Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

XIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska 3-4.08.2013 Ostrów Wielkopolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jaram się :naughty:

Jeszcze jak dochodzą do Ciebie nowe info co i jak to dopiero, a? :naughty:

---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:01 ----------

BTW, dziewczyny - potrzebowałbym info, jakiego fi ewentualnie końcówki z kwasiaka porobić jako gifty... :whistling::naughty: bądź jakiś inny pomysł, co mogłaby nam "podarować" :decayed: fabryka tłumików. SugJestie słucham? :naughty:

oo Panie ja to za wiesz za co to ja chce fify do dolu giete jak z 3,0 tdi :banan:
Opublikowano

Kochani a jakby się decydować "na ostatnią chwilę" to do kiedy ewentualnie można się na listę dopisać?

Będziecie robić jakąś rezerwówkę?

Opublikowano
  • Autor
Kochani a jakby się decydować "na ostatnią chwilę" to do kiedy ewentualnie można się na listę dopisać?

Zapisujemy się do momentu zamknięcia listy :wink:

Opublikowano

Dawaj Suli, wezme cytrynowke :naughty:

Opublikowano

kaju co Ty przechlałeś moją 1/2 zaliczki czy jak, wpłaciłem 100zł jak chciałeś, nie pisałeś że za każdą osobę 100zł co w aucie będzie

Opublikowano
  • Autor
kaju co Ty przechlałeś moją 1/2 zaliczki czy jak, wpłaciłem 100zł jak chciałeś, nie pisałeś że za każdą osobę 100zł co w aucie będzie

Tak przechlałem :grin: spoko spoko Tomku, jest OK, dla siebie po prostu do dopisałem, żebym potem się nie pogubił kto ile, bez obaw :wink::wink::wink:

Opublikowano

A jakbym chciał jechać sam, to jak to jest z noclegiem, można pokój jednoosobowy?

Opublikowano
  • Autor
A jakbym chciał jechać sam, to jak to jest z noclegiem, można pokój jednoosobowy?

Ja czekam na zaliczkę od Ciebie. Jest taka opcja, bo będą też jedynki. Boisz się, że ktoś Ci gwint zerwie? :decayed:

Opublikowano

:facepalm:

Opublikowano

A to wszyscy spia w pokojach kilku osobowych z losowymi ludzmi czy jak, bo nie rozumiem aluzji?

Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk

Opublikowano

A to wszyscy spia w pokojach kilku osobowych z losowymi ludzmi czy jak, bo nie rozumiem aluzji?

no na zlocie zimowym wlasnie tak jest :decayed: no chyba ze z danego regionu jedzie wiecj osob no to wiadomo ze beda razem w pokoju ale jak ktos jedzie sam to jest z osobami losowymi :decayed::wink:

Opublikowano

no na zlocie zimowym wlasnie tak jest :decayed: no chyba ze z danego regionu jedzie wiecj osob no to wiadomo ze beda razem w pokoju ale jak ktos jedzie sam to jest z osobami losowymi :decayed::wink:

Aaa.. bo ja myslalem ze pokoje sa na zasadzie dwojek i w gore, a osoby pojedyncze musza doposazyc kogos. Czyli mozna sie zgadac z kims i w pokoju z nim byc? Nie na reke mi jechac z dziewczyna i dlatego stad ten problem :)

Opublikowano

Boisz się nas ;-) ?

Opublikowano

Tu nie chodzi o strach, tylko myślałem, że takie są wymogi ;)

Opublikowano

po wczorajszym filmie na Battalionie się boisz?:decayed:

Opublikowano

całkiem możliwe :D :D , ja jakbym nie miał pokoju to mógłbym spać w aucie co mi tam :decayed: , jedynie to że nie mam prysznicu w aucie a jest mi to bardzo potrzebne żeby obudzić się na zimnej wodzie :D i wstać na nogi jak i szybko ocknąć się

Opublikowano

całkiem możliwe :D :D , ja jakbym nie miał pokoju to mógłbym spać w aucie co mi tam :decayed: , jedynie to że nie mam prysznicu w aucie a jest mi to bardzo potrzebne żeby obudzić się na zimnej wodzie :D i wstać na nogi jak i szybko ocknąć się

jest jezioro:decayed:

Opublikowano

budzisz się z c**jem w d*pie, co robisz?:decayed:

Opublikowano

jest jezioro:decayed:

a no fakt trzeba tylko okna wyskoczyć hahaha

---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:46 ----------

jak ja lubię ten klub :decayed::banan: szkoda że wcześniej go nie założyłem:kwasny:,spokojnie można z normalnymi ludżmi pogadać pośmiać itd. , a co dopiero będzie na zlocie działo się ulalalala tylko jedno Panowie muszę powiedzieć że ja wódki nie mogę pić niestety

Opublikowano
  • Autor
tylko jedno Panowie muszę powiedzieć że ja wódki nie mogę pić niestety

Nie stresuj się - przynajmniej będzie miał kto polewać :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.