mrogal Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Madzia po 0.7 to Ty byś tydzień do tyłu chodziłja dalej próbuje przekonac mame mam nadzieje ze do konca tygodnia sie zgodzi:kwasny: aty chociaz pełnoletni wódke Ci wolno pic?
MAGIC87 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 aaa taki interes spoko... nie podjebie.y na polizei:naughty: ---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ---------- Madzia po 0.7 to Ty byś tydzień do tyłu chodziłja dalej próbuje przekonac mame mam nadzieje ze do konca tygodnia sie zgodzi:kwasny: aty chociaz pełnoletni wódke Ci wolno pic? Mature w tym roku pisał, to chyba pełnoletni:decayed: ale cos wspominał ze 2014 tez bedzie pisał i dlatego mama nie pozwoliła jechac:naughty:
Arkadiush Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 aaa taki interes spoko... nie podjebie.y na polizei:naughty:
kaju Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 ja wczesniej miałem seata ibize wiec odpadam:decayed: który miał golfa?? Matka ma trójke ja miałem szaloneza driftoloneza poloneza 90 koni - pyeahrdolony był taki wściekły, że w trzy miesiące cztery mosty zarżnął, przy piątym (jedyny, którego nie spawałem ) po tygodniu przy 160 rozrząd się przestawił i jak tłok wykoorwił w maske i zaśpiewał "Anielski orszak niech mą dusze niesie" Nie uwalę z Tobą :nabijasie::nabijasie: Nie ma się co śmiać to był taki zawodnik, że nie było zakrętu czy krzyżówki, żeby bokiem nie wszedł, nawet na suchym asfalcie, 70, reduka na trzy, strzał ze sprzęgła i czułeś się jak jakiś japończyk zamiast płynu do sprysków lałem żubry jak do szkoły jeździłem - ja tego świństwa przełknąć nie mogłem, ale zimą zawsze szyby czyste były no i ta woń w aucie - chopoki zadowolone zawsze, co ze mną jeździli, korek wstydu w zderzaku, 1200W w bagaraju, co miesiąc zrzuta i ogień pod szkołe, jak w pięciu zaczęliśmy palić, to hasz komora się robiła a latem znowu lałem mu już wode albo płyn z promocji z biedronki i jedną prawą dyszę miałem skierowaną za szybę tak, że leciała tak na wysokość 1,7-1,9 metra - stary, dwa objazdy Ostrowskiego rynku i 5 litrów szło się jebać zazwyczaj lałem jak jakieś d*py szły - ile k**ew i c**ji poleciało w naszym kierunku, to mało powiedziane, a jaką miałem przez kumpla deskJe rozdzielczo pogryziono przez to - mało mi raz nie zszedł na ból brzucha
MAGIC87 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Pany 2 tyg jeszcze wiec uczyc sie najwazniejsze to z 1 sekundy
Arkadiush Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Pany 2 tyg jeszcze wiec uczyc sie najwazniejsze to z 1 sekundy Seba daj korki nam :polew:
MAGIC87 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Pany 2 tyg jeszcze wiec uczyc sie najwazniejsze to z 1 sekundy Seba daj korki nam :polew: dac to korków nie dam ale mozesz sobie kupic ( takie inne) razem z klapkami na oczy zeby nie widziec tego całego ,, burdelu'' co bedzie w tym Ostrowie
Arkadiush Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Pany 2 tyg jeszcze wiec uczyc sie najwazniejsze to z 1 sekundy Seba daj korki nam :polew: dac to korków nie dam ale mozesz sobie kupic ( takie inne) razem z klapkami na oczy zeby nie widziec tego całego ,, burdelu'' co bedzie w tym Ostrowie TEGO NIE MOŻNA PRZEGAPIĆ
sysek27 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Kaju a jak załatwiłeś z hotelem brak ciszy nocnej bo ja wątpię, że wszyscy pójdą grzecznie spać o 22 :whistling:
kaju Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 Kaju a jak załatwiłeś z hotelem brak ciszy nocnej bo ja wątpię, że wszyscy pójdą grzecznie spać o 22 :whistling: To chyba logiczne, że grill liczący 80 osób zaczynający się o 20 nie skończy się po godzinie czy dwóch...
