica wewnętrzna 3mm. Możesz kupić markowe silikonowe, możesz również gumowe z oplocie. Kup 2m bo tanie jak barszcz a zostanie na przyszłość.
trepek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Lepiej dobry silikon. Ale droższy jest.
matyss___ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 dobrze wiedziec ,, ze 3 mm ja kiedyś kupilem i mialem zmienic ale okazało sie , ze kupiłem za male ...a jest moze gdzies komplet wszystkich wezyków docietych juz na miare silnika? wymieniał ktos czy wszystko na metry trzeba kupowac?
trepek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Docięte to w ASO i cena fiu fiu... Na metry kupuj.
peres112 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Gdzieś na forum był ktoś kto sprzedawał komplet sylikonów dociętych juz na wymiar, poszukaj.
cysiu100 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Kupuj na metry co za problem dociąć. Ja robiłem tak żeby się nie pomylić - ściągałem po jednym docinałem na długość identyczna jak oryginał, zakładałem i tak po kolei. Te wężyki powrotne co idą do filtra powierza maja troszkę większą średnicę.
chris.lkr Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 polecam wężyki Samco, mam już je założone ponad trzy lata i nic złego się z nimi nie dzieje, kupowałem w tym sklepie re5pect.pl - RACE, RALLY, DRIFT, 1/4 MILE, RALLYCROSS etc.
Czarn06 Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Witam. Przymierzam się do wymiany wszystkich wężyków podciśnienia na silikony. Wiem, że są 2 rozmiary 3mm i 5mm tylko niewiem jakie długości kupić. Może ktoś coś doradzić konkretnie ile tego kupić ?
ziembka Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 miałem silikonowe,okolo10PLN za metr po pół roku tam gdzie była opaska zaciskowa wszystkie popękały ja sugeruję w oplocie( gumowe) ---------- Post dopisany at 16:27 ---------- Poprzedni post napisany at 16:22 ---------- jaki silnik ,bo do motorowni AFN AHH według ETKI około 5m 5X3
Wajsik86 Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Są jeszcze gumowe w oplocie wewnętrznym i tutaj polecam gates'a klienci bardzo chwalili te węże,sam mam i nic złego nie mogę o nich napisać
Czarn06 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Tak dokładnie. 5mm x ok.5m a 3mm x ok.1.3m okazało się że posiadam wąż silikonowy 5.5 mm i pasuje idealnie. Zostało mi jego jeszcze parę metrów jak ktoś by potrzebował to pisać. Jakoś się dogadamy. Pozdrawiam
rookie Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 A ile kosztuje zestaw oryginalnych w ASO do AVG?
Rekomendowane odpowiedzi