Młody_drog Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Nie, bo to ty nie rozumiesz o co tam chodzi Puma Mówiłem zresztą, że ciężko to widzę, tam nie chodzi o seryjne graty i lekko skręcony gwint, tam trzeba trzeć wahaczami, mieć dobry spas i nie móc mieć więcej jak 3 osoby w aucie (bo będzie tarło o nadkola )
P-U-M-A Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Opublikowano 23 Maja 2013 Nie, bo to ty nie rozumiesz o co tam chodzi Puma Mówiłem zresztą, że ciężko to widzę, tam nie chodzi o seryjne graty i lekko skręcony gwint, tam trzeba trzeć wahaczami, mieć dobry spas i nie móc mieć więcej jak 3 osoby w aucie (bo będzie tarło o nadkola ) Nie ma sensu dyskutować bo nie widziałeś mojego auta na żywo
WhyMe? Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 To ciekawe o co chodzi Znajomy tam jechał rok temu a miał tylko gwint i moje prosiaki w beetlu i nic więcej nie zrobione
P-U-M-A Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Opublikowano 23 Maja 2013 To ciekawe o co chodzi Znajomy tam jechał rok temu a miał tylko gwint i moje prosiaki w beetlu i nic więcej nie zrobione Co za różnica i tak bym nie pojechał
WhyMe? Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 To ciekawe o co chodzi Znajomy tam jechał rok temu a miał tylko gwint i moje prosiaki w beetlu i nic więcej nie zrobione Co za różnica i tak bym nie pojechał Ale chodzi tutaj o jakieś zasady :whistling:Widocznie za wysoki poziom zrobił byś na zlocie
H4mm3R Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Tak. Bardzo dziwna rekrutacja do imprezy. Znam parę samochodów z okolic które nie są do połowy tak wymodzone ani zadbane które widać tam co roku dlatego też nie bardzo na poważnie traktuje tą rekrutacje. Swoją drogą i tak bym nie pojechał bo auta raczej już w takim stanie nie będzie:hi: Mówiłem Ci żebyś im swojego zdjęcia nie wysyłał
P-U-M-A Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Opublikowano 23 Maja 2013 To ciekawe o co chodzi Znajomy tam jechał rok temu a miał tylko gwint i moje prosiaki w beetlu i nic więcej nie zrobione Co za różnica i tak bym nie pojechał Ale chodzi tutaj o jakieś zasady :whistling:Widocznie za wysoki poziom zrobił byś na zlocie Bez przesady:doh: ---------- Post dopisany at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ---------- Tak. Bardzo dziwna rekrutacja do imprezy. Znam parę samochodów z okolic które nie są do połowy tak wymodzone ani zadbane które widać tam co roku dlatego też nie bardzo na poważnie traktuje tą rekrutacje. Swoją drogą i tak bym nie pojechał bo auta raczej już w takim stanie nie będzie:hi: Mówiłem Ci żebyś im swoje zdjęcie wysłał Masz rację mogłem wysłać
slo Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Puma gdybyś miał znaczek VW zamiast audi to byś wjechał pewnie
Młody_drog Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Nie, bo to ty nie rozumiesz o co tam chodzi Puma Mówiłem zresztą, że ciężko to widzę, tam nie chodzi o seryjne graty i lekko skręcony gwint, tam trzeba trzeć wahaczami, mieć dobry spas i nie móc mieć więcej jak 3 osoby w aucie (bo będzie tarło o nadkola ) Nie ma sensu dyskutować bo nie widziałeś mojego auta na żywo Oni tez nie widzieli więc wiedzą tyle co ja, tak jak mówisz, nie ma sensu dyskutować
miszka Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 po prostu za mało wiejskiego tjuningu w tej furce , tam ludzie chcą popatrzeć na duuże szpojlery i mega glebe
Młody_drog Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Tu się właśnie mikaszi mylisz.. Tam się liczy spasowanie z zachowaniem umiaru i tym samym oryginalności:whistling:
P-U-M-A Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Opublikowano 23 Maja 2013 Tu się właśnie mikaszi mylisz.. Tam się liczy spasowanie z zachowaniem umiaru i tym samym oryginalności:whistling: Czego niestety o niektórych samochodach które tam są nie można powiedzieć:whistling:
kris-krzysztof Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Byłem na Event . Większość aut reprezentowała serie zglebione+naciąg. Tam nikt nie będzie podziwiał wnętrza i innych modyfikacji , a zaproszenia wpływają na to że zlot jest ohh ahh i nikt kto sie dostał złego słowa nie powie
slo Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Tam nikt nie będzie podziwiał wnętrza i innych modyfikacji . chyba żartujesz
kris-krzysztof Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Wiesz byłęm widziałem wiem swoje masz prawo miec inne zdanie. W niektórych autach to był taki syf aż wstyd ale gleba była . Koniec Tematu
Flyer Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Dziwne, ze odmowili Ci wjazdu. Ciekawe co ja dostane... w sumie myslalem, ze uda mi sie wyslac zgloszenie na 19", ale prawdopodobnie beda tylko 18". Boberek twierdzi, ze powinienem dostac zaproszenie z uwagi na setup, zobaczymy... na poczatku czerwca bede wysylal zgloszenie.
slo Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Mam nadzieje że zobaczę się tam chociaż z kilkoma klubowiczami Szkoda Pumsona, ale vag event rządzi się swoimi prawami kris, no to nie wiem. Ja widziałem prawie wszystkie fury i raczej nie było jakiś syfów w środku
miedzikos Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Co jak co ale na VAGu jest na czym oko zawiesić, a jeśli mówimy o serii z glebą i naciągiem, to wiesz... każdy robi swoje, ale są oprócz tego detale których na 1 rzut oka nie widać, ba zauważą je pewnie tylko te osoby znają się na danym modelu/marce . Tyle ode mnie
Rekomendowane odpowiedzi