Sliwka Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam panowie, nie znam sie na inst. gazowych dlatego pytam. Dostałem od gazownika taką oto propozycje do mojej audiczki (jak w opisie): Sterownik LPG-TECH 214 Wtryski Hana 2000 Reduktor ACR01 Zbiornik w miejsce koła zapasowego 51 litrów 630/220 Wlew w klapce paliwa pełny. Przewody wodne i gazowe PARKERA Pod autem przewód FARO. Czy coś w tym zestawie wymagałoby zmiany na lepsze/gorsze? Np czy potrzebne mi sa wtryski Hana? Do wyboru mam jeszcze OMVL REG. Cena 2900zl, wtryski REG 200zl taniej. Pozdrawiam i z góry dzięki:decayed:
waskivw Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zestaw dobry, zamiast Han wziął bym Barrakudy. Hana ostatnio traci na jakości.
Sliwka Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ok, dzięki za odp, poczytam o Barrakudach. Wyczytałem też że wtryski Hana są "jednorazowe", tzn nienaprawialne, za to REGi można naprawiać w przypadku zepsucia. Miał ktoś taki przypadek że wtrysk się zepsuł po gwarancji i trzeba było wymieniać na nowy?
wilku213 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Miał ktoś taki przypadek że wtrysk się zepsuł po gwarancji i trzeba było wymieniać na nowy? Oczywiście, że tak.
Sliwka Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Że pojedzie to nie wątpie, pytanie tylko co będzie lepsze? A jeśli nie odczuje różnicy to po co przepłacać? No chyba, że hany są dużo trwalsze, na tyle, że opłaca się do nich dopłacić. wilku213 chodziło mi raczej o to, czy rzeczywiście REGi da się naprawić, a Hany to tylko wymiana całości = zakup nowego wtryskiwacza
paput Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ok, dzięki za odp, poczytam o Barrakudach. Wyczytałem też że wtryski Hana są "jednorazowe", tzn nienaprawialne, za to REGi można naprawiać w przypadku zepsucia. Miał ktoś taki przypadek że wtrysk się zepsuł po gwarancji i trzeba było wymieniać na nowy? regi tanie i podobno dobre ale mnie zawiodły, jedna listawa lała jak chcesz jedną mam dobrą
Kraker Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zbiornik w miejsce koła zapasowego 51 litrów 630/220 Daj większy zbiornik. U mnie zmieścił się 59L 650/230.
Rekomendowane odpowiedzi