Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B6 1.9TDI] A4/S4 naprawione

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

alvaro: ano jeszcze nie kupilem, lece w niedziele do niemiec.

Opublikowano

a oto fotka przed :

9c638d188f0f399a.jpg

a to po :

babf14987843b4bb.jpg

gdyby ktoś nie wiedział jak zdemontować tylny zderzak to służę pomocą... dziś jadę pomyśleć nad parktronikiem :)

Opublikowano

alvaroalvaro78

KoX jeszcze wiekszy.. :th: Gratuluje gustu.. :rolleyes:

Opublikowano

dobra robota :oklaski: jeszcze tylko jakieś rureczki ładne trzeba zapodać ;):dance:

Opublikowano

dzięki chłopaki ! mam nadzieję że jutro wydechy będą już na pokładzie... :D

Opublikowano
na Stogach (dzielnica Gdańska) czy w Stogach (wieś pod Malborkiem) ??

Alvaro Stogi dzielnica Gdańska-tam mam ciotkę!!

Opublikowano

Iverson

Stogi dzielnica Gdańska-tam mam ciotkę!!

to nie ta bajka... :D

Opublikowano

no no no, avancik 1 klasa!!! :oklaski: jeszcze tak ja mówia koledzy, jakies ladniejsze rureczki i bedzie exxtra!!! : :thumbup::audi::a4fan:

Opublikowano

Azunia mówisz i masz - wydechy od S4 ZAINSTALOWANE !!!!!

FOTKI W PIERWSZYM POŚCIE !!!

wydechy są zainstalowane idealnie, gość który je instalował zajmuje się tylko układami wydechowymi, auto ma wywalony tłumik środkowy a pomimo to chodzi jak dawniej... Co ciekawe po "odłączeniu" tego tłumika "instalator" kazałmi odpalić auto i ku mojemu ździwieniu auto bez żadnego tłumika chodziło niemalże tak samo jak z kompletnym wydechem...Audi przewidziało śruby do montażu drugiego wydechu także z tym też nie było żadnego problemu bo wydechy które kupiłem były z uchwytami także wszystko zajeło może 1,5 godziny i po bólu...

Opublikowano

Współczuję roboty przy wymianie zderzaka. Też przez to przechodziłem. Jeszcze na koniec roboty spadła mi gdzieś do dziury jedna śrubka od Bose. I musiałem rozbierać cały bok od początku :wallbash:

Chyba też swoje końcówki schowam lekko żeby wyglądały jak ori w S4. Za bardzo u mnie wystają.

Widzę, że czujniki parktronic zamontowane "pionowo". Dobrze Ci zbierają? :)

Opublikowano

czujniki podłączam dopiero w przyszłym tygodniu ale sam się zastanawiam nad tym czy będą dobrze działały no ale inaczej ich nie mogę zainstalować bo tak są wyprofilowane prowadnice w zderzaku (nie ma innej opcji włożenia parktronika)...

Opublikowano

Gratki piekny furacz!! naprawdę!! :slina: :drool: :oklaski: :th:

Opublikowano

czujniki podłączam dopiero w przyszłym tygodniu ale sam się zastanawiam nad tym czy będą dobrze działały no ale inaczej ich nie mogę zainstalować bo tak są wyprofilowane prowadnice w zderzaku (nie ma innej opcji włożenia parktronika)...

No to Cię uspokoję, że będą działały OK :) Kupowałem czujniki dokładnie na tej samej aukcji (jak mi dwa wydłubał mechanik debil)

Opublikowano

malik

No to Cię uspokoję, że będą działały OK

czyli też masz włożone pionowo ??[br]Dopisany: 06 Lipiec 2007, 16:48 _________________________________________________malik

Współczuję roboty przy wymianie zderzaka. Też przez to przechodziłem. Jeszcze na koniec roboty spadła mi gdzieś do dziury jedna śrubka od Bose. I musiałem rozbierać cały bok od początku wallbash

a u mnie odkleił się jeden uchwyt parktronika (ten którego brakowało i którego dostałem od KAJa, przykleiłem go na taśmę dwustronną ale jeba... taśma puściła i będę musiał jeszcze raz ściągać qur... zderzak :wallbash:)

Opublikowano

A gdzie Ci sie podziala wycieraczka na tylniej klapie? :D

Opublikowano

Flyer

A gdzie Ci sie podziala wycieraczka na tylniej klapie? grin

niiiima !! :D ale muszę założyć bo nasze drogi są za bardzo usyfione żeby jeździć bez tylnej wycieraczki...

Chłopaki mam problem dot. zmiany felg... wypowiedzcie się proszę w tym poście czy zmienić moje 18 S4 na 20 S-line... ????

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=13918.0;topicseen

Opublikowano

Brynia

a jeden z argumentów urzytych przeze mnie to że są ładniejsze rury w 1.8T grin

więc kto ma teraz ładniejsze rury ?? :polew: jeszcze tylko listwy o S4 no i te felgi 20 calowe nie dają mi spokoju... :naughty:

matys_ml

od jakiego silnika to jest wydech i ile cię kosztował?

Kolego coś Ty się z Choinki urwał ?? :D nie wiesz jaki silnik jest w S4 ?? V8 4,2 Litra i to z niego te wydechy... cena na PW

Opublikowano

a cały czas o nich myślę... chyba po weekendzie pojadę na przymiarkę... a jak tam twój furak Bryniu ?? już zdrowy ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...