wladi Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 No jak w BT kulturalnie się szło spać a o 6 pobudka dla całego hotelu z pokoju 44A:decayed::decayed:
sysek27 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Kaju a jak załatwiłeś z hotelem brak ciszy nocnej bo ja wątpię, że wszyscy pójdą grzecznie spać o 22 :whistling: To chyba logiczne, że grill liczący 80 osób zaczynający się o 20 nie skończy się po godzinie czy dwóch... Ja wiem Ty to wiesz wszyscy wiedzą, ale czy hotel wie:naughty:
MAGIC87 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 No jak w BT kulturalnie się szło spać a o 6 pobudka dla całego hotelu z pokoju 44A:decayed::decayed: ONA TANCZY DLA MNIE. i EVERYBODY POMARANCZE:decayed: pokoj 46A nie musiał radia włączać bo wladi nadawał na 4 piętra
wladi Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 No jak w BT kulturalnie się szło spać a o 6 pobudka dla całego hotelu z pokoju 44A:decayed::decayed: ONA TANCZY DLA MNIE. i EVERYBODY POMARANCZE:decayed: pokoj 46A nie musiał radia włączać bo wladi nadawał na 4 piętra Zapomniałeś jeszcze o "Bose bose Bożenko":polew::polew:
kaju Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 Oni o tym wiedzą, że przy takiej grupie ludzi jest to nieosiągalne, żeby o 22 była cisza - poza tym to nie jest centrum miasta, tylko "obrzeże" i mają na prawdę spory "kawałek" ogrodzonego gruntu, więc spoko, poza tym sam gril nie jest też przy samym hotelu, tylko w przygotowanym do tego miejscu, także panowie bez obaw wielokrotnie tam imprezowałem, a na przyszły rok (jeśli w tym roku nie będzie większych zastrzeżeń od Was - uczestników) postaram się załatwić u mnie na wiosce domki, w tym roku nawet nie proponowałem, bo trwają remonty i nie wyrobiliby się na ten termin. Do końca roku mają grzebać. Koszta będą totalnie śmieszne, no chyba, że będziemy chcieli powtórzyć w tym samym miejscu, to tego
MAGIC87 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Kaju a jak załatwiłeś z hotelem brak ciszy nocnej bo ja wątpię, że wszyscy pójdą grzecznie spać o 22 :whistling: To chyba logiczne, że grill liczący 80 osób zaczynający się o 20 nie skończy się po godzinie czy dwóch... Ja wiem Ty to wiesz wszyscy wiedzą, ale czy hotel wie:naughty: bedziemy sie martwic jak wpadna niebiescy:grin:
kaju Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 Kaju a jak załatwiłeś z hotelem brak ciszy nocnej bo ja wątpię, że wszyscy pójdą grzecznie spać o 22 :whistling: To chyba logiczne, że grill liczący 80 osób zaczynający się o 20 nie skończy się po godzinie czy dwóch... Ja wiem Ty to wiesz wszyscy wiedzą, ale czy hotel wie:naughty: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/02/5c3b075480285c045048d9e8edc9a6bb.jpg?1329087271 bedziemy sie martwic jak wpadna niebiescy:grin: +100000000000 umarłem
sysek27 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Boozze zapytać nie wolno z czystej ciekawości bo już byłem na różnych imprezach byłem i różnie się to kończyło a kartotekę też mam nie za ciekawą
kaju Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 Boozze zapytać nie wolno z czystej ciekawości bo już byłem na różnych imprezach byłem i różnie się to kończyło a kartotekę też mam nie za ciekawą Domyślam się, że za niewinność? Znam z autopsji
sysek27 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Przytoczyłbym tu twój tekst, ale jest objęty prawami autorskimi.... A jak...
Rekomendowane odpowiedzi