Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 1.9TDI] A4/S4 naprawione

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś czas temu wrzuciłem tu zdjęcia mojego auta po zakupie z Niemiec. To jedna z fotek mojego ogórka przed naprawą i robótką A4->S4 :) :

f060a57fa30e1ac2.jpg

78d0dde9eaad8a33.jpg

Wyposażenie :

- 3 ramienną kierownicę S-line i mieszek z gałką s-line,

- było Concert II CD ze zmieniarką na 6 cd w schowku ale to zmieniło właściciela a na pokładzie mamy navi RNS-E oraz odtwarzacz DVD w schowku

- "duży" komputer pokładowy (9Q2)

- lampy przednie były zwykłe ale zmieniłem je na bixenon od S-line'a (z czarnymi środkami)

- boczne i tylne szyby koloryzowane

- skórzana tapicerka (od pakietu Sport - bardziej wyprofilowane z lepszym trzymaniem bocznym- Q1D)

- podgrzewane fotele z elektryczną regulacją wsparcia odcinka lędźwiowego oraz wysuwanym podparciem dla nóg

- pakiet schowki

- pakiet chrom (relingi oraz ramki okienne)

- wykończenie wnętrza w aluminium (5TD)

- klimatyzowany schowek

- była super zabudowa audio wszystko zbudowane na marce Radical Audio, MA Audio oraz Clarion ale została z tego tylko szyba z zabudowy bagażnika oraz naklejki na głośnikach

- przedni gril był bez znaczka ale zmieniłem go na oryginał S4

- ori obniżony zawias z czerwonymi amorkami - (1BE)

- z tyłu usunięta wycieraczka

- usunięte wszystkie oznaczenia z tylnej klapy

- zderzak przedni i tylny (z parktronikiem) oraz wydechy od S4

- kupiłem również felgi 17 na lato od B7 ale jako że nie podobały mi się (za małe) i powstała koncepcja zmiany na S4 zakupiłem komplet (5 szt) 18 calowych felg od S4.

- pomalowane również listwy progowe pod kolor

- co do silnika na razie program Rogalottiego i Dave'a na blisko 179 KM i ponad 400 Nm

- sprzęt audio to wspomniana navi, głośniki przód system odseparowany Tec, tył sys odseparowany Infinity, bagażnik woofer JL Audio 12W3V2-d4 z do tego 2 wzmacniacze Alpine v-12 mrv-f-300 napędzający głośniki oraz mrv-1005 napędzający sub wzmacniany przez kondensator diez'a 1F

W planach :

- częściowy pakiet oświetlenie (kratki nawiewów - już są :decayed: , lampka podsufitkowa -też już jest oraz lampki nad nogami kierowcy i pasażera - za nie muszę się zabrać bo lampki mam ale brak chęci do ich podłączenia...)

- podłączenie tylnego parktronika

- dolne listwy drzwiowe od S4

Oto fotki po naprawie ... (w okresie letnim mam założone normalne dywaniki ... :grin:)

b5ac5a6d6576b27d.jpg

ba11175512ebad09.jpg

31d2d1b6d0fa8457.jpg

1bfda8bf7efa82b2.jpg

dfdb6a394e3559bc.jpg

fc8bc0ee35019533.jpg

251270de1c6d1707.jpg

e70558d97a7c1a99.jpg

db1fb635730e1258.jpg

3829a5b17cda0ab8.jpg

45facefacb6d7886.jpg

b8bcda5d8fd46542.jpg

3041fdcb54da0f15.jpg

58b367d6897655b9.jpg

68525e60f9409761.jpg

15fcd745efca1162.jpg

29829ab4dc273dbc.jpg

76a7ea10a8650bf8.jpg

72daf6873130eb20.jpg

pozostałe fotki na stronach 9, 12, 13

Opublikowano

fajna ta b6 :wink:

Opublikowano

ładnie sie prezentuje Twoja :a4fan::wink:

Opublikowano

no, no - bardzo ładne, dużo te felgi dają jednak

Opublikowano

Nie no idealna!!! :wink: Jak będziesz chciał sprzedać to pisz do mnie!!! Ja się piszę na to autko! :smile: Baaaaardzo mi się podoba :eek: P.S. Mam tylko nadzieję, że nie będziesz jej sprzedawał w tym roku, bo muszę jeszcze trochę zarobić na nią :wink: Pozdrowionka!

Opublikowano

wóz malinka :exclaim:

fele, pakiet chrom, kolor, avant :a4fan:

Opublikowano

dzięki chłopaki, mi się też podoba, trochę mojej krwi i potu zostało w nią włożone no i godzin spędzonych na allegro :)

rafalekx, nie no rok może dwa nią polatam ale jak będę sprzedawał to dam ogłoszenie na forum :a4fan:

Opublikowano

rafalekx, nie no rok może dwa nią polatam ale jak będę sprzedawał to dam ogłoszenie na forum :a4fan:

Oki, ale do tego czasu to ja muszę zarobić na nią :lol: Ale fajniutka jest... A można wiedzieć co się z nią wcześniej działo? Miała jakąś stłukę, wadę? Coś wspominasz na początku...

Opublikowano

alvaroalvaro78, teraz ino c*p i będzie cacy. na końcu zrób jak muisz zderzaki bo im mniej wygląda na wyjadacza tym lepiej :twisted:

Opublikowano

Mi się wydaje czy Ty ją malowałeś całą? Kurcze a może mi się o tej porze w oczach mieni :lol: Bo ta pierwsza fota to tak jakby jakiś granat... Nie no chyba tylko delikatne puk było, chociaż może to mocne potrącenie... Nie jestem ekspertem :wink: P.S. Proszę Cię nie katuj jej bo ja nadal chcę ją kupić :lol: Pozdrawiam!

Opublikowano

Naprawdę śliczne autko! Chociaż Avant ;) S--<

No i ma RNS-E! :)

Gratulacje! I auta, i kawałka dobrej roboty przy nim.

Opublikowano

witam super. gdzie myslisz kupic zderzaki i listwy od S4?? jaki koszt? ja planuje wymalowac sobie listwy i dokladki zderzakow pod kolor nadwozia.

Opublikowano
gdzie myslisz kupic zderzaki i listwy od S4?? jaki koszt?
polowanie na ALLEGRO...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...