LUKAS1989 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Witam wszystkich:hi: mam pytanko co lepiej zrobić jak chcę obniżyć auto ok 30mm założyć gwintowane amorki, czy tylko do tych co mam założyć inne sprężyny?? Pozdrawiam
LUKASZ1989 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jak chcesz tylko tyle obniżyć to wystarczą sprężyny bo koszt w porównaniu do gwintu dużo mniejszy. Ps. fajny login
blazej25 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 No fajne macie loginy Wracając do tematu ja rowniez na dniach zakladam same springi -30mm bo na ta chwile na 18 kolach jest koza
LUKAS1989 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dziękuję wam za opinie, ja też właśnie będę zakładać 18 POZDRAWIAM
Gość adus20 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 obnizyc auto na seryjnych amorach mozna do pewnego stopnia, pozniej amor szybko sie zuzywa
LUKAS1989 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 A jak ja chcę obniżyć 30mm to szybciej się zużyją??
Armisak Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 LUKAS ,a gdzie będziesz kupował sprężyny ? Allegro ??
LUKAS1989 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Znaczy sie ja siedze w niemczech i patrzylem juz na ebay. Chyba kupie z firmy Eibach czytalem troche o nich i mowia ze sa dobre..
Cocco Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ja już zamówiłem Eibachy z Allegro za 533 zł (wysyłka gratis). Jutro powinni przyjść Jak zamontuje, to podzielę się wrażeniami W poście, w którym pisałem, koledzy później uświadomili mi, że jednej sprawy nie przemyślałem. Mianowicie, aby wjechać do garażu muszę pokonać podjazd Miałem obawy, że mogę zahaczyć przednim zderzakiem, ale chyba będzie na styk
LUKAS1989 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Spoko:) wrzuc pozniej jakas fotke “przed i po“ pozdro
Dawid-Kna Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ja już zamówiłem Eibachy z Allegro za 533 zł (wysyłka gratis). Jutro powinni przyjść Jak zamontuje, to podzielę się wrażeniami W poście, w którym pisałem, koledzy później uświadomili mi, że jednej sprawy nie przemyślałem. Mianowicie, aby wjechać do garażu muszę pokonać podjazd Miałem obawy, że mogę zahaczyć przednim zderzakiem, ale chyba będzie na styk Czekamy na foty )) ?
marda16 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ja już zamówiłem Eibachy z Allegro za 533 zł (wysyłka gratis). Jutro powinni przyjść Jak zamontuje, to podzielę się wrażeniami W poście, w którym pisałem, koledzy później uświadomili mi, że jednej sprawy nie przemyślałem. Mianowicie, aby wjechać do garażu muszę pokonać podjazd Miałem obawy, że mogę zahaczyć przednim zderzakiem, ale chyba będzie na styk będziesz miał jak u mnie na zdjęciach w opisie moje auto:banan: ---------- Post dopisany at 12:59 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ---------- obniżone na sprężynach Eibacha
Cocco Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 za***iście to wygląda, o taki efekt mi chodzi, nie za nisko, optymalnie sprężynki już mam, jutro z rana daję auto do mechanika, aby zamontował
LUKAS1989 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Elegancko! jak sie na tym jezdzi?? jest jakas roznica? pozdro
MAT1000 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Nie zapominajcie wymienić odboje na krótsze, u mnie tylne zauważalnie dostały po d*p*e
marda16 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Elegancko! jak sie na tym jezdzi?? jest jakas roznica? pozdro auto lepiej się prowadzi nie buja budą w zakrętach a i na komforcie nie ubyło za bardzo:wink: ---------- Post dopisany at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- przed obniżeniem
Dawid-Kna Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Nie zapominajcie wymienić odboje na krótsze, u mnie tylne zauważalnie dostały po d*p*e coś więcej ? napiszesz gdzie to kupie ? przód i tył wymienić ? cena ? ---------- Post dopisany at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany at 12:43 ---------- Hej ! Koła 17` ? a profil kolega jaki ma ? pozdro Ja już zamówiłem Eibachy z Allegro za 533 zł (wysyłka gratis). Jutro powinni przyjść Jak zamontuje, to podzielę się wrażeniami W poście, w którym pisałem, koledzy później uświadomili mi, że jednej sprawy nie przemyślałem. Mianowicie, aby wjechać do garażu muszę pokonać podjazd Miałem obawy, że mogę zahaczyć przednim zderzakiem, ale chyba będzie na styk będziesz miał jak u mnie na zdjęciach w opisie moje auto:banan: ---------- Post dopisany at 12:59 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ---------- http://s17.postimg.org/hnbuafh5n/IMG_2299.jpg obniżone na sprężynach Eibacha ---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:43 ---------- Zamontowane ? czekamy na efekty ... za***iście to wygląda, o taki efekt mi chodzi, nie za nisko, optymalnie sprężynki już mam, jutro z rana daję auto do mechanika, aby zamontował
Rekomendowane odpowiedzi