timoti26 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Auto to A4 B5 99r silnik 1.8T APU 150km Przebieg auta 390 000km logi: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Interesuje mnie czy przepływka na pewno jest do wymiany? z góry dziękuje wszystkim za pomoc.
radi Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Jak dla mnie to troszke zaniza.ale nie az tak dużo żeby był powod jej wymiany
german81 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 zrób komplet logów bo nie koniecznie przepływka musi byc padnieta .jak bedziesz miał nieszczelnosc to przepływka bedzie zanirzała .
timoti26 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zamieszczam pełne logi, mam nadzieje że poprawnie wykonane. Trochę krótka trasa i trzeba było chamować... VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
german81 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 sprawdz szczelnosc cisnieniowo jesli układ bedzie szczelny to przepływka do wymiany . na nastepny raz jak bedziesz logował to loguje sie po jednym kanale , a nie po 3 na raz .
Rekomendowane odpowiedzi