Animal Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Forum przeglądam już jakiś czas a miesiąc temu zakończyłem poszukiwania upragnionego B6 więc pora je przedstawić Silnik to sprawdzone 1.9 TDI PD o symbolu AWX a więc niby te 130KM ma (w przyszłości na pewno będzie więcej) Jest to 2001 rocznik. Jeden właściciel od nowości i 266 tysięcy przebiegu potwierdzone książką. Wyposażenie nie za bogate ale jak to w audi ma to co potrzeba do przyjemnej jazdy czyli: - klimę dwustrefową - wszystkie szyby w prądzie i lusterka - grzane fotele - 6 x Airbag - Ori radio CD concert + ogółem 10 głośników - zderzaki w kolor nadwozia - domykanie szyb z kluczyka - chromy wokół szyb - pakiet oświetlenia wnętrza (pełny) - regulację kierownicy w dwóch płaszczyznach - ESP - ABS - Ori alu 15" na zimę Ogólnie auto prezentuje się nieźle głownie za sprawą lakieru (czarna perła) ale konieczna będzie polerka Dodatkowo Niemiec włożył sprężyny H&R -2 więc jest niżej i twardziej niż na serii. Planów wiele ale przede wszystkim utrzymanie auta w idealnym stanie technicznym dopiero później soft, porządne koło na lato i wiele wiele innych kilka fotek zaraz po kupnie a tu kilka przy lepszej pogodzie Pakiet startowy musi być Zakupione u Durasa Dziś tj 15.04.13 auto odstawiłem do mechanika na wymianę rozrządu a pojutrze lecę z wymianą tarcz i klocków z przodu Chętnie wysłucham wszystkich opinii na temat auta i podpowiedzi z waszej strony
amaradaar Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 piękna sztuka domykanie szyb z pilota dzięki alarmowi?? jeśli tak to trza zaprogramować też otwieranie szyb z pilota
Animal Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 wstyd się przyznać ale pilot mi nie działa w ogóle muszę otwierać i zamykać auto tradycyjnie kluczykiem. Myślałem, że to bateria ale wymiana nic nie pomogła. Niebawem to ogarnę bo nie wypada
akjam Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No to czekamy na rozwój sytuacji. Bezawaryjności!
amaradaar Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 sprawdź czy widzi pilot i ewentualnie zrób parowanie jeśli widzi, zobacz też kodowanie może coś nie tak... http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-dopasowanie-pilotow-centralnego-zamka-alarmu-60091/ mozesz też sprawdzić czy pilot działa na tv, jeśli dobrze pamietam nastawiasz na tv czestotliwosc 433MHz i jak klikasz na pilocie musi zacząć wariować obraz
Animal Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Korzystając z tego, że pracuje w tym tygodniu od 14-22 to wczoraj nie wytrzymałem i postanowiłem od samego rana coś podłubać przy audi już dawno chciałem pomalować ramkę grilla na czarno więc zamieszczam fotki z prac i efekt końcowy Po zdemontowaniu Po oszlifowaniu, oklejeniu znaczka i odtłuszczeniu Grill na miejscu ale już w lepszej odsłonie (moim zdaniem) Teraz przyszła ochota na czarne klosze lamp ale z tego co wyczytałem na forum ciężko je rozkleić i jeszcze trudniej skleić po malowaniu więc na razie to tylko marzenie które może kiedyś zrealizuje
turzol Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Z czarnymi grillami o niebo lepiej. Fajnie wyszło
Animal Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Mam podobne zdanie w poprzednim audi zrobiłem tak samo czyli ramka w czarny mat a koła zostawiłem i moim zdaniem tak powinna seria wyjeżdżać
Pablos87 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 gril czarny to chyba najszybszy i najtanszy mod,tez tak zrobie
devey Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Fajnie się prezentuje z tymi dokładkami w kolorze, dodatkowo grill w czarnym macie robi robotę. Powodzenia w dalszych modach bo pole do popisu jest naprawdę porządne
Animal Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Mody będą na pewno ale nie tak od razu bo już i tak mocno nadszarpnąłem mój studencki budżet w tym roku Za to auto po rozrządzie, hamulcach, filtrach, oleju itp. więc przynajmniej podstawę mam ogarniętą Teraz kolej na jakieś dobre koło na lato a mam spory dylemat bo drogi jakie mamy każdy wie więc jaki rozmiar wybrać? 17" czy 18" ??? ---------- Post dopisany 13-05-2013 at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany 26-04-2013 at 16:43 ---------- Odświeżam nieco temat bo zmiana w aucie spora dlatego, że wpadły alu na lato Zrobiłem tylko kilka fotek na szybko stąd lipna jakość ale lepsze to niż nic Auto i felgi brudne ale na weekend wypucuje audi i zrobię jakąś solidną sesję to będą lepsze fotki ---------- Post dopisany 02-06-2013 at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany 13-05-2013 at 21:23 ---------- Kilka świeżych fotek z dzisiejszej sesji
zadra Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Ładna sztuka, powodzenia w dalszych modach.
MARCIN607 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 I auto też fajne Autko fajne koło fajne tylko jakby małe
laki83 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 fajne auto ale jak juz grile zczerniały to i środki lamp powinny..nie sądzisz?
Animal Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 I auto też fajne Autko fajne koło fajne tylko jakby małe Dzięki ale póki co zostanę przy tych "małych" 18" fajne auto ale jak juz grile zczerniały to i środki lamp powinny..nie sądzisz? wiem, że powinny być ciemne ale myślę czy bixów od razu nie wyrezać jednak choroba jaką jest forum zaczyna mi się udzielać ---------- Post dopisany 16-01-2014 at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany 03-06-2013 at 18:27 ---------- Z racji, że dawno tu nie zaglądałem postanowiłem zrobić mały up Oczywiście systematycznie wymieniam olej i filtry ale oprócz tego szykuje auto do zrobienia programu dlatego wpadł nowy dwumas, docisk i sprzęgło Ogólnie to mimo już prawie 290kkm na liczniku (ze mną 25kkm) auto sprawuje się świetnie i nie zawiodło mnie w żadnym momencie Prawdopodobnie już w sobotę wpadnie moim zdaniem ciekawy mod a mianowicie "dwuruka" Po długim poszukiwaniu w końcu wpadł w moje ręce taki skarb: Ponieważ całość okazała się być w stanie niemal idealnym (tylko lekko rdzawy nalot na rurach i środkowym tłumiku) postanowiłem jeszcze go upiększyć i zabezpieczyć przed korozją dlatego teraz wygląda tak: Z góry przepraszam za jakość zdjęć ale miałem pod ręką jedynie kawałek drewna leżącego w piwnicy i jak to w piwnicy oświetlenie nie sprzyjało do robienia zdjęć Wydech w sobotę trafił na auto: teraz tylko odpowiedni zderzak i będzie można wyprowadzić jakieś ładne końcówki na zewnątrz
Rekomendowane odpowiedzi