Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 łeee a u nas tylko leje i leje :roll: Kolega ono jak będzie we Wrocławiu to na pewno pisze się na jakiś mini spocik co bym mógł zobaczyć tego "zabójcę kręgosłupów" Będzie spocik, nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Kolega ono jak będzie we Wrocławiu to na pewno pisze się na jakiś mini spocik co bym mógł zobaczyć tego "zabójcę kręgosłupów" Będzie spocik, nie ? Sprobowalby odmowic :razz: , musi byc integracja z "dzikami" z Wawy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 teraz to musi zapier...ac :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 nieżle cycu :razz: tylko niewiele wiadać na filmiku :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Jak bede we wrocku to jasne ze dam znać Żółwik no wiem ale w dzień w wawie nie jest prosto to zrobić I google obcieło jakość filmu Jak ktoś coś nagrał to niech daje , pooglądamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traviz Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 ono, gratki za moda, ale mam pytanie: Czemu chcesz hamowaćauto we Wrocku ? Przecież wawa to chyba zagłębie hamowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Bo VTG przeniosło swoją siedzibe i jeszcze hamownia nie działa . Bo ich hamownia ma średnią opinie A tylko oni mają 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 ono, to jak tylko specjalnie masz jechac do wroska na hamownie to do Łodzi bedziesz mial blizej. Promocja jest bo tylko 150 zyla za Q. Hamownia MAHA LS3000 jak sie nie myle. Chyba, ze jedziesz do wrocka i jak cos to jakies poprawki beda w sofcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Pikuś daj namiar na Łódź, please Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 http://www.auto-gaz.com.pl/hamownia_podwoziowa/ poziek, jakbys byl to daj cynk moze swoim bym w koncu sie wybral. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Jak obiecałem byłem na hamowni , wynik 256 KM i 552 Nm Ciekawostką jest to że ten uskok Nm przy 3,5 rpm to seryjne zabezpieczenie , które oczywiście można off Generalnie jestem zadowolony jest tak jak chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Oniaczku widzę na bogato :one: Miodzio wynik :564: P.S Musisz teraz uważać bo przy takiej mocy to Ci kalesony zerwie :053: :053: :053: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 ładnie ........... :diabelek: teraz to juz musi zdrowo marszczyc skóre na nosie .... a i pewnie berecik na gumke juz zakładasz .... :diabelek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 jak to któs dzisiaj fajnie napisał : "skarpety się same podciągaja" :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 jeszcze kilka koni i S4 bedziesz uciekal, o ile juz takich nie objezdzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 W lecie jeszcze troche sie doda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 jechalismy w 5 w aucie a moja mina byla taka - :zdziw: taki rodzinny maly wymiatacz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baskecior Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Powiem tak ... zerwało mi beret ... :galy: Coraz bardziej kocham śmierdzące diesle ... ono - gratulacje. :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 ono, to auto to moje marzenie... zazdroszcze Ci i szkoda że się nie dokulałeś do Kraka żebym mógł zobaczyć to cudo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 ono, to auto to moje marzenie... zazdroszcze Ci i szkoda że się nie dokulałeś do Kraka żebym mógł zobaczyć to cudo... Micz przeciez Ono przyjechal, tylko ze po tym jak juz wyruszyliscie do Katowic Zaluj ze sie z nami nie przejechales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi