Skocz do zawartości
IGNOROWANY

klapa USA B5 Sedan Laminat lub carbon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. prowadze rozmowy z czlowiekiem ktory bylby w stanie cos takiego zrobic, robil juz elementy do innych samochodow i wszyscy byli zadowoleni z jakosci wykonania i spasowania. chce zlozyc zamowienie u niego na klapy do sedana USA A4 B5 i pytanie czy znalezli by sie chetni. laminat wiadomo lzejsze i fajnie odciaza samochod i bez rdzy na wieki. carbon, nie folia tylko tworzywo, prawdziwy carbon, ale czy laminat czy carbon bede wiedzial za pare dni. ciezko mi powiedziec o cenie bo najpierw musze znac mniej wiecej ile ludzi byloby chetnych. oczywiscie gdyby bylo zainteresowanie to poszloby zamowienie na klape do avanta, maske, badz klapy do innych A4. pisalby sie ktos na to? lista na probe zeby mozna bylo mniej wiecej zrobic kosztorys.

1. bartallo

---------- Post dopisany 08-04-2013 at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany 07-04-2013 at 10:29 ----------

jestem po rozmowie i wiem ze potrzeba minimum 2 chetnych. cena klapy usa z laminatu to 350-400zl.

Opublikowano
AUDI A4 B5 KLAPA TYL USA KOMPLETNA (3159344570) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wątpie by sie znaleźli chętni, tym bardziej na laminat, jak klape mozna upolwać za śmieszna kase i nie edzie problemu z zamontowaniem, z uzbrojeniem jej we wszystkie pierdoły, klapa jest elementem ruchomym, takze zamykanie jej da sie we znaki zacznie pękać:whistling: no chyba ze chcesz mieć ja zdejmowana i kałdzioną obok jak do bagaznika będziesz chciał zajrzeć:decayed:
Opublikowano

ogarnij maskę dobrej jakości z carbonu w granicach 1500zł to wezmę :wink:

Opublikowano
ogarnij maskę dobrej jakości z carbonu w granicach 1500zł to wezmę :wink:

:grin::grin: