Flyer Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 alvaro: ano jeszcze nie kupilem, lece w niedziele do niemiec.
alvaro Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Opublikowano 5 Lipca 2007 a oto fotka przed : a to po : gdyby ktoś nie wiedział jak zdemontować tylny zderzak to służę pomocą... dziś jadę pomyśleć nad parktronikiem
ykk Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 alvaroalvaro78 KoX jeszcze wiekszy.. :th: Gratuluje gustu..
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 dobra robota :oklaski: jeszcze tylko jakieś rureczki ładne trzeba zapodać
alvaro Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Opublikowano 5 Lipca 2007 dzięki chłopaki ! mam nadzieję że jutro wydechy będą już na pokładzie...
Iverson Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 na Stogach (dzielnica Gdańska) czy w Stogach (wieś pod Malborkiem) ?? Alvaro Stogi dzielnica Gdańska-tam mam ciotkę!!
alvaro Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Opublikowano 6 Lipca 2007 Iverson Stogi dzielnica Gdańska-tam mam ciotkę!! to nie ta bajka...
Azunia Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 no no no, avancik 1 klasa!!! :oklaski: jeszcze tak ja mówia koledzy, jakies ladniejsze rureczki i bedzie exxtra!!! :
alvaro Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Opublikowano 6 Lipca 2007 Azunia mówisz i masz - wydechy od S4 ZAINSTALOWANE !!!!! FOTKI W PIERWSZYM POŚCIE !!! wydechy są zainstalowane idealnie, gość który je instalował zajmuje się tylko układami wydechowymi, auto ma wywalony tłumik środkowy a pomimo to chodzi jak dawniej... Co ciekawe po "odłączeniu" tego tłumika "instalator" kazałmi odpalić auto i ku mojemu ździwieniu auto bez żadnego tłumika chodziło niemalże tak samo jak z kompletnym wydechem...Audi przewidziało śruby do montażu drugiego wydechu także z tym też nie było żadnego problemu bo wydechy które kupiłem były z uchwytami także wszystko zajeło może 1,5 godziny i po bólu...
malik Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Współczuję roboty przy wymianie zderzaka. Też przez to przechodziłem. Jeszcze na koniec roboty spadła mi gdzieś do dziury jedna śrubka od Bose. I musiałem rozbierać cały bok od początku Chyba też swoje końcówki schowam lekko żeby wyglądały jak ori w S4. Za bardzo u mnie wystają. Widzę, że czujniki parktronic zamontowane "pionowo". Dobrze Ci zbierają?
alvaro Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Opublikowano 6 Lipca 2007 czujniki podłączam dopiero w przyszłym tygodniu ale sam się zastanawiam nad tym czy będą dobrze działały no ale inaczej ich nie mogę zainstalować bo tak są wyprofilowane prowadnice w zderzaku (nie ma innej opcji włożenia parktronika)...
Iverson Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Gratki piekny furacz!! naprawdę!! :drool: :oklaski: :th:
malik Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 czujniki podłączam dopiero w przyszłym tygodniu ale sam się zastanawiam nad tym czy będą dobrze działały no ale inaczej ich nie mogę zainstalować bo tak są wyprofilowane prowadnice w zderzaku (nie ma innej opcji włożenia parktronika)... No to Cię uspokoję, że będą działały OK Kupowałem czujniki dokładnie na tej samej aukcji (jak mi dwa wydłubał mechanik debil)
alvaro Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Opublikowano 6 Lipca 2007 malik No to Cię uspokoję, że będą działały OK czyli też masz włożone pionowo ??[br]Dopisany: 06 Lipiec 2007, 16:48 _________________________________________________malik Współczuję roboty przy wymianie zderzaka. Też przez to przechodziłem. Jeszcze na koniec roboty spadła mi gdzieś do dziury jedna śrubka od Bose. I musiałem rozbierać cały bok od początku wallbash a u mnie odkleił się jeden uchwyt parktronika (ten którego brakowało i którego dostałem od KAJa, przykleiłem go na taśmę dwustronną ale jeba... taśma puściła i będę musiał jeszcze raz ściągać qur... zderzak )
Flyer Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 A gdzie Ci sie podziala wycieraczka na tylniej klapie?
alvaro Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Opublikowano 6 Lipca 2007 Flyer A gdzie Ci sie podziala wycieraczka na tylniej klapie? grin niiiima !! ale muszę założyć bo nasze drogi są za bardzo usyfione żeby jeździć bez tylnej wycieraczki... Chłopaki mam problem dot. zmiany felg... wypowiedzcie się proszę w tym poście czy zmienić moje 18 S4 na 20 S-line... ???? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=13918.0;topicseen
matys_ml Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 od jakiego silnika to jest wydech i ile cię kosztował?
alvaro Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Opublikowano 6 Lipca 2007 Brynia a jeden z argumentów urzytych przeze mnie to że są ładniejsze rury w 1.8T grin więc kto ma teraz ładniejsze rury ?? jeszcze tylko listwy o S4 no i te felgi 20 calowe nie dają mi spokoju... matys_ml od jakiego silnika to jest wydech i ile cię kosztował? Kolego coś Ty się z Choinki urwał ?? nie wiesz jaki silnik jest w S4 ?? V8 4,2 Litra i to z niego te wydechy... cena na PW
alvaro Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Opublikowano 7 Lipca 2007 a cały czas o nich myślę... chyba po weekendzie pojadę na przymiarkę... a jak tam twój furak Bryniu ?? już zdrowy ??
Rekomendowane odpowiedzi