Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W jakiej sieci masz telefon?

W jakiej sieci jesteś? 363 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakiej sieci jesteś?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
abonament 55 netto na firmę i no limit dzwonienie i sms do wszystkich. Drugi to zło bo 135zł brutto i 1000 min i 2GB internetu

ale w jakiej sieci ?

---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ----------

No OK, ale ile tych minut i przez jaki okres można wykonywać rozmowy?

Jeśli mnie kalkulator nie kłamie to ładując za 50zł max co 3 miesiące i opłatach 0,29zł/min (0,03zł/min w "Ty i 3") to ja mam:

Od 172 minut bez żadnych pakietów do 1466 minut w "Ty i 3".

Czyli jakieś od 57 minut do 488 minut na miesiąc.

A więc i od 2 do 15 razy więcej niż faktycznie dziennie potrzebuję.

mi przechodzą te minuty

Opublikowano

Ja orange ale na simie mam jeszcze IDEA :grin:

Opublikowano
  • Autor
Ja orange ale na simie mam jeszcze IDEA :grin:

toć poszalał :polew:

Opublikowano
mi przechodzą te minuty

No a mnie złotówki. Podane minuty są jedynie przelicznikiem kasy na posiadane za nie minuty.

Oczywiście można stracić wszystko. Przechodzą pod warunkiem, że w ciągu chyba miesiąca od zablokowania rozmów wychodzących doładuję konto i zaraz wracają.

+ jeszcze mam jakąś świnkę skarbonkę czy coś, że za każde doładowanie dodają mi kilka złociszy.

A ja mam POP na karcie SIM. Mam kartę SIM starszą od węgla. :polew:

Opublikowano

No stary poczciwy Pop na karte chyba jest najlepszy do obierania połączeń.

Ja mam w play, ale szukam karty do systemu alarmowego. Ma mieć jak najdłużej ważne połączenia wychodzące by móc wysyłać smsy w razie włączenia alarmu. Wiadomo - najtansza mnie interesuje. Nikt z niej nie będzie dzwonił.

Przypomniała mi sie moja matka jak rezygnowała z playa, po kilku dni walki z nimi, wkońcu połączyli ją z działem odzyskiwania klientów i dostała abonament 8zł, bo sie uparła że zrezygnuje. Koleś się już jej zapytał - to ile by Pani chciała mieć ten abonament? :polew:

A ona mówi - że za 8zł to może i by wzieła, ale wy to bardzo drodzy jesteście i rezygnuje :polew:

ale musiałbym dopytać ile ma minut i czy to taniej by wyszło niż twój POP.

Opublikowano

Ja mam dwa telefony w Orange, jeden abo drugi na kartę i powiem, że na kartę jest zawsze lepiej.

Opublikowano

Nie wiedziałem ze orange tak słabo przedzie.

Opublikowano
  • Autor

teraz nie wiadomo jaką sieć brać ;) każda oferuje coś innego :wink:

Opublikowano

Wystarczy, że wyślesz SMS o treści START pod bezpłatny numer 8002, a ważność Twojego konta wydłuży się do jednego roku od dnia wysłania SMS-a. :wink:

Skarbonka w Orange też jest dobra :decayed: Za doładowania daje ci sare do skarbonki zależy od kwoty doładowania :naughty:

• wyślij SMS-a o treści SKARBONKA pod numer 848 (koszt: 20 groszy) lub
  • wpisz kod *110*06*00# na klawiaturze Twojego telefonu i zatwierdź przyciskiem połączenia

Usługę Urodziny możesz włączyć, jeżeli korzystasz z oferty co najmniej 31 dni,

*wysyłając SMS-a pod numer 506 (koszt: 20 gr), w którego treści wpisujesz swoje imię, datę urodzin oraz imienin (imię, dd.mm.rrrr, dd.mm) np.Kasia, 07.11.1989, 13.02

Opublikowano
Idea POP :decayed:

Mam za to pytanie bo widzę, że rozrzut po sieciach macie. Ja jestem zdecydowanie bardziej odbierający niż dzwoniący gdzieś w stosunku 1:6-7, bo to po mnie się dzwoni, że trzeba coś zrobić, a jak robię to przecież dzwonić nie będę :P Mam gdzieś od 2000 roku Ideę POP, czyli teraz pOrencz i nigdy na nic nie zmieniałem z racji, że numer każdy znajomy ma a i ekonomicznego sensu nie było. A teraz się jeszcze tak porobiło, że w cholerę znajomych ma jakieś abonamenty co to im się wydaje, że mają wszystko za darmo, więc dzwonią do mnie w sprawach prywatnych a nie ja do nich. No czasem jak już trzeba to drydnę.

