piotrekmuzyk Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam Już wcześniej pisałem w innym dziale - moje A4 1.9 AFN boli straszne trzęsienie w okolicy 2000 tyś - auto raz idzie w miarę OK a czasami np przy prędkości 80km na 5 biegu całe drży i nie chcę iść dopiero po zredukowaniu biegu i wskoczeniu na wyższe obroty samochód zaczyna jechać. Wczoraj podłączyłem auto pod VAG i wyskoczył jeden błąd którego nie można skasować np 65535 czyli uszkodzony ECM. Co to jest za sterownik gdzie go można szukać i ile to kosztuję?? Pozdrawiam Piotr
wrclaguna Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/all-air-bag-65535-internal-control-module-memory-221725/index2.html
wasand Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Jak podłączyłeś Vaga to /robiłeś jakieś logi to pewnie masz tam nr kompa wklep w alledrogo i masz odpowiedź. Jeżeli ktoś z kościami coś kombinował wystarczy wgrać seryjny program. Daj link do tematu w którym pisałeś.
spanky Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 ja bym sie z wymiana ECU nie spieszyl ...
Tobike Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 A co byś zrobił spanky? Bo mam ten sam przypadek?
Rekomendowane odpowiedzi