Arkadiush Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Kaju wiesz kasa kasą, ale chodzi o auta czy będzie gotowe widzę znajome mordy na liście także wartało by się pojawić i zostać, widzę że parę dni na przemyślenie zostało także pomyśle Ja swoim się pokażę (o ile nie wepchnę w krzoki i nie spale ) na 16tkach, 1BE, bez zderzaka maski i błotnika, bo w sarne wykurwiłem także się nie przejmuj, czorny na przykład ma srebrnego sedana z czarnymi klamkami, także tego ja mam allroada maska zderzak poobijane nie pomalowane zawiesze 1BE na 15 słoneczkach
kaju Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 Kaju wiesz kasa kasą, ale chodzi o auta czy będzie gotowe widzę znajome mordy na liście także wartało by się pojawić i zostać, widzę że parę dni na przemyślenie zostało także pomyśle Ja swoim się pokażę (o ile nie wepchnę w krzoki i nie spale ) na 16tkach, 1BE, bez zderzaka maski i błotnika, bo w sarne wykurwiłem także się nie przejmuj, czorny na przykład ma srebrnego sedana z czarnymi klamkami, także tego ja mam allroada maska zderzak poobijane nie pomalowane zawiesze 1BE na 15 słoneczkach Rano będziesz stał na cegłach
Arkadiush Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Kaju wiesz kasa kasą, ale chodzi o auta czy będzie gotowe widzę znajome mordy na liście także wartało by się pojawić i zostać, widzę że parę dni na przemyślenie zostało także pomyśle Ja swoim się pokażę (o ile nie wepchnę w krzoki i nie spale ) na 16tkach, 1BE, bez zderzaka maski i błotnika, bo w sarne wykurwiłem także się nie przejmuj, czorny na przykład ma srebrnego sedana z czarnymi klamkami, także tego ja mam allroada maska zderzak poobijane nie pomalowane zawiesze 1BE na 15 słoneczkach Rano będziesz stał na cegłach to już wiem jak będę stał to kogo mam szukać
kaju Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 Kaju wiesz kasa kasą, ale chodzi o auta czy będzie gotowe widzę znajome mordy na liście także wartało by się pojawić i zostać, widzę że parę dni na przemyślenie zostało także pomyśle Ja swoim się pokażę (o ile nie wepchnę w krzoki i nie spale ) na 16tkach, 1BE, bez zderzaka maski i błotnika, bo w sarne wykurwiłem także się nie przejmuj, czorny na przykład ma srebrnego sedana z czarnymi klamkami, także tego ja mam allroada maska zderzak poobijane nie pomalowane zawiesze 1BE na 15 słoneczkach Rano będziesz stał na cegłach to już wiem jak będę stał to kogo mam szukać Uwierz mi, że ja akurat będę się tam rzucał w oczy i nie pomylisz mnie z nikim innym
Arkadiush Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Uwierz mi, że ja akurat będę się tam rzucał w oczy i nie pomylisz mnie z nikim innym To Kaju Ostrowa doczekać się nie mogę
kaju Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 Uwierz mi, że ja akurat będę się tam rzucał w oczy i nie pomylisz mnie z nikim innym To Kaju Ostrowa doczekać się nie mogę Nie tylko Ty
Arkadiush Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Uwierz mi, że ja akurat będę się tam rzucał w oczy i nie pomylisz mnie z nikim innym To Kaju Ostrowa doczekać się nie mogę Nie tylko Ty Coś czuje że wezmę ze sobą alkomat i nie tylko :polew:pożycze hak i przyczepkę z gadżetami
kaju Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 Uwierz mi, że w Ostrowie jest tyle cycków, że gumowe koleżanki możesz zostawić w szafie
Arkadiush Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Uwierz mi, że w Ostrowie jest tyle cycków, że gumowe koleżanki możesz zostawić w szafie nie mówiłem o gumowych cyckach akurat
kaju Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 Uwierz mi, że w Ostrowie jest tyle cycków, że gumowe koleżanki możesz zostawić w szafie nie mówiłem o gumowych cyckach akurat To na co Ci przyczepka
Arkadiush Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Uwierz mi, że w Ostrowie jest tyle cycków, że gumowe koleżanki możesz zostawić w szafie nie mówiłem o gumowych cyckach akurat To na co Ci przyczepka na różne rzeczy typu wiadro np do pokoju w razie wu itp :polew:
kaju Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 Uwierz mi, że w Ostrowie jest tyle cycków, że gumowe koleżanki możesz zostawić w szafie nie mówiłem o gumowych cyckach akurat To na co Ci przyczepka na różne rzeczy typu wiadro np do pokoju w razie wu itp :polew: Nocujesz w kiblu... Albo w stajni obok
mrogal Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Kaju wiesz kasa kasą, ale chodzi o auta czy będzie gotowe widzę znajome mordy na liście także wartało by się pojawić i zostać, widzę że parę dni na przemyślenie zostało także pomyśle Ja swoim się pokażę (o ile nie wepchnę w krzoki i nie spale ) na 16tkach, 1BE, bez zderzaka maski i błotnika, bo w sarne wykurwiłem także się nie przejmuj, czorny na przykład ma srebrnego sedana z czarnymi klamkami, także tego ja mam allroada maska zderzak poobijane nie pomalowane zawiesze 1BE na 15 słoneczkach a ja mam yepanego AKNa i badum tsss! mam nadzieje ze trase do fatherlandu wyzyje
kaju Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 a ja mam yepanego AKNa i badum tsss! mam nadzieje ze trase do fatherlandu wyzyje Z radością i uśmiechem zamruczy do tatusia
Arkadiush Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Uwierz mi, że w Ostrowie jest tyle cycków, że gumowe koleżanki możesz zostawić w szafie nie mówiłem o gumowych cyckach akurat To na co Ci przyczepka na różne rzeczy typu wiadro np do pokoju w razie wu itp :polew: Nocujesz w kiblu... Albo w stajni obok cicho będę spał w piwnicy :grin:dlatego płacę 70 zł :polew:
czorny_07 Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Kaju wiesz kasa kasą, ale chodzi o auta czy będzie gotowe widzę znajome mordy na liście także wartało by się pojawić i zostać, widzę że parę dni na przemyślenie zostało także pomyśle Ja swoim się pokażę (o ile nie wepchnę w krzoki i nie spale ) na 16tkach, 1BE, bez zderzaka maski i błotnika, bo w sarne wykurwiłem także się nie przejmuj, czorny na przykład ma srebrnego sedana z czarnymi klamkami, także tego czarne klamki vs B6? 1:0
OGr Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Jajca to na pewno będą :-) Naciapane z sedesu ...
Arkadiush Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Jajca to na pewno będą :-)Naciapane z sedesu ... Będzie na pewno gruuuuuuuuuubo ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje......
czorny_07 Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 skonczcie spamować ten wątek plax:wink:
Rekomendowane odpowiedzi