Skocz do zawartości
IGNOROWANY

XIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska 3-4.08.2013 Ostrów Wielkopolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja do dzisiaj bylem przekonany ze na miejsce mam 320km... nie wiem czemu mi sie tak ujebalo... a dzis patrze na mape a tam 530km. No ale slowo sie rzeklo wiec bede, i juz normalnie sie doczekac nie moge.

Opublikowano
Ja do dzisiaj bylem przekonany ze na miejsce mam 320km... nie wiem czemu mi sie tak ujebalo... a dzis patrze na mape a tam 530km. No ale slowo sie rzeklo wiec bede, i juz normalnie sie doczekac nie moge.

:thumbup1: daleko masz stary

Opublikowano

mrogal ma jeszcze wiecej:decayed: u mnie cos koło 400km

Opublikowano

Co się nie robi by spotkać się w jednym miejscu i najebać się :grin:

Opublikowano

Opublikowano

to Kaja tekst :polew::polew::polew:

Opublikowano

Mrogal ma autoryzacje, bo jeździ w fotelu, w który waliłem za***iście siarrrrczyste bąki, także tego :guma:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano
Mrogal ma autoryzacje, bo jeździ w fotelu, w który waliłem za***iście siarrrrczyste bąki, także tego :guma:

Napaćkane z japca kaja

haha :polew::polew::grin::grin::grin:dlatego tak nisko siedzi :grin:

Opublikowano

Ty się nie śmiej, bo dla Ciebie za ten spam gdzie tylko popadnie przygotowaliśmy coś specjalnego :guma:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano
Ty się nie śmiej, bo dla Ciebie za ten spam gdzie tylko popadnie przygotowaliśmy coś specjalnego :guma:

Napaćkane z japca kaja

ja nie spamuje :decayed:

Opublikowano

Dooooopsz :guma:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano
Dooooopsz :guma:

Napaćkane z japca kaja

No to widzisz :wink: kurde do Jarko potrzebuje numeru:facepalm:

Opublikowano

No to Ci mówie. Dwa kilo michałków i możemy gadać :guma:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano
No to Ci mówie. Dwa kilo michałków i możemy gadać :guma:

Napaćkane z japca kaja

dostaniesz nawet 5 tylko daj :grin:

Opublikowano

Kur... ja to mam szczęście, 2 tygodnie do zlotu, napinacz zmieniony bo stukał łańcuch, olej zmieniony + filtry, wszystko cacy aż tu nagle kontrolka ciśnienia się zapala... :facepalm: wpadam na kanał, wykręcam milion śrubek, siedzę do północy i..... się ucieszyłem bo to tylko zapchany smok :decayed: Wszystko poskładane i nie zapeszając śmiga aż miło :kox:

Opublikowano
Kur... ja to mam szczęście, 2 tygodnie do zlotu, napinacz zmieniony bo stukał łańcuch, olej zmieniony + filtry, wszystko cacy aż tu nagle kontrolka ciśnienia się zapala... :facepalm: wpadam na kanał, wykręcam milion śrubek, siedzę do północy i..... się ucieszyłem bo to tylko zapchany smok :decayed: Wszystko poskładane i nie zapeszając śmiga aż miło :kox:

Dobrze teraz, a nie w piatek przed wyjazdem ;-)

Naciapane z sedesu ...

Opublikowano

Napaćkane z japca kaja

Dokładnie :jerk:

Opublikowano

Ten typ tak ma. I pewno sanki w dol i kilka godzin zabawy? Stary silikon z uszczelnien czy cos innego? Polecam robic plukanki co zmiane oleju

Opublikowano

Mefju lecisz na prosiakach , jak tak to mam nadzieje ze się nanie nie najaram do końca bo już mi leb ryja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...