Najtaniej wychodzi mi ładować komórkę min. co 3 miesiące za 50zł (przedłużenie na kolejne 3 miesiące). Zazwyczaj tyle dzwonię, że ciągle mi zostaje na poczet kolejnych doładowań. Wychodzi to dokładnie 16,67zł za miesiąc.

Od lat wydzwania biedna Pani z callcenter z zapytaniem czy nie chcę przejść na abonament jako ich wieloletni klient gdzie proponuje mi abonamenty od chyba 25zł w górę.

Poszukałem trochę po tym co mają na kartę i nic.

Naprawdę nie ma żadnej oferty ciekawszej finansowo od tego co mam? Praktycznie tylko do odbierania i epizodycznego dzwonienia?

Kolego nie wiem jak na kartę ale przenoszenie numeru z sieci do sieci to raczej mały problem. Wiem, że w play na kartę jest jakiś pakiet, w którym za przychodzące rozmowy ty dostajesz minuty. Szczegółów nie znam:wink:

Opublikowano

a ja właśnie dzisiaj przeniosłem się z plusa na karte do playa na abonament :)

Opublikowano

Ja od 8 lat jestem w Orange, z czego rok to mix a reszta abonament. W tej chwili za 79,90 w czym jest ok.300 minut do wszystkich, ok.300min do Orange, nielimitowane esy do Orange + 2000 smsów do wszystkich. Pakiet neta dodatkowy za dychę 300MB (mało straszliwie :P), mmsy liczone poza abonamentem :facepalm:

Zastanawiam się nad przejściem do Play, tylko cholera wie jaki będzie zasięg na tym moim zadupiu ;)

Opublikowano
  • Autor

został Ci ten sam numer ?:wink:

---------- Post dopisany at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:05 ----------

Ja od 8 lat jestem w Orange, z czego rok to mix a reszta abonament. W tej chwili za 79,90 w czym jest ok.300 minut do wszystkich, ok.300min do Orange, nielimitowane esy do Orange + 2000 smsów do wszystkich. Pakiet neta dodatkowy za dychę 300MB (mało straszliwie :P), mmsy liczone poza abonamentem :facepalm:

Zastanawiam się nad przejściem do Play, tylko cholera wie jaki będzie zasięg na tym moim zadupiu ;)

no ja w Plusie mam 2000 mms za darmo :) i co miesiąc minuty ponad 600 :)

Opublikowano

---------- Post dopisany at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:05 ----------

a jak to wygląda z smsami? i internetem?

Bo ja strasznie dużo piszę :D

Opublikowano
  • Autor

a jak to wygląda z smsami? i internetem?

Bo ja strasznie dużo piszę :D

akurat sms są odliczne z minut i to jest ten -

a + internet ja za 10 zł miesięcznie w abonamencie mam bez limitu :wink:

Opublikowano

no właśnie a ja potrzebuje duuużo smsów i duuużo internetu :grin:

Opublikowano

arek to ile placisz ?

Opublikowano
  • Autor
no właśnie a ja potrzebuje duuużo smsów i duuużo internetu :grin:

aczkolwiek ja mam też w mixie i mam za darmo sms za 10 zł do plusa cały miesiać a internet 500 mb jak wykorzystasz możesz dalej włączyć kolejny :)

---------- Post dopisany at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany at 14:40 ----------

arek to ile placisz ?

ja to płacę ale to była umowa 3 lata temu to płace 79 zł jakoś tak ;) Tomasz ten numer sam masz ?

Opublikowano

tak tak ten sam :)

Opublikowano
  • Autor
tak tak ten sam :)

oks :wink: