Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 ASB] sedan pospolity antygolas, mój "Dragon" ZDJĘCIA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No z tego co pamiętam, to Patrox sam robił customa o gabarytach takich, żeby wszedł jak największy i miał zapas pod ówczesne przyszłe mody.

Tylko się cieszyć, że masz cooler z takim zapasem, a przy jego gabarytach belka na niewiele jest potrzebna, bo cooler ma taką masę, że w przypadku potrzeby spokojnie przyjmie uderzenie jak ori belka.

Kwestia tylko czy czujniki poduszek są dobrze rozmieszczone i czy zadziałają w razie potrzeby, ale chyba lipy nie ma :wink:

Opublikowano
  • Autor
No z tego co pamiętam, to Patrox sam robił customa o gabarytach takich, żeby wszedł jak największy i miał zapas pod ówczesne przyszłe mody.

Tylko się cieszyć, że masz cooler z takim zapasem, a przy jego gabarytach belka na niewiele jest potrzebna, bo cooler ma taką masę, że w przypadku potrzeby spokojnie przyjmie uderzenie jak ori belka.

Kwestia tylko czy czujniki poduszek są dobrze rozmieszczone i czy zadziałają w razie potrzeby, ale chyba lipy nie ma :wink:

no to mnie uspokoiłeś :wink:

a co do poduszek to "kto by to sprawdzał" :grin: za drogie są takie próby :decayed:

Opublikowano

seves jak ci tam idzie zglebienie fury?działasz tam cos czy na razie odpuszczasz temat?

Opublikowano
  • Autor
seves jak ci tam idzie zglebienie fury?działasz tam cos czy na razie odpuszczasz temat?

przód zglebiony, tył ori jak było:wink:

czekam na inny gwint i mam nadz ze niebawem sie wszystko okaze - jak siadzie i czy bedzie odpowiednio twardy..

Póki co po obniżeniu tylko przodu autko prowadzi sie dużo lepiej - wcześniej przód był za wysoki i kierownicą ciężko z oporem się kręciło i wydawało mi się że auto trudniej skręca niż moje poprzednie b6 1.8T po prostu trzebabyło dużo więcej siły włożyć a po obniżeniu przodu kierownica zaczęła lżej pracować i auto dużo lepiej skręca.

Jedyny minus jest taki że przód jest za miękki jak pisałem wcześniej dlatego nie może zostać i trzeba go wymienić:decayed:

Opublikowano

jemu to idzie tak samo jak mi :grin:

Opublikowano

to skoro nie ma belki to ciekawe jak się trzyma zderzak, bo na belce są takie pierdolniki na których siedzi zderzak właśnie :P

Opublikowano

z tego co pamietam to belka jest tam wycieta tylko w miejscu coolera po bokach zostala.... chyba

Opublikowano
  • Autor

jemu to idzie tak samo jak mi :grin:

:decayed: Krzysiek kur jeszcze raz sorry że nam się to tak ciągnie ale prawdopodobnie - jak pewnie wiesz - już to długo nie potrwa :grin:

---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:56 ----------

to skoro nie ma belki to ciekawe jak się trzyma zderzak, bo na belce są takie pierdolniki na których siedzi zderzak właśnie :P

Belki w miejscu coolera nie ma na pewno :wink: a co do mocowania zderzaka to dla każdego kto do tej pory stał przy samochodzie była to zagadka :grin: lipy jak to mawiają mam nadzieję że nie ma a na czym siedzi zderzak dowiem się jak w końcu go zdejmiemy :wink: na pewno regulacja góra-dół jest zaburzona co podpowiada że zamiast belki może byc cos innego - byc może jest po porsotu zamocowany co coolera i jego mocowań:wink: niebawem zderzak bedzie zdejmowany do malowania i zagadka się wyjaśni ale póki co mój mechanik niechętnie za niego zerka bo kryje sie tam dużo niewiadomych:decayed:

Opublikowano

jakbyś miał możliwość to zrób kilka fot tego coolera i całego orurowania do niego jak będzie ściągnięty zderzak :) a z tą regulajcą to może być tak jak ktoś pisał wyżej, bo gdzieś też widziałem kiedyś takie foto B7 bez przodu z dużym coolerem, i były tylko skrawki belki po bokach właśnie z tymi pierdolnikami do zderzaka

i zapraszam do obejrzenia mojej popierdólki :P bo w końcu zebrałem się w sobie i założyłem temat hehe :Phttp://a4-klub.pl/audi-a4-b7-75/b7-asb-czarny-avant-3-0-tdi-s-line-zew-wew-pieknie-grajacym-milltekiem-d-280050/

Opublikowano
  • Autor
jakbyś miał możliwość to zrób kilka fot tego coolera i całego orurowania do niego jak będzie ściągnięty zderzak :) a z tą regulajcą to może być tak jak ktoś pisał wyżej, bo gdzieś też widziałem kiedyś takie foto B7 bez przodu z dużym coolerem, i były tylko skrawki belki po bokach właśnie z tymi pierdolnikami do zderzaka

i zapraszam do obejrzenia mojej popierdólki :P bo w końcu zebrałem się w sobie i założyłem temat hehe :Phttp://a4-klub.pl/audi-a4-b7-75/b7-asb-czarny-avant-3-0-tdi-s-line-zew-wew-pieknie-grajacym-milltekiem-d-280050/

Nie ktoś, tylko Łukasz - poprzedni włąściciel furki który na pewno wie o niej więcej niz ja :decayed: . Fotki zrobie na pewno bo lubię przy każdym dłubaniu sobie cos pstryknąć także jeśli nie zapomne to wrzucę do wątku :wink:. PS. Nie wiem czy tylko ja nie potrafie czy ogólnie nie da się enterem przejść do linii niżej żeby posta ładnie napisać?

Opublikowano

wychodzi....

że tylko ..............

Tobie to nie wychodzi z tym ...........

enterem :grin:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Sprawa z enterem wyjaśniona :decayed:

Win podczas aktualizowania zaktualizował mi IE do wersji 10 - różnice to m.in brak języka polskiego na pasku i... brak możliwości wstawienia "enter" w poście na forum :facepalm:

wiem wiem - mam jeszcze chrome'a do zwykłych stron ale mimo wszystko używając IE czuję sie bezpieczniejszy :decayed:

---------- Post dopisany 24-07-2013 at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany 14-07-2013 at 11:49 ----------

Do autka samoistnie wpadł nowy mod :grin:

Przedwczoraj rano pojawiła się słynna palemka przy zegarze:decayed:

także żeby nie było ciągle coś jest modzone :kox:

:decayed:

Opublikowano

Jaka palemka ?

Opublikowano
  • Autor
Jaka palemka ?

ta od auto czasomierza:grin:

Opublikowano
Sprawa z enterem wyjaśniona :decayed:

Win podczas aktualizowania zaktualizował mi IE do wersji 10 - różnice to m.in brak języka polskiego na pasku i... brak możliwości wstawienia "enter" w poście na forum :facepalm:

wiem wiem - mam jeszcze chrome'a do zwykłych stron ale mimo wszystko używając IE czuję sie bezpieczniejszy :decayed:

---------- Post dopisany 24-07-2013 at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany 14-07-2013 at 11:49 ----------

Do autka samoistnie wpadł nowy mod :grin:

Przedwczoraj rano pojawiła się słynna palemka przy zegarze:decayed:

także żeby nie było ciągle coś jest modzone :kox:

:decayed:

jest to w kazdych zegarach i trzeba vagiem odblokowac czy tylko niektore modele zegarow to maja ?

Opublikowano
  • Autor

Andrzej ja nic kompletnie nie robiłem, ani vagiem ani niczym innym - się po prostu pojawiła w poniedziałek rano - widocznie zasięg złapał - a z tego co się kiedyś orientowałem bo mi się palemka zawsze podobała:grin: to jest jakiś moduł montowany w tylnym zderzaku odpowiedzialny za łapanie tego sygnału:wink:

Opublikowano

no właśnie, koło zegarka? co to jest? bo świeci mi mi się to cały czas i ni cholery nie wiem od czego to :P

Opublikowano
no właśnie, koło zegarka? co to jest? bo świeci mi mi się to cały czas i ni cholery nie wiem od czego to :P

Kontakt z bazą :decayed:

Opublikowano

a musisz ustawiać zegar po odłączeniu akumulatora?

a musisz przestawiać zegar na czas letni czy zimowy?

to właśnie od tego to jest.....

Opublikowano

Jak się pojawia, to znaczy że baba załącza lokalizator :decayed::decayed::decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.