Skocz do zawartości
IGNOROWANY

XIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska 3-4.08.2013 Ostrów Wielkopolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mefju lecisz na prosiakach , jak tak to mam nadzieje ze się nanie nie najaram do końca bo już mi leb ryja

Jak cos to kup zapas opon ;-)

Naciapane z sedesu ...

Opublikowano
Mefju lecisz na prosiakach , jak tak to mam nadzieje ze się nanie nie najaram do końca bo już mi leb ryja

Jadę jadę :naughty:

Opublikowano

Jak cos to kup zapas opon ;-)

Naciapane z sedesu ...

będzie dzwonił do nas żeby ktoś mu użyczył zapasu :polew::polew:

Opublikowano

A co opony smietnik?

Opublikowano
A co opony smietnik?

Nie. Po prostu zgubiłem 2 opony jadąc do nysy :grin:

Opublikowano

Co tam naciagniete?

Opublikowano
Kur... ja to mam szczęście, 2 tygodnie do zlotu, napinacz zmieniony bo stukał łańcuch, olej zmieniony + filtry, wszystko cacy aż tu nagle kontrolka ciśnienia się zapala... :facepalm: wpadam na kanał, wykręcam milion śrubek, siedzę do północy i..... się ucieszyłem bo to tylko zapchany smok :decayed: Wszystko poskładane i nie zapeszając śmiga aż miło :kox:

Ten typ tak ma. I pewno sanki w dol i kilka godzin zabawy? Stary silikon z uszczelnien czy cos innego? Polecam robic plukanki co zmiane oleju

no było trochę rozkręcania i zabawy, ale ja to lubię :kox: dałem jakąś uszczelkę płynną (coś w podobie sylikonu ) Teraz będe na pewno robił sobie płukanki ale co 2 wymianę bo za często też nie można :decayed: Moja kobieta już się doczekać zlotu nie może i co chwilę tylko mói żebym brykę ładnie wypicował :kox:

Opublikowano
Kur... ja to mam szczęście, 2 tygodnie do zlotu, napinacz zmieniony bo stukał łańcuch, olej zmieniony + filtry, wszystko cacy aż tu nagle kontrolka ciśnienia się zapala... :facepalm: wpadam na kanał, wykręcam milion śrubek, siedzę do północy i..... się ucieszyłem bo to tylko zapchany smok :decayed: Wszystko poskładane i nie zapeszając śmiga aż miło :kox:

Ten typ tak ma. I pewno sanki w dol i kilka godzin zabawy? Stary silikon z uszczelnien czy cos innego? Polecam robic plukanki co zmiane oleju

no było trochę rozkręcania i zabawy, ale ja to lubię :kox: dałem jakąś uszczelkę płynną (coś w podobie sylikonu ) Teraz będe na pewno robił sobie płukanki ale co 2 wymianę bo za często też nie można :decayed: Moja kobieta już się doczekać zlotu nie może i co chwilę tylko mói żebym brykę ładnie wypicował :kox:

no to szacun dla kobiety jak doczekać się nie może :naughty: moja(była) to powiedziała że na żaden zjebany zlot o audi nie pojedzie bo jej to nie interesuje :facepalm:

Opublikowano
moje ci ozenie
Opublikowano

no to szacun dla kobiety jak doczekać się nie może :naughty: moja(była) to powiedziała że na żaden zjebany zlot o audi nie pojedzie bo jej to nie interesuje :facepalm:

Moja to Kocha markę Audi :decayed: poza tym to chyba boi się mnie samego puścić :grin:

Opublikowano

amen
Opublikowano

Bedziemy rozmawiać na zlocie najbardziej obawiam się tego ze mam quattro a tam ruznoe szerokości felg. Jaka cena?

Arkadiusz rozumiem ze przez to co powiedziała jest zakonczyles ten zwiazek:grin:

Opublikowano
Bedziemy rozmawiać na zlocie najbardziej obawiam się tego ze mam quattro a tam ruznoe szerokości felg. Jaka cena?

Arkadiusz rozumiem ze przez to co powiedziała jest zakonczyles ten zwiazek:grin:

ogólnie rozstaliśmy się temat był badany na Batalionie :wink:

Opublikowano
Co tam naciagniete?

225 na 10J nie sprzyja szybkiej jeździe na autostradzie :grin:

Opublikowano
Co tam naciagniete?

225 na 10J nie sprzyja szybkiej jeździe na autostradzie :grin:

Wez Ty lepiej wrzuc ze 4 zapasowki i dwa lewarki, bo znowu bede zapas dowozic :D

Opublikowano

Przedbiegi zaczete y9e7edah.jpg

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Opublikowano

Kaju jaki pysk przepity :nabijasie: Dobrze panowie :thumbup:

Opublikowano

A jak. :grin: koniec na dzis.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Opublikowano

O ja pier**le :decayed: dobrze ze nie ma fot z marcinem i nagran z de wojs of be szesc bo tam bylo k**wa grubo :decayed:

Napaćkane z japca kaja

---------- Post dopisany at 08:30 ---------- Poprzedni post napisany at 06:50 ----------

Kaju jaki pysk przepity :nabijasie: Dobrze panowie :thumbup:

Poczekaj brzydalu, zasiadziesz ze mna do stolu :decayed:

Napaćkane z japca kaja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...