martiborki Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 jak w temacie czy mbc montuje sie zamiast N75?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 montuje sie zamiast n75, gdzies widzialem schemat wpiecia w instalacje podcisnieniowa z podlaczonym n75. pytanie tylko po co mbc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martiborki Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 bo padl mi N75 a czesc tylko w aso za miliony i pytam czy to jest taki zamiennik N75 taki uniwersalny bo nigdzie nie moge znalesc uzywki do 1.8t i montuje sie go w miejsce N75?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 miliony ???? a ja myslałem że 200zł tutaj masz cos lepszego: zawór solenoid MAC N75 (3157063921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martiborki Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 no u mnie z 300zl w bdg ehh taka mała rzecz a cieszy ;p czyli jakbym chciał mbc to w miejsce N75 ladowac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ...czyli jakbym chciał mbc to w miejsce N75 ladowac?? a gdzie indziech chcesz go wrzucic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martiborki Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 chce sie upewnic zeby czegos nie zwalic ,dzieki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ale ustaw go w/g przepływki a nie zegara bo jak ustawisz go w/g zegara to bedziesz miał przeładowania jak temp zacznie spadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martiborki Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilb5 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Devast a na ile można ustawić mbc w AEB? Czy n75 z tdi będzie działał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Pytasz o cisnienie czy o wartosci z przeplywki ? Niestety nie msm wiedzy na temat MBC w tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilb5 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 devastation chodzi mi o AEB tzn jakie ciśnienie można ustawic na mbc lub wartość przepływki na k03,bo u mnie też coś świruje n75 i podmieniłem na ten z TDI,ale dalej coś jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Max 130g/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martiborki Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 a mozna podmienic na ten z tdi?? i nie bedzie szarpal?? na kompie mi wywalilo blad tego zaworku, kable sprawdzilem ok sa, chcialem wyczyscic i sie okazalo ze w moim N75 nie ma tloczka i sprezzynki ktos albo chcial przelot zrobc albo kijowo go poskladal wiec szukam i szukam i tylko do tdi maja a do benzyny tylko serwis. od tdi ma mniejsze wezsze krucce to bedzie dzialalo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilb5 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dev. to ja mam teraz 160g/s przy 6600obr/min martiborki będzie działał bo sam nawet teraz na takim jeżdze,tylko krućce trzeba pozmieniać i będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martiborki Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 pozmieniac krućce tzn?? wezyki inne mniejsze to napewno a i ktorym kroccem w dolot a ktorym w wg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dev. to ja mam teraz 160g/s przy 6600obr/min Czyli masz auto po programie, tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilb5 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 tak,jest po programie a ciśnienie skacze jak głupie a jak złapie pare peaków 1,2bara-a,to łapie tryb awaryjny i podejrzewam że mogą być już magnesy w n-ce na wykończeniu i dlatego chciałem założyc mbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martiborki Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 czy to poprawny schemat połaczenia n75 ????? Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://img821.imageshack.us/img821/5652/13383108.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sureas Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca W dniu 12.04.2013 o 19:10, Dev napisał(a): Czyli masz auto po programie, tak ? mam pytanko mam problem z n75 ( u mnie pierburg) autko po programie jeździło to tak ponad 5 lat padl zawor wymieniłem na nowy i psuje się po 5-20 km wykluczam wadę fabryczna zawroka bo przerobiłem już 4 sztuki masz jakiś pomysł co mogę zrobić/sprawdzić ? męczę się z tym ponad miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi