Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W jakiej sieci masz telefon?

W jakiej sieci jesteś? 363 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakiej sieci jesteś?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
służbofon mam w plusie - limit 50zł z jeszcze nigdy nie wygadałem wiecej jak 20 :) a priv mam t-mobile na karte, nie wiem nawet po ile place za sms czy polaczenie. wiem ze dzieki promocji "rok waznosci konta" nie pamietam kiedy musiałem je doładowac :decayed:

To Ty chyba kolego chyba tylko nosisz telefon, a nie go używasz :D:naughty:

prywatnego uzywam głównie do słuchania muzy (mam fajnego SE z serii Walkman). ale ze sluzbowego gadam sporo, duzo smsów... nie wiem jakie sa stawki bo faktycznie grosze zawsze wychodza przy rozliczeniu. natomiast nie uzywam netu w ogóle :wink:

Opublikowano

Byłem w Orange 13 lat,przeszedłem do nju mobile,jest dokładnie jak w orange,tylko płace mniej,max mogę dostać rachunek 54zl,największy jaki dostałem 41zl,dzwonię,pisze,wysyłam mmsy do bolu,z netu korzystam kiedy chce

Opublikowano

T-Mobile abonament 59zł (brutto) 600min do wszystkich sieci - wymienne na sms/mms + 250mb internetu za free. Dostałem (w lutym) HTC Desire X za 99zł.

Jeszcze nie udało mi się tego "zużyć" :wink:

Opublikowano

Był 10 lat plus od roku jest orange.

Opublikowano
Byłem w Orange 13 lat,przeszedłem do nju mobile,jest dokładnie jak w orange,tylko płace mniej,max mogę dostać rachunek 54zl,największy jaki dostałem 41zl,dzwonię,pisze,wysyłam mmsy do bolu,z netu korzystam kiedy chce

abonament? jak można do nich przejść?

Opublikowano

Tak abonament,wchodzisz na stronę,wypełniasz formularz,przyjeżdża kurier z umową i załatwione:wink:

Opublikowano
Tak abonament,wchodzisz na stronę,wypełniasz formularz,przyjeżdża kurier z umową i załatwione:wink:

Tylko że ja na razie w Orange i ze swoim numerem chciałabym przejść to też wszystko przez internet da się załatwić?

Opublikowano

No tak,ja tez przechodzlem z orange

Opublikowano

od 4 lat w mixplusie i coraz gorzej nic sensownego nie proponuja a poza tym tam gdzie mieszkam juz zasieg sie pogorszyl i net z komy, najprawdopodobnie za miesiac przejde do playa ciekawe czy maja jakies fajne promocje:wink:

Opublikowano

Dużo osób pisze, że słabe telefony oferują przy taryfach poniżej 100 zł. A co mieliby niby oferować? Przecież nie najdroższe smartfony :wallbash:

Dobre telefony są w taryfach od 130 zł w górę. Wtedy można ponegocjować warunki umowy, limity lub ich brak itp.

Ja za swojego S3 w styczniu dałem 99 zł ale w abonamencie za 130 zł. I gdyby nie dupowaty zasięg w Orange byłbym bardzo zadowolony.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

Ja ostatnio przedłużałem ofertę z T-Mobile i szczerze nie polecam. Mam 600 albo 700 minut do wszystkich- OK jest git. 100 tyś SMS do wszystkich - no też OK. 2 GB internetu - No spoko. Telefon za 139 zł - Sony Xperia L - No fajnie.

Wszystko miało być w abonamencie 68 zł. Za pięknie by było... okazało się że za ten telefon będę musiał zapłacić 12 rat po 55 zł o czym nie zostałem poinformowany w rozmowie. Czyli mamy rachunek na 120 zł. Ehhh szkoda gadać 2 lata i żegnam się z nimi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tarez w play jest 50% tanie jak bierze sie abonament bez telefonu no limit ale bez neta ogolnie naktaniej a telefony wszedzie to szajs i drogo w h ostatnio sie interesowalem i nie ma nic ciekawego a jak chcesz jakis fajny fonik to ci 700 1000 zl kaza placic i w sumie wychodzi 2500 3000tysie i 2 lata uwiezienia

kupilem se fona za 600 i wybiore ktorys abonament do 50 na 12msc i heyah papa czyli 12razy po 50 zl plus 600 = 1200ZL i tyle wiec play sie klania ale zasieg to wszystkie sieci w mojej okolicy padaja poobnizali nadajniki bo unia unia unia tak kaze H,,,,im w plecy z tym zasiegiem moze kiedys wroci do normy

13 Lat temu z kazdej sieci (wioska obok 15tys miasta ) i byl zasieg kazdej sieci w 80% 100% a teraz cofamy sie .......:facepalm:

Opublikowano

kolego uzywaj kropek i przecinków bo to sie czytać nie da :facepalm:

Opublikowano
:polew: