dziadekM Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam. Stoję przed kupnem zderzaka. Szukałem oryginału ale coś sensownego nie uszkodzonego ciężko znaleźć a zresztą na zdjęciach to i tak mało co widać. Teraz pomyślałem nad zamiennikiem ale nie wiem jak z jakością. Montował ktoś kiedyś zamiennik? Da radę wyregulować? Tu podsyłam dwa dla przykładu- AUDI A4 B5 94-99 Nowy ZDERZAK PRZEDNI PRZÓD +BELKA (3153916957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ZDERZAK PRZEDNI GRUNTOWANY AUDI A4 B5 94-98 RYBNIK (3164333192) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Co o nich sądzicie?
ino_hizo2 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Odradzam wszelkiego rodzaju zamienniki, czy to blacharskie czy inne. Co ori to ori. Już napę razy się przejechałem jak chciałem zaoszczędzić kilka złotych, a później i tak oryginale musiałem kupować.
ŁYSY44 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 kolega ma rację chociaż przy B5 jeszcze można to spasować ale takie jak B6 czy C5 to radzę tylko ori
dziadekM Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Opublikowano 16 Maja 2013 Kupiłem ori używkę bo i tak trzeba malować
Rekomendowane odpowiedzi