Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] 98' aka "Bocian" by Raymax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sie macie :hi: Długo się zbierałem do wrzucenia tego tematu i w zasadzie na razie będzie to tylko wstęp, bo więcej mi się nie chce chwilowo :whistling:

To tak:

OOOO A4 98' po 1 lifcie z afn'em pod maską (110 kuca, muszę sprawdzić kpowerem jak trzyma serie, a w przyszłości planuje dorzucić trochę koksu jakimś chipem). Przelotu ma 280 pare tysi ale nikt nie powiedział, że ktoś tam nie grzebał :glupek2: Tak czy siak chodzi ładnie więc przebieg mi lata ;) Najniższe spalanie mi wyszło 3,8 na setke według komputera, ale jak śmigam z kompletem ludzi i bagażem to w piątce spokojnie się mieszczę. Kolor? Biały i mi się podoba ale zdania są podzielone :D Kolor nie był dla mnie priorytetem, a do porobienia biały się nadaje jak trzeba ;) Wypas: moim zdaniem przyjemnie, a mianowicie:

-elektryka z przodu i korbotronik z tyłu

-klimatronik

-kubełki

-trójramienna kiera "eslajn" :decayed:

-fis

-mała navi fis (najprawdopodobniej auto nie miało jej po wyjeździe z fabryki i została dorzucona w salonie, przynajmniej nie ma bata na dachu :kox: ogólnie przez to że nie mam ori radia to nie śmiga :facepalm:)

-zdejmowany fabryczny hak

-lampy przód z halo (będzie trzeba halogeny wrzucić w zderzak, bo już szykuję poliftowe lampy)

-jak już przy lampach jesteśmy to zagościły też poliftowe lampki na tyle...

-... i dymione kierunki boczne

-od niedawna mam cb President Valery z anteną Sirio

-może o czymś zapomniałem, dopisze jak mi się przypomni :wink:

Jeśli chodzi o plany to tak jak wspomniałem, będzie czips ;) Co do reszty to chce dać dokładki w kolor, fajnie by było grill rs4 wstawić ale jak razie chyba ten co jest pójdzie na czarno z białym znaczkiem, na klapie jest gładko ale emblemat "dope" czeka na naklejenie, tak samo felgi 17 już są szykowane i poluje nadal na gwint żeby to jakoś zgrać ładnie :whistling: Dopełnieniem całości będzie 2din z radiem symphony w środku, może podświetlane kratki nawiewów z lifta, o recaro nawet nie marze, może jakieś dla ubogich jak mi się ten mój "wzór" znudzi :naughty: Mam nadzieję, że wszystko ładnie pójdzie i mi nie braknie kasy na grzebanie i rope :drunk:

Foteczki:

946a664de8ce5652m.jpg Przymiarka 17 ale będzie całkiem inne ;) Kozaaa :polew:

1dcc0d4b0886440bm.jpg na zimówkach jeszcze z kołpakami które ktoś pożyczył z parkingu... :doh:

e5a20c125b1cf195m.jpg zielono miiii :whistling: myślę nad troche innymi dekorami ale to się zobaczy, tak samo chce się zająć gałką biegów, jakaś nowa skórka czy coś :wink:

6540d4b61576d75bm.jpg

766a934cb0ed19e3m.jpg

5b4d08ad1307f520m.jpg

c6aafea3ea2800f1m.jpg

9d64d9aa88680e48m.jpg taka moja mała fantazja na temat dokładki :gicior: Zrobione na szybko przez amatora więc nie dziwcie się że spód dokładki wygląda jak przejechany omyłkowo czernidłem :grin:

Ps. chce być fajny to powiem: gaz jest do zapalniczek - klekleklekle :banan2: To by było na tyle, przyjmę konstruktywną krytykę i gratulacje zakupu :sarcastic:

Opublikowano

Nie chce mi się nawet czytać, padło jak chuuu... :facepalm:

A tak poważnie to rezaj, rezaj :decayed: Furka jest koks, czekam na założenie nowej felgi i gwintu. Jak przyjdzie ciepełko to rezamy te polifty wreszcie... :naughty::naughty:

Opublikowano

Gratulacje zakupu :decayed:

Biały sedan z zielonym wnętrzem, ciekawe połączenie :wink:

Plany są, pogoda jest, nic tylko rezać :good:

Opublikowano

ja pizgam, w środku jak nad morzem, tylko muszelek dosyp :decayed:

a tak na poważnie, jak do maja nie wsadzisz felgi i gwintu to już nie pogramy :grin:

Opublikowano

zazdroszcze Ci łokcia w tym kolorze wnetrza :slina: .. Ja szukam i szukam i nic.. :kwasny:

Opublikowano

Ślicznotka :) Powodzenia w rezaniu !

Opublikowano

To ten kolega od Dudsa :naughty: Piotr naprowadź go :decayed:

Opublikowano

On już jest dobrze naprowadzony :decayed: Tylko mnie nie posłuchał i kupił 17" zamiast 18" :facepalm: Będzie żałował :grin:

---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ----------

BTW Dzisiaj wieczorem go poznasz na TSie :decayed:

Opublikowano

Damy radę :decayed:

Opublikowano
  • Autor
zazdroszcze Ci łokcia w tym kolorze wnetrza :slina: .. Ja szukam i szukam i nic.. :kwasny:

Dzięki ;) Powiem Ci, że nigdy tak na to nie patrzyłem :D Łokieć super sprawa ale sam kolor wnętrza, mimo że mi się podoba taki miętowy, jest kłopotliwy bo mam do zrobienia przetarcie na fotelu kierowcy i szukaj człowieku materiału :whistling: To samo z 2din, bo konsole widziałem raz na allegro, zadzwoniłem i już jej dawno nie było, a pstrokacizna w stylu czarny/siwy tunel z zieloną resztą mnie nie kręci :thumbdown:

Duds przestań płakać w końcu, że nie kupiłem "oziemnazdek" :D Pożyjemy zobaczymy, trafiłyby się 18 przyjemne to ok ale trafiły się 17 i też będzie fajnie :hi:

Opublikowano

Po planach widać, że naprowadzony a nie z łapanki:grin:

Biały lakier jest spoko, zawsze to coś innego niż oklepany czarny i srebrny:naughty:

A tak poza tym to ropa do traktoruffff:tongue4:

Opublikowano

ja bym dokladki zostawił czarne:wink:

kolo czarny mat + dach plastidipem. ale to tylko moje zdanie i zrobisz jak chcesz

Opublikowano
  • Autor

Dokładki na 99% w kolor polecą, mam też pewne plany co do tyłu ale na razie tajemnica :decayed: Felunek już leci na biało z połyskiem (czarny jest ok ale pomniejsza optycznie i tak jakoś zawsze mi się białe felgi podobały :jerk:), była opcja matu ale podobno straszliwie się brudzi :kox: O dachu myślałem aaale to powiedzmy, że plany na przyszłość ewentualnie :whistling:

Opublikowano

Dzięki ;) Powiem Ci, że nigdy tak na to nie patrzyłem :D Łokieć super sprawa ale sam kolor wnętrza, mimo że mi się podoba taki miętowy, jest kłopotliwy bo mam do zrobienia przetarcie na fotelu kierowcy i szukaj człowieku materiału :whistling: To samo z 2din, bo konsole widziałem raz na allegro, zadzwoniłem i już jej dawno nie było, a pstrokacizna w stylu czarny/siwy tunel z zieloną resztą mnie nie kręci :thumbdown:

no mi sie ten kolor wnetrza nawet podoba, zaakceptowalem goo ale wlasnie jest uciazliwy pod wzgledem zeby cos do niego znalezc typu polamany plastik czy wlasnie łokieć, fotele itd ;<

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

:hi: KW Gewinde in da haus :whistling: Sorry za jakość ale tak to jest robić zdjęcia telefonem przy sztucznym oświetleniu... :doh:

9a6171cd9b6f1b52m.jpg

Na takiej ziemi pewne jest, że na zimę będę musiał dźwigać albo zostane pługiem :polew: Jak "widać" na zdjęciu co nieco z przodu się zmieniło, konkretniej o zmianach napiszę jak wrzuce już 17 i porobie lepsze zdjęcia :naughty:

Opublikowano
:whistling::kox::kox:
Opublikowano

Mam wrażenie że widziałem to auto kilka razy. Dobrze siedzi:kox:

Opublikowano

siedzi zacnie, teraz ogarnij jazde na gwincie :decayed: jak jak po zimie wrzucam gwint(zimą latam na 1ba, zrozumiesz wkrótce:decayed:) to tre dobry tydzień zanim się przerzuce z 16 na pontonie na 18 i gwint :grin:

Opublikowano

Ale on was w c**ja robi :polew::polew::polew:

Opublikowano
  • Autor
Ale on was w c**ja robi :polew::polew::polew:

Ciiii :decayed: No ok, prawda jest taka że to jest vt (tylko gleba, reszta jest tak jak jest) bo auta nie mam pod łapą i gwint jeszcze nie wpadł :facepalm: KW var. 1 basic, rozebrane odczyszczone, okazało się że z tyłu siedzą Koni oznaczone jako Adjustable i prawie jak w var. 2 moge zmieniać twardość :whistling: pewnie i tak się nie bd tym bawił ale co tam :polew: To zdjęcie co wrzuciłem jest jednak pewnym kierunkiem w którym zmierzam, bo może i nie będzie aż tak nisko ale mam nadzieje, że bez kozy :jerk: 17'ki są odświeżone kompletnie, piźnięte proszkowo na biało także jestem pełen nadziei :banan: